Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EwElInKa34

EVELINE-błyszczyk powiększający usta....hmm...

Polecane posty

Gość EwElInKa34

Czy używałyście tego błyszczyka Eveline co powiększa usta???.....Ja go mam,i strasznie szczypie w usta....nie wiem czy on jest dlatego powiększajacy bo szczypie i usta puchną,albo tyl;ko zeby sie nam zdawalo,że sa wieksze???Zastanawia mnie to...czy ktos wogole widzi zmianę???bo ja nie...tylko szczypie... :(

Gość baaaasen
ja tam też żadnej zmaiany nie widze:/po kilku aplikacjach pieczenie sie zmniejsza,jedyną zaleta tego błyszczyku to jest efekt wygładzenia ust,po 12 zł to wiadomo że cudów nie będzie:/

Gość marlenaaaaaaaaa
hej te blyszczyki sa straszne niszcza usta .Pozsmarujcie sie na rece i zobaczcie co sie wam ze skora bedzie dzialo , pekaja czerwone krwinki i jakies naczynia krwionosne dermatolodzy odradzaja

tez kupilam ten blyszczyk.. lubie eksperymentowac z kosmetykami i postanowilam sama sprawdzic dzialanie blyszczyka, bo slyszalam rozne opinie na jego temat.. efekt jest taki, ze usta sa leciutko, delikatnie nabrzmiale (to zapewne przez to szczypanie;)) ale zadnych spektakularnych zmian nie ma - nie zawiodlam sie, poniewaz nie wierze w takie cudowne dzialania i obietnice producentow, ze usta beda 3 x wieksze.. efekt jako taki jest:) ale bez rewelacji..

Gość koparka
A ja zauwazyłam efekt.Rzeczywiscie troszke szczypie ale usta sa pełniejsze :)

Gość asiukq
efektu zadnego nie bylo! tylko szczypal i mrozil usta, nieprzyjemny bardzo, wyladaowal w koszu. a kupilam go przez przypadek...nie wiedzac ze powieksza...a nie powiekszal nic a nic. duzo bardziej powieksza blyszczyk AA waniliowy - nadaje polysk, lekko bialawe zabarwienie, ale prawie nieiwdoczne i ma malenkie blyszczace dorbinki,tez prawie niewidoczne ale wszystko razem w efekcie daje duzo wieksze optycznie usta! polecam!