Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

protosska

NOWY TOPIK - Zdrowe odżywianie, sport /Rady i doświadczenia/ ZAPRASZAM!

Polecane posty

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
fajny:) zmykam papaa

Dzień dobry Kochane :) Czuje się bardzo dobrze ! Zjadłam dziś małego banana, bułke z szynką, ogórkiem i sałatą, później jeszcze kanapke z serem żółtym i pomidorkiem :P jak narazie... ha. Jak sie macie Moje Drogie Panie ? :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
czesc:) a ja dalej choruje:(:(i amm dzowny humor,zdolowana cos jestem:(

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
Prosstoko powiedz mi jak masz z tym balsamem jonsona??bo ja stowowalam 2 dni,wielkiej roznicy nie widze,chociaz...sama juz nie wiem ale skora jest bardzo mieciutka:D ale czytalam rozne opinie i boje sie ze jak ebde czesciej stosowac to zrobie sie zolta albo ze beda smugi:( i nie wiem juz kurde czy dalej go stosowac jak jest u Ciebie??

Czesc Kochana.... nie łam sie, przejdzie :) Może napisz mi dokładnie co masz napisane na opakowaniu.... może masz ten ujędrniający i on się czyms rózni od mojgo (bo pamietasz, jak ja pisałam że u mnei na opakowaniu nigdzie o tym nie jest napisane - ze ujędrniający) ja po dwóch uzyciach miałam efekt.... stosowałam go jakies 5 raz i jest bardzo ladnie, przed wczoraj si smarowałam, wczoraj nie i dzisiajsie chyba posmaruje i ta opalnizna jest jak najbardziej naturalna - naprawde ładna :)

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
niom ja mam ten ujedrniajacy Znaczy tez mam ladna skore po tym i kolor i to ze jest miekka ale boje sie ze pozniej bede zolta:( nie mam smug jak narazie dobrze sie rozsmarowuje

Nie obawiaj sie, jak coś zauważysz to nie balsamuj sie :) albo rob przerwy. Przeciez nie musisz codziennie się smarować. DOBRANOC 🌼

Gość bvrfyte

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
czesc jak mija dzionek??mi oki troche dola podlapalam:( kurde ten blsam mi plamy zostawia;( na razie muze go odlozyc:(

Hej Słoneczko 😘 no co Ty ? robi plamy ? :o :o mi nie... kurde. A jak zdrowie, jak się dziś czujesz ? 😘 Ja wczoraj imprezowałam, niedawno wstałam... hyhyhy dobry, dobry 🌼

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
hej:)ja wlasnie wrocilam z kosciola ale goraco Niom robi plamy niestetu:( a gdzie imprezowalas??

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
wlasnie wrocilam ze sloneczka:)lezalam godzinke troche mnie wzielo Jutro znowu:) to z kim balowalas??

Myślałam o tym aby sie poopalac na balkonie albo co albo jakos mi sie nei chce, moze jutro.. a w weekend moze pojade nad wode, hyhy :D a raczej pójde ;) Z kumplami tutaj z osiedla, z dzieciństwa i nie tylko :) hyhyh

DZIEŃ DOBRY Laseczki :D jaka piękna pogoda u mnie, ajajajjjj... mam ochote jechać do miasta na jakieś zakupy :) ale to słoneczko mnie kurcze coś podrywa i mam ochotę się również poopalać.... moze wypali na balkonie a może pójde do babci na ogród, hihihi. Jak się macie ? :) Olka, jak zdrowie i Twoja skóra ? Ja mam się rewelacyjnie, naprawde :) pooglądałam się troche w lustrze i moje nóżki wyglądają coraz lepiej - super :D to bieganie mi chyba służy, ładny zarys mięsni mi si zrobil ach hahaha....

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
czesc:)u mnie tez pieknie jest:)i za godzinke lece na sloneczko:) od dzisiaj wracam do biegania i skakanki;) a po poludniu jade z mamuska na wycieczke rowerowa:)mam dziwny nastroj od paru dni,nie wiem dlaczego nawet:(:(wyzywam sie na niewinnym Kamilu i tak za nim tesknie;(jak przyjedzie w niedziele to wymyslilam jakis wypad za miasto na jakis piknik hihiih a zaraz lece na film:)bo ogladam na polsacie telenowele sekret laury hehe i musze przyznac ze fajna jest inna niz te pozostale glupie typu zbuntowany aniol itd Buziole:*:*

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
a zapommialam o balsamie napisac heheh Znaczy mialam takie smugi na nogach,ale po kilku myciach zeszly wiec dzisiaj sobie wieczorkiem posmaruje Bede uzywac bo kilka dni wiec nie bedzie chyba zle:)

Złe dni, zdarza się :) myśle, ze słonce i wysiłek fizyczny jak najbardziej poprawią Ci humor 😘 na polsacie rodzina zastepcza leci przecież :P

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
no teraz ale o 10 jest telenowela:P aj te chlopy heh z nimi czasami zle ale bez nich jeszcze gorzej hehe A daleko od Ciebie mieszka ten Twoj?i jak ma na imie??

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
niom moj Kamcio mieszka ok 70 km ode mnie i przyjedza do mnie raz w tygodniu bo w ciagu tygodnia pracuje,znaczy ma staz alr to tez praca heh No jak on ma na imie:P

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
ja lece na film:D bede za godzinke bzuia:*:*

Gość olkaaaaaaaaaaaaa
hejo jak minal dzionek??mi dobrze,lezalam na sloncu,jutro pojde znowu Pozniej bylam na rowerku,potem gimnatyska i skakanka:) a teraz pije herbatke czerwona:)buziole:*:*