Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dotta***

czy w ciązy mozna uzywać wibroator

Polecane posty

och widze ze temat nadal sie kreci. pozdrawiam wszystkie zwolenniczki wibratorow ,kulek i penisow.

a wiec juz w ogole nie ma tematu.tyle. nie musisz sie tlumaczyc,bo jakies panny Ci nie wierza,ze t nie przez Ciebie ich malzenstwo sie rozpadlo. zal tylko dzieci...jesli je maja. kobiety powinny zrozumiec,ze polepszy sie ich los dopiero gdy zaczna byc sobie przyjaciolkami.nie mowie o przyjazni z baba,ktora kogos przypala fajkami. mowie o tym,ze zazwyczaj jedna drugiej skacze do oczu gdy tamta chociaz spojrzy na jej meza. przejrzalam na oczy dopiero gdy przeprowadzilam sie 8 lat temu do Skandynawii-tutaj wszystkie kobiety zawsze trzymaja swoja strone (czasem az za bardzo;-) ). i dlatego jest prawdziwe rownouprawnienie i mezczyzni tez maja prawdziwy szacunek do nas. pamietajcie,zaden facet wam nie powie,ze wasz maz cos za waszymi plecami robi.meska solidarnosc jest bardzo silna. a niestety czesto kolezanka niby dla dobra (nie wiem czyjego) wygada mezowi ze np z kims flirtowalyscie na imprezie.ten powie waszemu i... troche odbieglam od tematu,ale chcialam napisac,zebyscie sie troche bardziej solidaryzowaly i pomyslaly w pierwszej kolejnosci,ze to maz jak juz zdradzil swoja zone a \"kochanka\" nikogo nie zdradza. to zdradzajacy facet jest winny,ta co go uwiodla dala mu jablko,ale on nie musial go gryzc.

mozajka nie denerwuj się. O to właśnie chodzi takim przypadkom. Żeby nas wyprowadzić z równowagi. Nie zniżaj się do ich poziomu bo im to przyjemność sprawia;) 🌼

ja k ja to uwielbiam kiedy komus brakuje konkretnych argumentow to nic wiecej nie potrafi wymyslec swoim malutkim rozumkiem i zaczyna wyzywac .... hahaha lodziaro. bo padne ja tez jestem lodziarom i nimfomankom co nie czyni mnie ani zla matka ani zla zona.a wrecz przeciwnie wiem ze moj maz za pare lat nie pojdzie szukac przyjemnosci do jakiejs innej pani bo ma w lozku co mu potrzeba i czego sobie zywnie pragnie. a ja myslalam ze GIERTYCH ma wsrod swoich fanow i zwolenikow panie i panow po 50 tce a tu prosze znajda sie nawet mlode mezatki.

Gość proponuję wrócić do tematu

Gość mozajka
dziekuje za wywalenie nieletniej z forum:)wiec wracajac do tematu!jak to w koncu jest.Mozna uprawiac w ciazy seks analny czy nie??

Trafiłam tu przez przypadek, ale po przeczytaniu Waszych wypowiedzi, stwierdzam, ze to przeznaczenie. Przejżałam na oczy..... Jestm 6 lat po ślubie. Niby małżeństwo szczęłiwe , udane, ale czegoś brakuje.... I obiektywnie muszę przyznać, że chyba właśnie wielki czas przełamać lody 9w końcu wiosne mamy) i wybrać się na zakupy!!! Jest nam razem dobrze, w łóżku bardzo dobrze, ale niby dlaczego nie ma być jeszcze lepiej !!!! Życie jest za krótkie aby je \"przespać\"... W końcu dopiero głupio będę wyglądać jako 60 letnia babcia ze szczenką na toaletnce a z wibratorkiem pod poduszką.... Pozdrawiam !

A co do seksu w ciąży: Jak byłam w błogosławionym stanie - czułam się rewelacyjnie ! Jeździłam rowerkiem prawie do końca (i to w terenie - nad Wartą), jeździłam nad jezioro w 9 miesiącu ciąży i było super... A że miałam ochotę na seks - to dlaczego miałabym nie skorzystać - skoro zdrowie na to pozwalało. Lekarz też \"nie miał nic przeciwko \"... Oczywiście seks uprawiałam z mężem - własnym - co by pomarańczowe mnie z błotem nie zmieszały !!!!! Przeżyliśmy z mężem cudowne chwile! Więc jeśli lekarz nie widzi przeciwskazań, no uważam , zę nie masz się co zastanawiać. Przecież ciąża to nie choroba, a seks to nie wirus ! Nic dziecku nie zaszkodzi! ( oczywiście w granicach rozsądku !!!) Życzę w takim razie \"udanej zabawy !!!

Skasowałam ostatni kawałek... proszę, nie obrażajcie się wzajemnie, po co nerwy strzępić.

Gość mozajka
wracajac do tematu drogie kolezanki.Troche sie boje seksu w ciazy bo z poczatku troche plamilam i 2 razy lezalam w szpitalu.Jak sie pozniej okazalo lekarze pomylili jak twierdzili pusty pecherzyk plodowy z cysta i o maly wlos nie wyskrobali mnie:(na szczescie w trakcie ostatniego USG przed zabiegiem Bozia zrobila mi niespodzianke i ujawnila sie tarcza zarodkowa teraz juz dzidzius:)Pozniej znow mnie nastraszyli ze dzidziolkowi serduszko za wolno bije(90/min ale pediatra pocieszyla mnie ze w tak wczesnej ciazy nie mozna obliczyc dokladnie tetna.Podobno norma to nawet 60 na min.??wiec poki co biore na podtrzymanie podobno moge uprawiac sex bo plamienie bylo z powodu cysty ale ja i tak sie troche boje??moze lepiej anal??co wy na to??

Gość mozajka
modliszko ja cie bardzo z moim facetem przepraszam ale sama widzialas ze obrazana caly czas bylam ja za swoje poglady.Ja nie wyzywalam tutaj nikogo od k.... fiutow itp.!

Gość mozajka
nie uwierzysz ale ani ja ani ZADEN lekarz tego nie wie!!! ok.2 miesiace temu test wyszedl pozytywny potem tak jak pisalam wyszly dziwne rzeczy!!tarcza zarodkowa wyszla na USG w szpitalu 2 tyg.temu a 3 dni pozniej byl juz zarodek.Wedlug moich obliczen powinnam byc 7 tydz.ale nikt nie potrafi mi na to pytanie odpowiedziec.W szpitalu i pozniej moj prowadzacy stwierdzili ze ciaza jest zbyt mala:(

Gość ja nie moge
czy tu moga [pisac osoby bez wibratorów??????????????????????????????????

Gość ja nie moge
byłas obrazana ?mozajko zabolało jednak ?

Gość ja nie moge
czy kogos kto sam nazywa sie ?>? :D mozna obrazic?

Gość do mozajki
czy moje posty beda kasowane z powodu braku wibratora?

Gość aammmkamk
TAK

Gość do mozajki
a dlaczego tak

mozajko > Nie bede odpowiadala na pyania oczywiste .Forum nie jest prywatne . W temacie pisza wszyscy niezaleznie od posiadania wibratora czy dmuchanego Kena . Tylko na litosc piernika .Dlaczego wciaz sie klocicie ? Czy musi byc w takim stylu? Temat zostawilam warunkowo bo wątek jest ciekawy i dla ludzi . Sama ocen czy ostatnie strony sa ciekawe czy tylko pyskowki . Twoje posty nie sa kasowane dlatego ze nie masz wibratora . Posty stracily rozniez inne osoby . Podczas klotni kasuje sie 20 ostatnich . To kubel zimnej wody ktory gasi ogien . Nie gniewaj sie jesli polecialy tez \"dobre posty\" . W sumie czy byly az tak wazne? Ile razy mozna prosic zebyscie ignorowaly prowokatorow . Pozdrawiam

Gość do mozajki
powiedzmy ze masz racje ale nie do konca nic tu nie moge

Gość do mozajki
temat kontroweryjny wiec i komentarze dziwne nie sadzisz?

nie rozumiem ,dlaczego temat kontrowersyjny? z jednym sie nie zgadzam,nie lubie czesto powtarzajacego sie argumentu,ze maz niezaspokojony pojdzie do prostytutki. brzmi to tak,jakby byl on usprawiedliwiony. jesli zona nie ma wielkiego temperamentu seksualnego,niestety maz moze albo probowac ja rozbudzic albo odejsc-ale kobieta ma prawo miec maly temperament.

Gość mozajka
chwila moment!!czy ja tu kogos obrazilam??czy ja kogos tak jak mnie nazawalam k.... zapachem fiuta itp.??wybaczcie ale to zenujace!nie kwestionuje tego ze jesli ktos nie zabawia sie z facetem w lozku wibratorem kulkami itp.to jest ociemnialy itp.To wlasnie nas kobiety ktore w ten sposob urozmaicaja sobie seks neguje sie i obraza!a to czy ja lub setki innych kobiet lubimy seks analny w ciazy i zabawki to chyba nasza sprawa a pytanie padlo konkretne-czy jak nie ma przeciwskazan to mozna??i czy nawilzacze (mowie o analnym)odpadaja?co w tym wsydliwego??i nie twierdze ze KAZDY maz pojdzie do burdelu bo zona wibratora nie uzywa!po prostu przejechalam sie niegdys i teraz wole mojego mezczyzne(i siebie) zadowolic w najbardziej wyrafinowany sposob bo nie chce by historia sie powtorzyla a seks analny?ludzie bardziej"ochydne"rzeczy robia np.zoofilia lub co gorsze nekrofilia.Wiec co w wibratorze kulkach itp.jest zlego??

Gość Halux
Spoko można używać.

Gość do mozajki
zoofilii i nekrofilii nie uprawiaja ludzie tylko zboki

Gość mozajka
wiec my ktore uzywamy wibratorow i innych zabawek jestesmy normalne