Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pioro parker

szukam brunetki ktora chce duzo zarobic

Polecane posty

Gość ags
rozumiem ciebie... niemialam takiego doswiadczenia, ale wychodzi na to ze mamy podobne charaktery.. tez bym tak zrobila i dlatego pomoglabym tobie,

Gość pioro parker
172 cm pomysle zastanowie sie co do form kontaktu

Gość do pióro parker
Jasne:) najlepiej na mejla- najprościej. Podaj-odpiszę.

Gość pioro parker
pomysle, jak sie z tym poukladac. musze zalozyc nowa skrzynke. to potrwa. badz gdzies w poblizu.pozdrawiam. a, i jeszcze - podaj powod.dlaczego? to wazne.

Gość do pióro parker
to proste- sama kiedyś się tak nacięłam- później przez 3 lata sklejałam złamane serduszko. Wiem jak to boli- i doskonale cię rozumiem. Poza tym-lubię wyzwania. Jeżeli podasz mejla,to napiszę dziś,ok.22. Wszystkie inne pytania na mejla. pozdrawiamiuszy do góry- żaden facet nie jest wart naszych łez:)

Gość pioro parker
ok

Gość malutka_25
A musi być ze śląska?

Gość uniqueen
dziewczyny trzymam kciuki za wasza zemste!!

Gość o wy głupie kozy
same sie puszczacie a potem chcecie zemsty. Przypomnijcie sobie jak za bzykanie odbierałysci e nagrody, a teraz gdy inna ma dostac to ...chcecie zemsty.

Gość mnie najbardziej szokuje
że panienkom nie przeszkadza stan cywilny faceta - toż to kurestwo w każdym calu. No ale nic dziwnego, że kurwiszcze tak podchodzi, skoro i rodzice goszczą w domu "partnera" córeczki!!!

Gość kazda laska z kafeteri
to pospolita kurwa

Gość komputerek
up

Gość uuuuuuuuuuuuuupppppppppppppppp

Gość no i jak
nastoletnia kurewka przestała pisać? Pewnie znalazła jakąś chętną dziwkę, bo że zmądrzała w to wątpię :classic_cool:

Gość pioro parker
znalazlam. rozmowe kwalifikacyjna juz mamy za soba. pani pracuje od 1 kwietnia.teraz sie zacznie bal.

Gość froozia
hej Pioro opowiedz troche jak ja znalazlas i jak sie dogadalyscie, to bardzo ciekawa historia, kibicuje wam od poczatku, czy mozesz zdawac relacje z przebiegu spraw? Pozdrawiam :-)

Gość uniqueen
Pioro ja tez wam dopinguje:) Bys mogla napisac efekt tej hecy:)

Gość gratuluję stręczycielko
oby wróciło do ciebie wszystko, co fundujesz z rozmysłem zonie tego człowieka... co do ostatniej łzy.

Gość pioro parker
pani - tak bedziemy nazywac nasza aktoreczke- jest swietna. nie mialam najmniejszej watpliwosci, ze zostanie przyjeta. troche napracowalysmy sie nad odpowiednim image, ale udalo sie. nie wyobrazacie sobie, jak taki nadety bufon funkcjonuje. juz na pierwszej rozmowie- zreszta, jak na razie ostatniej- pani bardzo sie rozwodzila nad tym, jakie niesamowite wrazenie zrobila na niej jego firma- byly nawet achy i ochy na temat wystroju, kolorkow etc. ( mam na tasmie). a ten bufon nadety puchl z dumy. potem byla opowiesc na temat tego, ze ona wlasnie w takim miejscu i z takim szefem chcialaby sie rozwijac i wlozy w te prace wszystkie swoje sily i inne dyrdymaly. troche sie zjezylam jak zaczela gadac na temat tego, ze on wyglada na takiego madrego i odpowiedzialnego faceta, myslalam ze na tym on jej podziekuje, ale gdzie tam.... caly w skowronkach. boze, co za farsa.... dalszy ciag relacji rozpoczne jak pani zacznie pracowac. a swoja droga, fajna babka. podpisali umowe na 2400 brutto z mozliwoscia podwyzki, wiec ona na razie tez jest zadowolona. a..., swoja wiedza na temat samochodow powalila go na kolana....( moja szkola) co za dupek.

Gość pioro parker
co do zony- mam nadzieje, ze tym co robie, uratuje jej zycie.pisze to z przekonaniem.

Gość pioro parker
jak bede miala chwile czasu to opisze wam lekcje zalecania tyleczkiem, przerabialysmy to ostatnio.

Gość co sie tak czepiacie autorki
może i ona kurewka a facet to co? niewiniątko? żonę ma!

Gość uniqueen
pior jestes niezla!! A swoja droga, on ciagle szuka pracownikow?? Bo przeciez tak z ulicy by nie weszla do jego firmy??

Gość pioro parker
nie szuka ciagle pracownikow, tylko ja wiedzialam, kiedy bedzie szukal.kochana, jeszcze niedawno bylam na biezaco.....a poza tym, mam tam jeszcze pare kolezanek...

Gość pioro parker
a, jeszcze odpowiem jak ja znalazlam. przez neta. po kilku dniach mialam 47 ogloszen, az sie sama zdziwilam.troche sie nabiegalam, bo z kazda nadajaca sie bylam umowiona gdzie indziej, ale ostatecznie mam teraz sporo wolnego czasu....

Gość uniqueen
To ty pracowalas u niego i ciebie zwolnil?? P.S Mam nadzieje,ze ta brunetka da mu niezle popalic, tylko by ciebie nie zdradzila!! Bo wtedy tylko inne miasto. kraj ci pomoze :O

Gość czytaj co napisane
unicośtam - przecież wyrażnie napisała, że kase pobierała w formie pensji w jego firmie. Pioro - a w jaki sposob ratujesz życie jego zonie, bo to dla mnie malo jasne?

Gość pioro parker
przeciez ja tam pracowalam.skonczyla sie milosc, skonczyla sie praca..ty bys zostala w takiej sytuacji?.a ona mnie nie wyda.podpisala to i owo.

Gość uniqueen
nie no pioro rozumiem ci doskonale!! To wy jakis cyrograf zrobilyscie?:)