Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co sądzicie o tym

co sądzicie o tym aby w salonie ślubnym zamówić

Polecane posty

Gość co sądzicie o tym

suknię ślubną z dowolnego katalogu i oni ją uszyją (cena do 2 tys)? Spodobała mi się jedna taka suknia i w salonie powiedzieli że ją uszyją. Ma być wykonana idealnie a salon jest dobry. Trochę się obawiam bo tak naprawdę nie wiem jak ja będę w takiego typu sukni wyglądać. Może zupełnie mi nie będzie pasować bo w końcu jak już zamówię to będę mogła jedynie poprawek dokonywać a radykalna zmiana chyba (nie jestem do końca pewna) nie wchodzi w grę. Napiszcie czy miałyście podobne doświadczenia?

Gość co sądzicie o tym
pierwsze zdanie miało być" Co sądzicie aby w salonie ślubnym zamówić suknię...."

A nie możesz przymierzyć wcześniej podobnej sukienki? Chodzi mi o to żeby miał a podobny krój. Wtedy zobaczysz czy taki fason wogole ci pasuje.

Gość co sądzicie o tym
no właśnie chodzi o to że byłby z tym problem bo pochodzę z raczej małego miasta i nie ma salonów madonny czy paryżanki itd. Czyli jednak sądzisz że nie powinnam zupełnie w ciemno zamawiać? Trochę się też tego obawiam.

No wiesz, zamówić możesz, tylko czasami sukienka zupełnie inaczej wygląda w katalogu a inaczej na manekinie. nie mówiąc już o człowieku.

Gość co sądzicie o tym
hmm w takim razie chyba pomyślę jeszcze nad tym chociaż do końca marca muszę się zdecydować:-)

Gość infooo
Nie polecam, moje koleżanki po przymierzeniu sukienek, które nocami mozolnie wyławiałyśmy z katalogów, wybrały zupełnie coś innego. Inny kolor, inny fason...bo te, które wybrałyśmy, niezbyt do nich pasowały. Na zdjęciach były piękne... ale na modelkach po retuszu ;).

Gość nawet jesli pochodzis z małego
miasta to możesz się wybrac do jakiegos wiekszego i pomierzyć, pociagi nie sa takie strasznie drogie