Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blankaaaaa

Zelixa

Polecane posty

hej babeczki i nie tylko ;) jestem na meridii 10 od 10 dni. nie odczuwam skutków ubocznych, czuję się normalnie. w 5 pierwszych dniach wmuszałam w siebie jedzenie na siłę - schudłam 3 kg. teraz jestem niesamowicie głodna, mam wrażenie, że mój organizm chce nadrobić to co stracił w tamtym tygodniu. waga znów jest taka sama77kg. czy ktoś miał podobne doświadczenia????

Gość zonka58
Witam Was!! ja jestem juz dwa tygodnie na Meridi i waga mi nie drgnela....jestem zalamana,bo chyba nie dziala na mnie.W zeszlym roku bralam 5 miesiecy ZELIXA 10 i schudlam 14 kg.Ale byla radosc.Niestety podczas zimy wrocilam prawie do dawnej wagi. lat-50 waga przedtem przed ZELIXA 95kg teraz 93kg wzrost 160cm. HORRRRROR

Gość czoklet
Witam Was serdecznie. Cierpliwości, ja po meridi schudłam 8kg., ale dopiero po 2 tygodniach. Przez ten czas przybrałam tylko 3 kg. Myślę że to niewiele. Teraz biorę zelixa i nie czuje głodu. Myślę że znów stracę parę kilo. Bierzcie dodatkowo coś na ochronę żołądka tak jak przy antybiotyku. Pozdrawiam

Gość zonka58
Witam !!!!! Cos mi drgnelo i mam tylko,a moze az 1kg mniej.ciekawe czy mi sie to utrzyma do jutra.Przeczytalam dzis wszystko o ALLI na odchudzanie.moze sie skusze ale wtedy musze przerwac Meridie.Czy ktos z Was zna kogos co zazywal juz ALLI.???? Ide jutro na basen zeby troche spalic kalorie...... Pozdrawiam wytrawale i takie jak ja ,czyli zawiedzione...

Gość wiska81
nie rozumiem was-pisze kolezanka ze wyladowala w szpitalu a wy bagatelizujac problem nadal swoje!!!!ja przestalam brac wlasnie ze strachu o zdrowie-mozna wyniszczyc watrobe,dostac zawalu.poza tym efekt jojo-zawsze!

Gość bigMama
Witam! ja mam 19 lat i kupilam meridia 15 i wzielam. po pierwszej tabletce nic nie czulam , no moze lekka suchosc w ustach a po drugiej nie miamal zadnych objawow w dzien lecz w nocy mialam jakis atak-dusilam sie-az moja mama wezwala pogotowie..nie przyznalam sie dlaczego mialam ten atak stwierdzili ze to przez moja nadwage mam 163 cm i waze 76 kg(wczesniej bylam szczupla tylko chcialam jeszcze bardziej schudnaci sie glodzilam i w efekcie wiecej przytylam) nie brałam wczesniej zadnych tabletek odchudzajacych , moze powinnam brac pol tabletki meridia 15 bo szkoda mi wywalac 76 zl w bloto...prosze doradzcie mi!!!

Gość czoklet
Witam Was Jeśli było by to tak szkodliwe to lekarz pierwszego kontaktu nie przepisywałby. Jaką ma z tego korzyść? Jeśli chodzi o duszności, to myślę że jesteś uczulana na leki. Zapytaj mamy na co jesteś uczulona, a potem przeczytaj ulotkę. Szczerze mówiąc jesteś pierwsza która ma takie dolegliwości. U mnie w pracy bierzemy i nie mamy problemów. Trzeba dużo pić wody i pić actimel, tak jak przy antybiotyku. Powodzenia

Gość zonka58
Hello!!!! u mnie dalej zastoj w traceniu kilogramow.mam duzo znajomych ktorzy biora Meridie i nic im sie nie dzieje.Moze rzeczywiscie jestes na cos uczulona.Mnie sie nic nie dzieje ,oprocz suchosci w ustach.Przy Zelixie mialam kolatanie ,drzenie,suchosc ,bole glowy ,ale wiedzialam ze musze to przetrzymac i po kilku dniach wszystko ustapilo i bylo ok.Tracilam tez kilogramy a teraz nic...grrrrr.

