Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śliwka...

włosy...farbowanie...pomocy!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Śliwka...

Pół roku temu pofarbowalam włosy farba Palette COLOR XXL cyber purpura...(wcześniej mialam blond dosyc jasny)... Po jakimś czasie znów zafarbowalam na ten sam kolor ponieważ miałam dość duże odrosty a kolorek sie już troszke sprał... Dwa tygdnie temu starałam sie przefarbowac fryzurke na brąz ale farba nie zlapala... Dziś próbowałam je rozjasnic i znów pofarbowac na braz ale tak samo nie wyszło... Teraz mam fioletowo brązowe włosy i pomaranczowe odrosty co wyglada tragicznie... nie wiem co mam zrobic... na fryzjera narazie nie mam pieniedzy... prosze poradzcie mi cos prosze....

Gość Little Suicide Girl
Ciesz sie ze nie masz zolto- rudo- mahoniowych jak ja..

Gość Śliwka...
Little Suicide Girl -no to mnie troszke pocieszylas...:D

Gość Little Suicide Girl
..to sobie na głownym poczytaj moj topic pt "chce sie zabic dekoloryzowalam wlosy i wyszly rude " Widzisz..czasami cos co nam sie wydaje katastrofą, dla kogos innego jest niczym. Ide po cyjanek.

Gość bez fryzjera się nie obejdzie
zamiast wywalać pieniądze na wątpliwej jak widzisz jakości farby - idź do fryzjera - może jeszcze uda się coś uratować bez drastycznego ścinania włosów po co robicie takie experymenty same jak u fryzjera (w warszawie!) za 50-60 zł można zrobić to profesjonalnie - a w sumie na te wszystkie "środki" - farby, rozjaśniacze - wychodzi w sumie podobnie...