Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pioro parker

szukam brunetki ktora chce duzo zarobic

Polecane posty

Też mi to pachnie ściemą. Jakbyś się zaraziła to byłby to główny powód zemsty i na pewno byś o nim nie zapomniała. Bawisz się kosztem innych - takie me skromne zdanie. See ya. Dobranoc. Pretty drunk Draak :D

Gość pioro parker
ktos sie podszyl. facet nie ma zadnego hiva. a z tym ogloszeniem w gazecie- to dobry pomysl.szkoda ze ty nie jestes ze slaska...potrzebna mi pasjonatka.

Gość uniqueen
Sluchaj, twoj plan jest swietny, tylko musisz znalezc odpowiednia kandydatke! Cholernie bystra i musisz ja przeszkolic, by go rozkochala w sobie i rzucila!!

Gość pioro parker
uniquinn dzieki za wsparcie...

Gość pioro parker
dzis widzialam go na miescie. wozi sie teraz z ta nowa.znam ja, to mezatka. kolejne malzenstwo szlag trafi, a ona wyladuje w psychiatryku.juz mi jej zal.

Gość uniqueen
piorko skoro ona tez zdradza na boku, to nie zaluj sie jej!!! A nie masz zadnej kolezanki, ktora by mogla zrealizowac twoj plan???

Gość uniqueen
chociaz ja bym miala jeszcze podlejszy plan dla takiego faceta, bo bym mu podeslala kobitke z jakas choroba weneryczna :D Ale taka to trudna znalezc..

Gość pioro parker
ha, ha... takiej nie znajde...

Gość szukajcie a znajdziecie
:D

Gość szukajcie a znajdzie
a coś ty pióro taka dbała o cudze małżeństwo się zrobiła? Jak byłaś kochanką żonatego to ci jakos nie przeszkadzało

Gość uniqueen
sluchajcie wina jest nie tylko kochanki, ale glownie faceta!!!! Facet moze zamydlic oczy kobiecie!!

Gość bleble ble
nie, nie, one tego nie rozumieja.to kochanka taka malpa wredna, prawda? a jak facet placze, ze taki nieszczesliwy, ze zona okropna, ze sie nie dobrali, ze zyja w separacji, ze tylko dla dziecka... to niewazne. ale to kochanka!!! ja bym pogadala z ta nowa. zanim ona tu zacznie pisac. a faceci to swinie.

Gość bleble ble
a jak znajdziesz chetna, to ustaw sie tak, zeby i ladny filmik nakrecila, i pare zdjec niech zrobi. a potem jego podaj o straty moralne. i odszkodowanie za prace ktorej nie masz.

Gość pioro parker
wiecie, co? on do mnie napisal, pol godz temu. mam grype, siedze w domu moze pogadamy? co za palant.

Gość pioro parker
tak, grype. juz to widze. a rano zakupy z niunia...

Gość podobna sytuacja
pioro parker = gdybys nie napisała ze ten koles jest z katowic to bym pomyslała ze opisujesz mojego ex... karaiby szampan kawior auto na wlasnosc... szkoda tylko ze potem auto zabrał hehe! najgorsze ze sie naprawde zakochałam i nadal cierpie. plan masz dobry, ale taki obrotny koles umie zakrecic w glowie, wiec mozesz tej lasce "zrobic dobrze" ta znajomoscią. zakochają sie w sobie i zamiast zemsty bedziesz patrzyla na ich szczescie.

Gość pioro parker
poczytajcie to- niestety , musielismy sie rozstac. juz dawno zrozumialem, ze mnie nie kochasz. czlowiek, ktory kocha, godzi sie na wszystko, byle zrobic przyjemnosc drugiej osobie. po twoich oporach...( pissing) zrozumialem, ze nie jestem nikim waznym dla ciebie a ja szukam bliskosci i oddania..... robi mi sie niedobrze...

Gość pioro parker
i jeszcze- milosc musi sie rozwijac a nasza stanela w miejscu, no coz...gdybys mnie kochala, nie bylby to dla ciebie problem...

Gość powiedz to obecnej niuni
niech doi kasę ile wlezie a to niech będzie sztandarowy tekst :)). Laska, z żonką się skontaktuj :))

Gość podobna sytuacja
tez bym miała opory blee a takie teksty: ty mnie nigdy nie kochałas, gdybys mnie kochała... -tez słyszalam od mojego. to ich sposób , robią z siebie ofiary dążąc w ten sposob do celu...

Gość pioro parker
a, i jeszcze- moja zona tez tego w pore nie zrozumiala i teraz jest sama, i chodzi za mna i sie prosi, ale teraz to ja ja mam gdzies.... mam to w telefonie, ale jazda.

Gość podobna sytuacja
napisz mu że do sikania słuzy toaleta

puść żonie i zaproponuj jej układ jako świadek w sądzie :P.

jest taka ksiązka "szantaż emocjonalny" Jak poczytasz to zrozumiesz, co koles wyprawia.

Gość pioro parker
a gdyby do ciebie zglosila sie jakas kobieta i powiedzialaby ze twoj maz to, tamto... nawet pokazala ten telefon- uwierzylabys? a tak przy okazji- do naszych kontaktow mial drugi telefon bo powiedzial, ze czesto rozmawiamy i ludzie, ktorzy dzwonia w interesach nie moga sie dodzwonic. a ja uwierzylam.

a ty laska myślisz, że ona jest śłepa, głucha i niedorozwinięta?

Sprawdziłabym to pewne... jakiś detektyw na kark małżonkowi

Gość uniqueen
jego zona po prostu boi sie rozstania i samotnosci, stad jest z nim. Musi sie domyslac,ze ma kochanki, ale widocznie dobrze jest jej z tym. A te teksty jego,ze niby go przestalas kochac-ZALOSNE!!!!