Gość fressa
Witajcie, ja biore od 15grudnia ubiegłego roku Zelixe15, też 1dzień miałam kołotanie serca, suchość, a do tego pale.Mam nerwice serca, bałam się , że moge nie dać rady z tym lekiem.Oprócz zaparć, bóli głowy, niekoniecznie od tego, często je mam, nie odczułam innych skutków.Poczatkowo szału nie było, waga nic, ale ciuchy były za luźne, mniejszy brzuch, minimalnie, ale było to dla innych widoczne.Jem normalnie, wszystko na co prawie mam ochote, mniej ale np. kebaba raz na jakiś czas zjem! Miałam wzloty i upadki, czułam na początku głod, później organizm przyzwyczi się.ja nie załuje, z 80kg teraz mam 68kg, dalej walcze, inaczej jem, czytam dużo, proponuje ksiązke DIETA PŁASKIEGO BRZUCHA, i jak się zmobilizuje to ćwiczę brzuszki.Spodnie mi wiszą, czuje się lepiej, ale jeszcze to nie to.Walczmy Grubasi Kochane z Kilogramami zbędnymi, pozdrawiam

Gość Bellaa79
Witam :) Ja biorę Zelixa 15 od 14 dni. Ważyłam 81,5kg przy wzroście 162cm. Z wagi spadłam tylko (albo aż) 3,5 kg. Nie wiem, czy Wy też mniej - więcej tyle straciliście w tych pierwszych 2 tygodniach, ale dobre i to ;) W zasadzie nie mam żadnych problemów \"zdrowotnych\" poza... no właśnie, nie wiem, czy to zbieg okoliczności, czy skutek zażywania Z, ale mam ciągle uczucie pełnego pęcherza, a kiedy idę do ubikacji... wyciskam z siebie kilka kropelek i koniec;) Staram się dużo pić, a te problemy z pęcherzem mam od kilku dni. Czy ktoś z Was też miał podobne objawy po Z, czy raczej powinnam szukać przyczyny gdzieś indziej? Napiszcie mi , proszę, po jakim czasie i o ile kg zaczęła u Was spadać waga. Pozdrawiam serdecznie :)

Witam . Dziś zaczęłam brać pierwsza tabletkę zelixy 15. nie wiem czy ni ejst to zbyt silna i czy powinnam zacząć od Z_10. wiec na poczatek wziełam poł tabletki . lecz po polowie to chyba nic byminie bylo zażyłam druga polowke nic sie ze mną w sumie nie dzieje wiecej rzeczy zaczynam sobie wkrecac niz są tego jakieg objawy . lekkie bóle głowy ale przeciez co mogę miec na początek jesli zaczelam dopioero dzis. mam pytanie . po ilu dniach nastepuje utrata wagi . wiadomo kazdy organizm przyjmuje inaczej . czy w waszym jadlospisie cos sie zminilo od czasu brania tabletek. Pozdrawiam .

aha i jeszcze jedno . Czy jak bierze się zelixe nie mozna pić alkocholu i zażywac tabletek antykoncepcyjnych .,?

Gość monia_k
hej dziewczyny! 9 m-cy temu urodzilam coreczke. w ciazy przytylam 35kg wiec strasznie duzo. probowalam juz doslownie wszystkiego i na nic. zelixa polecila mi moja kuzynka ktora w krotkim czasie schudla 6 kg. kiedy ja zobaczylam bylam w szoku! odrazu polecialam do lekarza i poprosilam o recepte na zelixa "15". biore je od 6 dni, co prawda nie wazylam sie jeszcze ale widze po ubraniach ze schudlam. pierwszy raz weszlam w spodnie sprzed ciazy wiec to naprawde dziala! pierwszy dzien faktycznie nie czulam sie zbyt dobrze ale teraz jest juz ok. malo jem, duzo pije i czuje sie coraz lepiej. odezwe sie znowu za jakis czas:) jesli macie jakies pytania to zapraszam na GG 6643213, chetnie wymienie sie wrazeniami po zazyciu Z15:) pozdrawiam i wytrwalosci zycze:) Monia

Gość monia_k
aguchna! jesli chodzi o alkohol to ja zazywam tabletki i od czasu do czasu cos wypije - poki co zadnych skutkow ubocznych nie odczuwam. czuje sie normalnie wiec chyba ok. pozdrawiam

Gość Mellka
Witam :) Ja po Z 15 prowadzę "normalny" tryb życia, tzn. prowadzę samochód, pozwalam sobie na piwo lub jakiegoś drinka ( oczywiście nie codziennie i nie w jakichś ogromnych ilościach) i nic się nie dzieje. Myślę, że na każdego inaczej działa Z - jedni czują się źle już po pierwszych dawkach, a inni biorą miesiącami i nic im nie jest. Ja biorę prawie miesiąc ( przez ten czas spadłam 4 kg). Trochę się wkurzam, bo waga mi stanęła w miejscu, ale podobno tak może być i trzeba cierpliwie czekać ;) Pozdrawiam wszystkich.

Gość Pokat
O, wielkie dzięki za informacje, najbardziej martwiłam się o prowadzenie samochodu. Ale bardzo się cieszę że nie ma wpływu na prowadzenie samochodu.

Gość w ulotce ...
... jest napisane, ze moze miec wplyw wiec uważaj.

Gość zela
witam serdeznie mam 27 lat i dwe coreczki jedna 2,5 rkoczku i mlodsza 7 miesiecy przed pierwsza ciaza wazylam 63kg na 168m przed 2 ciaza wazylam 70kg no i teraz waze 80kg zalamka bo katowalam sie na silowniach i fitnesach i roznego rodzaju stosowalam diety i nic nawet waga nie drgnela przez pewnien czas sledzilam was na forum i wkoncu zdecydowalam sie na zelixe15 jestem juz na 8tabletce i dramat niby nie odczuwam glodu i jem w malyh ilosiach ale czuje sie fatalnie kreci mi sie w glowie mdli mnie i jestem strasznie zakrecona nnie moge sie skupic na tym co mowie i w ogole jak mam jakis gosci to az mi sie z nimi nie hce siedziec bo konwersaje z nimi mnie mecza mam czasami momentami jest mi strasznie goraco i cala sie robie mokra nie wiem czemu tak sie dzieje ze mna pytalam sie kolezanki i ona powiedziala ze pierwszy tydzien tak jest ale to przejdzie ale wczoraj tak sie zle czulam ze dzisiaj wzielam tylko pol tabletki i czuje sie lepiej i dalej mam te zawroty glowy nie wiem czy powinnam je brac chociaz mimo tych dolegliwosci to jestem zadowolona bo zleialo mi 2kg ale troche sie boje bo o prowadzeniu samohodu moge zapomniec z takim samopoczuciem a konczy mi sie urlop i do pracy musze wrocic.nie wiem o mam robic doradzie mi i czy ktoras z was tez tak miala i czy przeszlo to po jakims czasie pozdrawiam serdecznie i zycze sukesow:)

Gość czoklet
Witam was serdecznie. Ja czułam się tak źle pierwszy tydzień, ale teraz czuje się super. Oczywiście pije dużo wody niegazowanej i biorę tabletki osłonowe żołądek. Waga spada ważę już 61 kg. Oczywiście mało jem, tak ogólnie jeść to mi się nie chce. Jem trochę bo wiem że muszę. Jeśli chodzi o dziewczyny które źle się czują, proponuje brać co drugi dzień. Ja teraz tak biorę, szkoda mi kasy, a i tak działają. Pozdrawiam Was ciepło

Gość Kasiodek4
Witam:-) Dzisiaj byłam u lekarza po zelixe 15.Wypisał mi bez problemu odrazu dwa opakowania,abym póżniej do niego nie musiała znowu chodzic i płacić za recepte:-) Oczywiście powiedział mi wszystko chyba to co powinnien...no i właśnie zapoznałam się z ulotką.Troszkę się boje,ale od jutra zaczynam:-) Mam nadzieję że pare kilo mi zejdzie. Pozdrawiam Katarzyna

Gość monia_k
Droga Kasiu! Ja tez bylam przerazona kiedy czytalam ulotke, ale niepotrzebnie:) Na dzien dzisiejszy schudlam 4,5 kg, a zaczelam 10.06 wiec jestem zadowolona. Samopoczucie rzeczywiscie na poczatku nie bylo ciekawe ale teraz jest juz ok. W razie jakis pytan zapraszam na GG 6643213. Pozdrawiam wszystkie kobietki i wytrwalosci zycze:) Monia

