Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Słodkie, co? Wiem ze chcesz zezrec mi kabanosa. Nie dam Ci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 25 Marzec 3 minuty temu, Koralgor napisał: Nie moge z tego jak ona serduszkuje go. To takie nastoletnie To jest masochistyczne aby rozmawiać z sobą tylko przez forum. Tutaj jedna para taka była, z Choraszczy nawet bez klamek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Masz ochotę na jedną? Częstuj się. Madzi nie polecam, przezuta z milion razy Skaczesz czasem o tyczce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: oni som gruby krindz ale nic nie mowie bo bedzie ze zazdrosc albo umizgi nie wiem o co tu poszlo boje sie tych ludzi som psychopatyczni Ja moge robic za tarcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1335 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Masz ochotę na jedną? Częstuj się. Madzi nie polecam, przezuta z milion razy Znowu o mnie płaczku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: ja sie tu dowiedzialam ze ten Sifredi zmuszal swoje kochanki do lizania mu odbytu To chújowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Еlciаа napisał: To chújowo. To się też pewnie jakiś nazywa? Seks? To za banalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 25 Marzec 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Masz ochotę na jedną? Częstuj się. Madzi nie polecam, przezuta z milion razy Nie wiem o co chodzi ale jestem hetero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Еlciаа napisał: To chújowo. Dlaczego? Byl dominujący. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Fifofa napisał: To jest masochistyczne aby rozmawiać z sobą tylko przez forum. Tutaj jedna para taka była, z Choraszczy nawet bez klamek. To uciekinierzy z Choroszczu, którzy wcześniej kontaktowali się z tajnych kont na kafeterii i im zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie wiem o co chodzi ale jestem hetero. a te tzytzki babce to do czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie wiem o co chodzi ale jestem hetero. Tak się tylko mówi. Człowiek raz zrobi próbę i wpada jak śliwka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Doktor ZG napisał: Dlaczego? Byl dominujący. Zmuszał nie brzmi najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Madziu, przykro mi, że nikt oprócz geńka i psychicznych trollisk nie docenia twoich wypowiedzi, może gdybyś pisała kiedykolwiek coś ponad poziom upośledzenia, też byś czasem dostała serduszko spoza kręgu nienormalnych To prawda. Madziu zacznij nas wyzywać obelgami spod dworca od razu przyjmą Cię to sfory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 85 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Koralgor napisał: To prawda. Madziu zacznij nas wyzywać obelgami spod dworca od razu przyjmą Cię to sfory. Nie cytuj mnie trollu, szkoda twojego zachodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 28 Napisano 25 Marzec 10 minut temu, Еlciаа napisał: Boli mnie głowa. ;/ Zaleca się 3x18 na dobę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: a te tzytzki babce to do czego. Bo twierdziła że mam zwisy to udowodniłam że nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec Magda wybacze Ci to. Nic tak nie podnosi morale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 85 Napisano 25 Marzec Udaję się śladem Pieprz, za bardzo smierdzi choroszczą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Zmuszał nie brzmi najlepiej. Ale w pewnym sensie jak ktoś dominuje to zmusza. Mimo, ze druga strona się na to zgadza. Inaczej sie nie da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 172 Napisano 25 Marzec 8 minut temu, murb napisał: Ale ja się tym przejęłam głęboko. To tylko potwierdza, że każdy homo sapiens ma słabe punkty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, murb napisał: Tak się tylko mówi. Człowiek raz zrobi próbę i wpada jak śliwka. Można powiedzieć że próby mam już dawno dawno za sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec 9 minut temu, Doktor ZG napisał: Pytanie jak długo Brum i kolargol będą sie tym podniecac. Bo normalny człowiek pisze na poczatku, to nie jest mój nick. Drugi mówi ok. I temat skończony. Natomiast kolejne przedstawienia mnie juz nie interesują. A czemu kiedy napisałam, że się mylisz to napisałeś, że jestem wariatką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Ale w pewnym sensie jak ktoś dominuje to zmusza. Mimo, ze druga strona się na to zgadza. Inaczej sie nie da. Czyn honory domu. Malzonka udala sie na strone. Wypada podazyc jej sladem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, poza kontrolą napisał: Zaleca się 3x18 na dobę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Get Оut napisał: To tylko potwierdza, że każdy homo sapiens ma słabe punkty. Ja jestem czuła na punkcie swojej piękności. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 674 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Można powiedzieć że próby mam już dawno dawno za sobą. To ok. To już wiesz. Czyli z lizania nici będą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 833 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Ale w pewnym sensie jak ktoś dominuje to zmusza. Mimo, ze druga strona się na to zgadza. Inaczej sie nie da. No jak druga strona się zgadza to już bym tego zmuszaniem nie nazwała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 85 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Koralgor napisał: Czyn honory domu. Malzonka udala sie na strone. Wypada podazyc jej sladem. Śledzisz go tak pilnie, że niewątpliwie zauważyłaś posty, że nie jesteśmy teraz w jednym miejscu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, murb napisał: A czemu kiedy napisałam, że się mylisz to napisałeś, że jestem wariatką? Nie napisałaś tego normalnie tylko zaczęłaś swoje głupie gierki. Ja nie będę w nie grał. Pamietaj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach