Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

smutna 85

Słyszał ktoś coś o modlitwie do Sw. Judy Tadeusza?czy ona działa?

Polecane posty

Gość jembond
Słyszałem? Ja jej fantastycznej skuteczności doświadczyłem wielokrotnie, w sytuacjach beznadziejnych i doswiadczam nadal; żyję... Święty Juda Tadeusz jest ZAWSZE skuteczny, niezawodny kochany orędownik i obrońca.To dowód na świętych obcowanie. Pozdrawiam Cię chwalebny święty Apostole, bądź ze mną nadal. Pokładam w Tobie ufność i też chciałbym Ciebie nie zawodzić.

Gość Fidżi
Niewątpliwie Juda Tadeusz to święty, który nikogo nie opuszcza, wstawia się u Pana za każdym. Choć wyadje mi się, że nie można go prosić o konkretne rozwiązanie danej sprawy - on wyprasza nam takie rozwiązanie jakie będzie najlepsze a z czego niekoniecznie zdajemy sobie sprawę zwracając się do niego. Więc po prostu zwracajmy się o pomoc. Przede wszystkim Juda Tadeusz od razu przynosi ulgę w stresie, zmartwieniu i smutku. Rozpoczynając modlitwę za jego wstawiennictwem zyskujemy spokó. Przynajmniej tak jest w moim przypadku. Życzę wszystkim pomyślnego rozwiązania ich beznadziejnych spraw.

Gość gość
W młodości tą modlitwą modliłam się codziennie i czułam cudowaną opiekę nieustannie. Modlitwa codzienna o opiekę do św. Judy Tadeusza Święty Judo Tadeuszu, potężny mój Obrońco i opiekunie, w trosce i opuszczeniu oddaję się Twej cudownej opiece. Wdzięczny Ci jestem za wszystkie łaski, jakie dla mnie już wyjednałeś, a proszę Cię i nadal wspieraj mnie w pracy, pocieszaj w smutku, strzeż przed pokusą. Bądź moją mocą w trudnościach, osłoną w niebezpieczeństwach. Spraw, abym z Bogiem się budził i z Bogiem szedł na spoczynek. Dzień po dniu prowadź mnie coraz bliżej Serca Jezusowego, abym spoczął w Nim po trudach i walkach życia, a zamiast miłości własnej, pychy i zniechęcenia, niech w mym sercu zapanuje miłość, ofiarność i pokora. Amen.

Gość gość
Działa.

Gość gość
Modlcie sie a wasze prosby zostana wysluchane, modlitwa pomaga !

Gość gość
Juda Tadeusz nigdy mnie nie zawiódł , a modliłam się w wielu beznadziejnych sprawach.

Gość gość
To modlitwa wszystkich księżycówek!

Gość gość
Dziala. Ale wiecie co, po latach zasatanawiam sie jak wygladaloby moje zycie, gdyby nie moje spelnione prosby... Byc moze jeszcze kiedys uciekne sie do tej modlitwy, ale dzis mysle, ze jednak Bog wie lepiej od nas co powinno sie wydarzyc.

Gość modlacy
Jest prawda, ze modlitwa pomaga, szczerze wierze ....i naprawde polecam ta modlitwe. Ten tylko zrozumie kto przezyl cos ciezkiego w swoim zyciu, ja doswiadczylem laski ....kilka razy. polecam Piotr

Magia i praktyki szamańskie, czy to afrykańskie, czy żydowskie nie działają. Jeśli ktoś twierdzi inaczej niech sobie wymodli 1mln $.

Gość 1E P e
bardzo wierze w modlitwe i Sw Tadeusza Jude ....zawsze moje prosby byly wysluchiwane wierze, ze pomaga w trudnych sprawach....

Gość gość
do tego / tej wyżej Ale jakie konkretnie wymodliłaś sprawy? , jeśli możesz napisać.

Gość BIU

Modlitwa do sw Judy Tadeusza działa gorąco polecam ale tą z modlitewnika a nie karteczek