Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaska

Wyjade i go zostawie...

Polecane posty

Gość Klaska

Wyjezdżam niebawem i niestety on zostaje w kraju, tyle, że ten związek jest nieoficialny, ale on coś do mnie czuje i ja też i gdybym w krajuz zostala wiem, że by coś z tego było. Widzialam jaka mial mine gdy mu powiedzialam że wyjeżdzam, dopytywal sie gdzie i kiedy na jak dlugo. Jest mna zainteresowany a i ja takze. Może zapomne o nim, bo nieche cierpiec i zeby on też nie cierpial. Eh Zycie :(

Gość malutka_25
to dlaczego wyjezdzasz?

Gość Klaska
za pieniędzmi

Gość Klaska
i takie to życie wybierac mi przyszlo miedzy pieniedzmi a miloscią to jakies chore że taką mam sytuacje. :(

ja miałam podobną. tyle, że to ja zostawałam w kraju, a on za granicę pojechał. miało być tak pięknie...każde wakacje u niego, jak tylko miałam możliwość zrobienia sobie wolnego na uczelni to leciałam do niego.tak minęły dwa lata. zostało nam 5 miesięcy do mojego wyjazdu na stałe, gdyż kończę studia w tym roku. te dwa lata były czasem ciężkie, ale pamiętam jak sobie obiecywaliśmy, że nam się uda, przecież tak mocno się kochamy...na trzy miesiące przed moim przyjazdem zostawił mnie dla innej...miał z nią romans zaraz od kilku dni po moim wyjeździe do polski... a ja tak bardzo wierzyłam, że nam się uda... możecie spróbować moim zdaniem. są pary którym udaje się przezwyciężyć okres rozłąki...