Gość 93kg
Witam kobietki ja dzis zaczełam brac zelixe 15mg.Waga wyjściowa 93kg 171cm także jest co zrzucić.Bede informowac na bierząco jak efekty:)

Gość Kasiodek4
Kobietki ja dzisiaj wziełam 4 tablektke zelixy i czje sie naprawde dobrze...nie chce mi się za bardzo jeść..jak pomysle o jedzeniu to az w gardle mnie tak ściska..Pije bardzo dużo wody po 2 litry i jem naprwde bardzo,bardzo mało...Mam nadzieje ze troszke kilogarmów zejdzie ze mnie:-) Życze powodzenia innym:-)

Gość 93kg
Do moni k :: Nie przejmuj sie ty przytyłaś 35 kg a ja z pierwsza corką 46 to jest dopiero tragedia i tak już po tym zostało potem druga ciąża nastepne kg nic nie pomagało na schudnięcie żadne diety cud bo czasami i miesiąc wytrzymałam a po mkiesiącu sie obrzerałam własnie dzis zaczełam od zelixy 15 mam nadzieje ze pomoże jak narazie nic ze mna sie niedzieje i normalnie jestem glodna ale sie troche powstrzymuje zobaczymy może jutro pojutrze zacznie dzialaćmam nadzieje ze tak:) A co do alkoholu to moja kolezanka jest na meridi ----wiec normalnie sobie wypiła ale na drugi dzien ponoć miala kaca giganta nie mogła wytrzymac z pragnienia ale nic sie nie dzialo innego TRzymam za nas wszystkie kciuki:)

Gość 93kg
Mam male pytanko jak tam u was z piciem kawy bo ja sie troche boje także dzis jestem bez kawki ale chyba jak mi ciśnienie nie skoczyło wszystko jest ok to moge sobie kawke strzelić??:)

Gość Kasiodek4
Co do picia kawy to powiem szczerze że ja przestałam pić:-)

Gość Kasiodek4
Dziewczyny mam do Was pytanko.. Czy pocicie sie tak strasznie? Ja chodze cały czas mokra...co tylko sie wykąpie zaraz znowu to samo:/

Gość zonka58
Witam Was wytrwale dziewczyny.Ja przestalam brac Meridie bo jak wczesniej pisalam bylo bez efektow po 1,5 opakowaniu.Ide do lekarza i zaczne znowu Zelixe ,bo przynajmniej mialam efekty.Tez sie pocilam ale po jakims czasie wszystkie niefajne skutki brania leku mi minely,wiec sie nie martwcie. Pozdrawiam i trzymam kciuki...(za siebie tez)

Gość 93kg
No wlasnie jestem po drugiej tabletce zobaczymy jak bedzie bo wczoraj dobrze sie czułam tylko w głowie szumiało tylko nie wiem czy to od zatok bo jestem przeziębiona czy od zelki.Wczoraj głód czułam normalnie ale starałam sie zapchać arbuzem:)w koncu to prawie sama woda ale głód czułam normalnie mam nadzieje ze dzis bedzie lepiej poczekam jeszce ze trzy dni i zaczne stosować dietke specjalnie sporządząną dla mnie przez panią diabetolog bo wcześniej jednak odczuwałam na niej głód może nie tak strasznie ale najgorsze były wizyty u teściowej:(i ciągłe jedz jedz :(a naprawde niezle mi wtedy szło na tej diecie i sie raz skusiółam na normalne jedzenie i poleciałam :(a powiem szczerze że w dwa tygodnie 4 kg to nie jest zle:)

hej, ja bylam na zelixie 3 miesiące no i schudłam na niej 12 kg :) byłam przeszczęśiwa. Później przytylam 4 kg to i tak wydaje mi się,że nie jest to dużo a wrócilam niestety do poprzedniego stylu życia.A to kebab a to ciasto, a to ciastko. Później zajadalam stres itd. Takze to i tak niewiele przytylam jak na takie jedzenie. Jestem trochę zła bo zaczelam znowu się odchudzać ale chyba zelixa na mnie nie działa. Waga rusza tylko o kilogram po pierwszym dniu i stoi jak zaklęta :(