Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pioro parker

szukam brunetki ktora chce duzo zarobic

Polecane posty

Gość ags
ja bym na to poszla, ale jestem z trojmiasta :/

Gość pioro parker
a teraz knife na domek w gorach. rozmowa z zona. gdzie jest klucz od domku? a, u mnie a ten drugi? a, gdzies tam jest gdzie? no, nie wiem, a zreszta, po co ci... zalozylem tam alarm, ciezko sie otwiera....nie dasz rady masakra

Gość pioro parker
i jeszcze- o co ci chodzi?- to do mnie dokola mam pelno kobiet, az sie slinia, jedna to nawet chciala mi zaplacic, ale ja mam zasady...

Gość powiedz to obecnej niuni
uniqeen- ona może bardzo chce wierzyć w jego kłamstwa... wiec wierzy i cierpi. Na moje oko taki prysznic jak spotkanie z piórem parker by ją otrzeźwił i zmobilizował do działania. Sorry, ale ja nie wierzę, że ktoś jest z takim dupkiem ze strachu p[rzed samotnością. Raczej jest to strach przed poradzeniem sobie...alimenty wysokie skutecznie niwelują takie strachy

Gość uniqueen
o matko, co za palant!!! Czemu sie z nim wiec spotykalas??

Gość uniqueen
A w ogole czemu on jeszcze jest z ta zona??

Gość pioro parker
k o c h a l a m go!!!!!!!! naprawde!!!!

Gość pioro parker
zona jest polowa interesu...

unideen - żarty sobie robisz pytając o takie sprawy? A słyszałaś o alimentach i podziale majątku?

Gość uniqueen
A ile masz lat i ile on ma??

Gość pioro parker
Ja 18, a on 40

Gość pioro parker
znowu podszywka. on ma 40, ja 31

Gość pioro parker
po co sie podszywasz?glupie zarty.uciekaj falszywy parker, i tak nic o sprawie nie wiesz

nieźle. cięzko ci będzie o tym doswiadczeniu zapomnieć.

Gość podobna sytuacja
zona wszystko wie na bank, ludzie donoszą, taki wielki pan to sie pewnie i nie kryje za mocno jak publicznie wozi inne, ale po co ma sie z nim rozwodzic? zle jej? kase ma, siedzi sobie jak u Pana Boga za piecem, a że chłop ma inną to i dla niej lepiej, niech sika na inną

Gość pioro parker
o zonie nie odebralem telefonu bo go zostawilem na stole w kuchni a zona nie zaglada do niego? no co ty, ona jest na to za glupia. to jeszcze trzeba wiedziec ktory guzik nacisnac.;...

Gość pioro parker
i do mnie- po rozstaniu - wspolczuje ci, juz takiego ksicia nie znajdziesz. ostrzegalem cie, moglismy pojsc dalej ale nie chcialas....

Gość pioro parker
i do mnie- po rozstaniu - wspolczuje ci, juz takiego ksicia nie znajdziesz. ostrzegalem cie, moglismy pojsc dalej ale nie chcialas....

Gość podobna sytuacja
beszczel, obecnej "niuni" pewnie pisze o tobie: cos ty skarbie, ja do nie nie dzwoniłem, bo wiesz ona jest za głupia, a to jeszcze trzeba wiedziec ktory guzik wcisnąc... widac ze nie mozesz przebolec, ale odetnij sie od niego, olej, niech spada na buraki!!!

Gość pioro parker
masz racje, nie moge przebolec, kurcze, on byl moim swiatem, jak moglam sie tak pomylic???? jak, jak jak????? uporalam sie z rozstaniem, mialam straszne poczucie winy, ze to przeze mnie to sie rozpadlo, ze go zawiodlam, a on taki nieszczesliwy, nawet pomyslalm, ze mial w zyciu pecha, ludzie, ale ze mnie du..

na początku myślałam że ten topik założył Jacek 1982, ale on jest na to za durny :-o

pióro, powiedzmy sobie otwarcie: facet jest cwanym wygą i manipulantem. Jedzie na twoich uczuciach ( albo żony np.) a jedyne co sam czuje to to, że mu staje. Ja dla własnej satysfakcji pogadałabym z żoną. Jemu to się już chyba wydaję, że wszystkie baby sa za głupie, żeby cokolwiek. No i zarówno w twoim jak i jej przypadku to prawda - żadna z was nie potraktowała go z kopa jak na to zasłużył

Gość pioro parker
a kto to jest ten jacek 1982? wtracal sie tu pare razy/ wiesz, z ta zona to nie takie proste. ale tego juz nie moge napisac.teraz to sobie mysle, ze ona to juz tylko siedzi i placze..

Pioro Parker, a nie boisz się, ze intryga przez Ciebie uknuta obróci sie przeciwko dziewczynie którą naślesz na niego? Co będzie jeśli ona się w nim zakocha?

Gość pioro parker
jej ryzyko. wie, na co sie pisze. to jak rola w filmie. nie mozemy zakladac, ze kazda aktorka filmu milosnego zakocha sie w partnerze z planu....

Gość do pióro parker
No kochana- znalazłaś już właściwa osobę:) Ja mam to do siebie,że żaden facet nie przejdzie obok obojętnie. Wysoka,szczupła, brunetka- z ze śląska. Więc jak bedzie??:P

Gość pioro parker
na razie zbieram oferty... jak bardzo wysoka?

Gość ags
pioro parer: jestes bezwzgledna :) z checia bym tobie pomogla :)

Gość pioro parker
ags dlaczego bys mi pomogla? podaj powod

Gość do pióro parker
172 cm, zazwyczaj w szpilkach-więc wyższa. Ciemne długie włosy i ciemne oczy. Facet wymieknie, a ja chętnie tobie pomogę :P czysta przyjemnośc.