Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezenterka

Czy związałybyście się z facetem który chodził do agencji?

Polecane posty

Gość ja znam mężczyzn co chodza i
co nie chodzą do agencji. sam jestem facetem i nie chodzę. I powiem wam, ci co chodzą faktycznie maja cos nie tak z psychą, od razu tego nie widać ale jak się ich lepiej pozna to trochę sę zjebani.

Gość agencjanin
mnie tez to interesuje, bo jak wspomnialem wczesniej zastanawiam sie nad zasponsorowaniem. mimo iz pewnie sie na to nie zdecyduje, to ciekaw jestem jak to "dziala" w praktyce

to ciekaw jestem jak to "dziala" w praktyce chodzi ci tylko o pieniądze czy jak spotkania mają wyglądać? na moim forum ludzie napisali, że tak 2000zł powinnam zażądać na miesiąc lub 400zł na spotkanie. ale tylkom diw osoby się wypowiedziały więc chce poznać zdanie innych osób, które maja z tym do czynienia.

Gość sponsorowana to chyba
nie ten topik... tu pisza ludzie ktorych to nie bawi, poczytaj

Gość agencjanin
tzn. nawet nie tyle chodzi mi o sama kase, bo tak czy siak wyszloby to duuuzo taniej niz w moim obecnym ukladzie, tylko bardziej o relacje emocjonalne... nie wiem, czy przy sponsoringu mozna zalozyc, ze na pewno z zadnej ze stron nic sie nie wydarzy w sferze uczuciowej

Tak to działa że utrzymujesz taką dziewoję w zależności od możliwości finansowych w zamian za towarzystwo.Różnie to wygląda facet może płacić dziewczynie za mieszkanie a także kosmetyki ciuchy i inne pierdoły. A tak w ogóle to dlaczego zdradzasz swoją dziewczynę?Przecież jak coś się nie układa to trzeba rozmawiać i mówić o swoich potrzebach i starać się nie mieć dwóch twarzy albo być uczciwym i powiedzieć sobie do widzenia.

Gość agencjanin
Tatiana musialabys przesledzic moje wpisy bo dokladnie opisalem moja sytuacje, a widze ze nie masz jej obrazu. o towarzystwo mi nie chodzi :)

Skomentuj super temat :" Jak często myslisz o zdradzie?Z kim chcesz to zrobić?"

nie wiem, czy przy sponsoringu mozna zalozyc, ze na pewno z zadnej ze stron nic sie nie wydarzy w sferze uczuciowej no właśnie tego nigdy się nie wie.A związki oparte na kasie są kruche i wypaczają uczucia.

Gość agencjanin
no wlasnie niekoniecznie towarzystwo = sex. towarzystwo moze sie = calej otoczce, moze nei chodzic o sam akt fizycznej bliskosci. a wlasnie ze wzgledu na to co napisalas jeden post wyzej raczej nei zdecyduje sie na zmiane ukladu. jest dobrze jak jest :)

Skarbie czytałam twoje posty i trochę to dziwne mi się wydaje kochać kogoś i jednocześnie go zdradzać.Cieszę się że nie jestem twoją dziewczyną i życzę ci tego żebyś jednak umiał kochać i jednocześnie był spełnionym kochankiem z JEDNĄ osobą. :)

wprzy sponsoringu jest prawdopodobieństwo, że jedna osoba może poczuć coś do drugiej. trudniej zakochać si w kliencie z burdelu lub dziwce, która sypia z byle kim. Nie ma tu żadnych prostytutek lub facetów, którzy na takie uczęszczają? agencjanin ile ty płacisz tej prostytutce?

Gość alicja 27
Nie chcialabym takiego Przeceż takie prostytutki roznoszą różne choroby nie mówiąc o aids, fuj

Gość agencjanin
dzieki wszystkim za momentami owocna, a momentami jalowa dyskusje :) troche juz mi sie ona znudzila i nie mam zamiaru ciagnac, wiec moge zdradzic, ze opisywana historie mej tragicznej milosci zmyslilem ;) bylem raz w agencji - na piwie z kolegami :D fajnie bylo jednak troche posciemniac :) mialem naprawde niezly ubaw :) troche wiecej luzu, pozdrawiam!

Gość JackX
Co za doświadczenia... Ludzie... Panie to rodem z XIX wieku z epoki WIktoriańskiej... To co tu poczytałem nie tryska dojrzałością, zarówno opowieści za jak i przeciw, jedna kobietka tylko rzeczowo powiedziała o tych przygodach. - A ja bym burdele stawiał w każdej miejscowości i jeszcze bym ten proceder pięknie opodatkował, bo temat mocno chodliwy i pięknie prosperujący. Niech się państwo polskie na tym wzbogaci, a nie szara strefa Polskiej "gangsterki" i cichodajki. Kto co robi ze swoim życiem to jego sprawa. Na zachodzie Europy zabili by was śmiechem za tą pruderję.

