Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koksanka

Wybaczyc zdrade-akt milosci czy desperacji?

Polecane posty

Gość koksanka

Gość jankiss
W moim przypadku tylko desperacji.

Gość to znak
uzaleznienia od faceta/kobiety

Ja nie wiem. Kiedyś myślałam, ze bym to wybaczyła. Wydawało mi się, ze to świadczy o jakims problemie, więc nie jest tylko wynikiem złej woli jednej strony.. Ale teraz widzę, ze chyba nie ma co wybaczać. Jeżeli ktoś myśli siurem, to niech się tym cennym systemem wartości kieruje dalej. W sumie juz wolę byc sama, nawet zawsze:)

Gość ciumlak kroczny
to zaley czy bardziej kochamy partnera czy siebie. jesli partnera to akt miłóści, jeśłi siebie to akt desperacji.

Gość xxyy
Myślałam że akt miłości a był desperacji.Ja zdradziłam i po czterech latach mąż odchodzi....

nie dziwie sie ze odchodzi.... bardzo cięzko jest wybaczyc komus i zyć w swiadomosci ze kochana osoba zdradziła... co innego znaczy zapomniec co innego wybaczyć.. jedni wybaczaja ale nigdy nie zapomną... Twój mąz starał się Ci to wybaczyć 4 lata sie starał ale go to przerosło.. chce zyc spokojnie dlaczego zdradziłas?

Gość xxyy
Teraz uważam,że przyczyny nie były warte skutków.spotkałam starą miłość z przed lat i się zaczęło,a że mąż był i jest za granicą,to było proste.Zresztą tak bardzo mi brakowało uwagi męża,zainteresowania moją osobą,moimi problemami.....no cóż historia jakich wiele Ja też mu się nie dziwie,jestem zrozpaczona,ale wiem że to moja wina.Mam żal tylko o to że nie skończył tego 4 lata temu.