Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość doradźcie

jutro ma pierwsza wizyte u gin

Polecane posty

Gość doradźcie

czy jest coś o czym powinnam wiedziec wcześniej? jakiej wskazówki?

Pamiętaj daty ostatnich miesiączek,długość cyklu no i przygotuj sie na średnio przyjemne (choc bezbolesne) badanie..

Gość doradźcie
ale mam cykora strzaszne!!! dzięki za odpowiedź

E bez strachu. Zazwyczaj przy pierwszej wizycie lekarze są mili. Mój był taki miły i wyrozumiały, ale po jakims czasie zrobił sie niemiłosiernie wredny i ciagle mi po chamsku docina... Jesli idziesz z konkretnym problemem to obmysl sobie sama w głowie, jak to powiesz lekarzowi.

Gość doradźcie
no właśnie tak sobie obmyślam ale mam do niego dużo pytań

wydaje mi się ze mogłabyś te pytania zapisac na karteczce i bez skrepowania przed nim czytać. ...to nie żaden wstyd....ponieważ skoro to piersza wizyta to \"z wrazenia\" można wiele rzeczy zapomnieć o ktore chcesz zapytac ja mimo że juz nie pierwszy raz zcasem zapominam..np. że bolą mnie piersi- a to raczej istotne...ale to tak dla przykładu pozatym nie ma co się bać...rzeczywiscie na pierszej wizycie lekarze sa mili...potem to juz zależy od lekarza ;) głowa do góry! bedzie dobrze

hej .... nie przjmuj sie wizyta... fajnie bedzie jezeli trafisz na kobiete gin. niz mezczyzne bo wiedzac ze ty idziesz 1 raz to lepiej by bylo ci jakbys sie nie krepowala (a jak trafisz na goscia to bedzie strasznie trudne). PoZdrO LaSkI :*

Gość nie wiem jak dziewczyny
w ogule moga chodzic do faceta to chyba jedna z niewielu specjalnosci gdzie plec lekaza to podstawa,nie slyszalem zeby ktos z kolegow chodzil do do lekarza kobiety z tymi sprawami to i tak dosyc krepujace ,zwlaszcza ze sa urolodzy mezczyzni....

Gość niki..
ja jak poszlam 1raz do ginekologa to poszlam o tak zbadac sie bo nigdy nie bylam:) a tu mi wykryl ze mam powiekszona nadzereke... i piersi mi zbadal hehe a jutro ide by mi robil cytologie czy nie mam raka i czy nier nosze nic pod serduszkiem jakiego bubu:)

owszem pytania warto zapisac na karteczce bo sie zapomina ja tak robie zawszwe jak ide do gina a chodze bardzo czesto bo jestem w ciąży i zawsze dla mnie badanie nie jest przyjemne a lekarz bardzo miły i fajny zawsze sie nagadają z mężem

Gość aga___*
ja sobie natomiast nie wobrażam wybrac sie do ginekologa kobiety:( jako młoda dziewczyna 14-15 lat wybrałam sie własnie do gin kobiety Pani doktor była delikatnie mowiac bardzo nieprzyjemna:( i nie chodzi mi tu o samo badanie tylko o podejscie do pacjentki!! wiem ze lekarz lekarzowi nierowny i miałam pecha ale tak sie zrazilam do kobiet ze teraz to juz tylko faceci!! i nie odczuwam wstydu przed obcym mezczyzna lekarz to lekarz jeden bada ucho a drugi cos innego:)

a co racja to racja ja do kobiety też sie nie wybiore nigdy bo one są nie przyjemne i bardzo niedbałe w tym co robią traktują jak przedmiot

Gość meheret
a ja miałam bardzo miłą panią doktor, później baaaardzo niemiłego lekarza, teraz też facet ale baardzo sympatyczny :) to jakie lekarz ma podejście do pacjentek nie zależy od płci niestety, tak to by za łatwo odpowiedniego było znaleźć