Gość agencjanin
Tatiana elo :)

Gość Jack a ale my jestesmy
w polsce i zachod nas nie intersuje. A zreszta mi zachod tez nie odpowiada i leje ze smiechu jak widze ze sie kurwia na kazdej lawce w parku.

bylem. gdy bylem mlodszy, bylem trzy razy. ciekawosc. za pierwszym razem bylem napruty i niewiele pamietam, wiec wrocilem. mowie o tymkazdej mojej partnerce na poczatku znajomosci. przweaznie pada komentarz - teraz juz nie musisz chodzic.. i nie musze, bo wiem jak to jest. jestem zdrowy. nic nie zlapalem od prostytutki. a syfa to bym sie bal zlapac, od jakies dziewczyny na dyskotece, nie od dziwki :)

Raczej bym się z takim nie związała. Nie wiem, musiałabym go jakoś niesamowicie kochać, żeby przymknąć na to oczy. Ale ogólnie przeszkadza mi to i nie mam szacunku do takich facetów.

Gość absolutnie nie bo nie moglabym
byc z kims, kogo nie szanuje. A musze przyznac, gardze takimi mezczyznami. No i sa posrani psychicznie.

Gość realista_na_102
a ile kasy musialby zarabiac koles, zebyscie tak kochaly te kase, zeby dziwki sie nie liczyly? :)

Mógłby zarabiać miliardy, a dziwki i tak będą się liczyły! Tak samo jak to z iloma kobietami spał i z jakimi. Czy z takimi szmaciarami, które wszystkim dają np. z dyskoteki czy z porządnymi paniami, z którymi był w związku. Myśle, że ten kto ma dużo kasy to dopiero jest rozwiązły, bo te leniwe materialistki go obskakują. Dlatego lepiej wybrać faceta mniej zamożnego, a porządnego. A tak w ogóle nie można wybierać osoby, z którą ma się zamiar spędzić całe życie, biorąc pod uwage to ile ona zarabia. Tutaj powinny decydować uczucia. Bo tylko z osobą, którą naprawde się kocha można stworzyć szcześliwy związek. A taki jest chba ważniejszy niż szpilki za 1000zł.

Gość TeDeum
kicia119---->"Mógłby zarabiać miliardy, a dzi**i i tak będą się liczyły! Tak samo jak to z iloma kobietami spał i z jakimi. Czy z takimi szmaciarami, które wszystkim dają np. z dyskoteki czy z porządnymi paniami, z którymi był w związku. Myśle, że ten kto ma dużo kasy to dopiero jest rozwiązły, bo te leniwe materialistki go obskakują. Dlatego lepiej wybrać faceta mniej zamożnego, a porządnego. A tak w ogóle nie można wybierać osoby, z którą ma się zamiar spędzić całe życie , biorąc pod uwage to ile ona zarabia. Tutaj powinny decydować uczucia. Bo tylko z osobą, którą naprawde się kocha można stworzyć szcześliwy związek. A taki jest chba ważniejszy niż szpilki za 1000zł." Kiciu wzruszyłaś mnie tym swoim idealizmem i niewinnością.... Odnosze wrażenie że jesteś jedną z tych niewielu kobiet które zaczytują się powieściami Jane Austen i próbują zachowywać się jakby żyły w epoce wiktoriańskiej - ale tak się nie da mamy 21 wiek.... wartośći i zasady odeszły już dawno do lamusa.. Nie wierzysz? Włącz TV , poczytaj prase, przyjrzyj się kobietom i ich facetom - dawne piękne czasy już minęły..Pora pogodzić się z realiami obecnego świata i korzystać z życia ;)

Gość desperatentes
kurna chyba wezme kredyt pod hipoteke i pojde sie przylansowac z tymi dupeczkami wszystkimi co po sopocie kraza :) najwieksza beka jest taka, ze laski z kasy sie wypizdrza i poluja na biznesmenow i udaja ostre suczidła ;) HAHAHA

Gość desperatentes
chodzi oczywiscie o laski z kasy tesco ;)

TeDeum w ogóle jakim prawem używasz takiego nika???Co za sarkazm z twojej strony zważywszy na to co piszesz.Nie gadaj o epokach bo zawsze będą istnieć ludzie wierni uniwersalnym wartościom takim jak miłość wierność między innymi.Rozwiązłość zawsze prowadziła do upadku cywilizacji jakbyś poczytał historię to byś wiedział.Kto korzysta ten korzysta jego sprawa i nie krytykuj ludzi którzy mają zdrowe poglądy.