Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krolik doswiadczalny mm

porownujemy,wysocy czy niscy w lozku

Polecane posty

ogoleni przyjete jest ze facet powinien byc wysoki,wysoki to przystojny itp,ale sluchajcie mowie niscy o wiel lepsi sa w lozku,nie wiem czemu,ale jesli poronuje pana x(178)oh co za przezycia z panemy(190)ktory dal mi zero satysfakcji,stwierdzam ze cos w tym musi byc.nie jest to obserwacja tylko na podstawie tych dwoch osob ale calego zycia a kilku ich bylo a wy dziewczyny co o tym sadzicie,czy wzrost ma wplyw na to jaki facet jest w lozku?wg mnie tak,niscy gora

pragne doac podszywaczu ze mam 175 a moj kochanek i ukochany 178,

dobra ale nie chodzi tu o to jaki najbardziej odpowiedni tylko o porownanie ,ktorzy lepsi w lozku,ja tez wiem ze najlepiej wyglada facet z 185,

nie wiem jacy sa w łóżku. jestem dziewicą ;) ale wiem z jakim chciałbym sie kochać. z facetem który jest dużo wyższy ode mnie zeby czuła ten kawałek męskiego ciała :classic_cool:

wiec jesli moge,to ja dziewica nie jestem od dawna i tez zawsze marzylam o facecie wysokim,czuc sie przy takim jak kruszynka,bezpiecznie i w ogole,moj byly 190,wyglad swietny ale seks do kitu,obecny 178 super przezycia i to nie tylko o nich mowa,aha jak zaczniesz ty to sama ocenisz.zycze udanego seksu z facetem 185:))) ps,moj eks ani razu przez dwa i po, lata nie doprowadzil mnie do orgazmu,teraz mam za kazdym razem

sugerujesz że kurduple bardziej sie starają:classic_cool: a tak serio:D to facet musi być wyższy odemnie a co do seksu fakt -miałam takiego jednego dryblasa i był do bani

nie sugeruje ,ze musi sie bardziej starac bo nic spaecjalnego nie robi co by dryblas nie robila ale jakos jest inaczej,lepiej

Gość no sorry
ale jeśli facet 178 to kurdupel to fajnie macie :/

Ja też mam porownanie...:P i dochodzę do wniosku, że facet zaczyna się od 185cm :) No, oprócz techniki i wielkości czlonka wchodzą w gre jeszcze bodzce wzrokowe :P Nie wyobrażam sobie teraz seksu z niższym 🖐️

co za obrydzenie bierze tymi podszywaczami ,zeby to jeszcze jakos inteligentnie robili,a co do tematu to tez sie zgadazam ze niscy sa lepsi w lozku i tez to sprawdzialm,mialm porownanie,im wyzszy tym gorzej

Gość moj ma 181 cm
i odlatuję codziennie z nim :) boska technika i to ciało, mrauuuuuu nie wysiedzę już w pracy przez takie topiki