malusia s 0 Napisano Marzec 12, 2007 potrzebuje buciki - już tłumacze - za to że ktoś je dla mnie kupi i wystawi na allegro - gwarantuje dobrą nagrodę - pilnie potrzebuje te buciki - są tylko W ALDO - WCZORAJ W KATOWICACH BRAKŁO - :( A JA MUSZE JE MIEĆ :) ZARAZ WCZUCAM FOTO . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malusia s 0 Napisano Marzec 12, 2007 NIE MAM KABLA DO TEL :O ZŁA TERAZ JESTEM ALE POWIEM OD RAZU - W ALDO SĄ TYLKO JEDNE W PANTERKOWY WZÓR KOSZUJĄ 99 ZŁ SĄ NA CZARNEJ SZPILCE Z WYDŁUŻONYMI NOSKAMI , W ŚRODKU WYŚCIELANE TEŻ NA CZARNO - W ALDO SĄ TEŻ KOPERTÓWKI W TYM SAMYM ODCIENIU . WIĘC WYSTARCZY ZAPYTAĆ O BUTY I KOPERTÓKI - TAK WCZORAJ ZROBIŁAM ALE BRAKLO ROZM 38 JAKI NOSZE :( NIE MAM KIEDY ZAWITAĆ DO WARSZAWY A CHĘTNIE BYM POJECHAŁA TYLKO PO TE BUCKI ALBO Z KRAKOWA - KTÓRAŚ Z DZIEWCZYN POMOŻE ? OBIECUJE ŁADNĄ SUMKĘ ZA TE BUCIKI :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taaaa niezłe niezłe Napisano Marzec 12, 2007 a jak jednak nie zapłacisz to co? ktoś stówkę w plecy i paskudne buty w kolorze zwierza na pamiątkę? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malusia s 0 Napisano Marzec 12, 2007 niee na allegro - zapłace prowizje i koszt wysyłki , koszt bucików no i obiecaną nagrodę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupu Napisano Marzec 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zamiast tych nagród Napisano Marzec 13, 2007 i wydziwiania po prostu przejedź się do innego miasta na zakupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość donaldowo Napisano Marzec 13, 2007 A mnie zabrakło podpasek!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszukaj sobie w googlach Napisano Marzec 13, 2007 tak - zakupy w innym mieście + bilety taniej wypadną niż głupie pomysły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach