Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bllanka

piękniejsza z każdym dniem

Polecane posty

Gość cośtamcośtam
no to drogie panie, robimy atak na boczki i inne mankamenty figury, do lata muszą zniknąć! Idę na spacer:) pozdrawiam

Gość hero
hej dziewczyny! Od tygodnia odstawilam slodycze, kawe i wszystkie śmieciowe jedzenie i juz widze poprawe mojej cery- niesamowite. Do tego pije duzo wody i zielonej herbaty, robie sobie co 3-4 dni maseczke i biore capivit hydrocontrol i tabletki z bratka na oczyszczenie. To dopiero poczatek ale zawzięlam sie!I najlepsze jest to ze już widze efekty:) Pozdrawiam i zyczę wytrwalości!

Gość Bllanka
Heej!!:) Bardzo bardzo cieszę się, że topik się przyjął:) Suuper!!:) U mnie dzisiaj drugi dzień pseudooczyszczania;) Jadę na samych warzywach i zielonej herbacie. Tak ok 500 kalorii. Do tego dzisiaj dwie godzinki na rowerku. Nie było to co prawda superszybkie tempo, ale takie myślę w sam raz:) Jestem szczęśliwa, że zaczęłam w pełni dbać o siebie. Myślę, że szybko zrzucę to co ostatnio przybrałam, poprawię stan cery, skóry, sylwetkę...a przez to bedę miala lepsze samopoczucie. Fajnie, że jesteście!:) Powiedzcie proszę...co na lepsze trawienie polecacie?:) Nie chcialabym pić herbatek typu Figura, a jednak czuję, że powinnam zadbać o ten aspekt..;) Myślę, że warzywa, otręby z maślanką czy śliwki jak najbardziej...ale co jeszcze? Co dziala na Was? ..hmm..nawet lekko przeczyszczająco??:)

😭 ja tez mam boczki... trzeba cos z nimi zrobic ..a moze by je tak obciac? ;-) i oponke na brzuchu tez mam..(takie male kolo ratunkowe, jakby co, to nie utone ;-) ) wlasnie poskakalam na skakance, AZ 8 minut. Zaraz ide robic cwiczonka na brzuszek :-) Bllanka nie mam pojecia co jest dobre na lepsze trawienie, niestety Ci nie pomoge :-( Dziewczyny zaczernijcie nicki, zeby nam sie ktos tu nie podszyl :-)

Ja schudłam dzieki właśnie tzw.zdrowej dieciei waże 50 kg przy 1.69 ale i tak mimo bardzo szczupłej tali mam lekko wystający brzuszek niestety i chcego zgubić.Na mnie bardzo dobrzedziała picie zielonej herbaty nawet 7 razy dziennie i jedzenie tabletek h-pantoten.Potrafie dzięki temu szybciej zgubić kilagramy jak bardzo chcę.Ostatnio jednak mam zastrzeżenia co do swojego jedzenia bo jem bardzo duże ilości sałatki z groszku ,fasoli ,kukurydzy i tuńczyka oraz maluńko majonezu tego bez konserwantów oczywiście ale uważam że chyba te produkty z puszek są szkodliwe niestety i zbieram sie by zaprzestac z jedzeniem tej sałatki:).No ale cóż nie jest żle bo jasnego pieczywa to wieki niejadłam .Jem teżduzo jogurtów choć i tak uważam że ich skład pozostawia wiele do zyczenia ale bardzo mi smakuja i jak narazie bardzo służąbo im więcej ich jem tym śliczniejszą mam cerę taką gładziutką.No ale nieukrywam że seks bardzo dobrze też działa i na cere i na sylwetke .Ostatnio troche przesadzam bo kocham sie z moim facetem po trzy razy dziennie hehe hhe.

Cześć Dziewczyny!też dziś sobie trochę pospacerowałam dla kondycji, z natury jestem szczupła mam163cm wzrostu i ważę około45 muszę przytyć bo ostatnio cały czas byłam chora przez co schudłam. Muszę ważyć z 48 kg to mój cel. O włoski muszę też zadbać bo są zniszczone rozjaśnianiem zaraz zrobię sobie maseczkę z nafty, wit.E i żółtka może coś da. Na lepszą przemiane materii polecam jabłka,jogurty u mnie to działa więc dlatego muszę ich unikać choć je bardzo lubie;(skończyłam dietetykę więc trochę się na tym znam niestety na przytycie nie znam złotego sierodka. A i nałożę sobie maseczkę nawilżającą specjalnie dziś kupiłam może cera mi się poprawi bo jest zmęczona.No dobra zrobie kilka brzuszków hi hi> Pozdrawiam

Produkty mleczne jak najbardziej wspomagają trawienie,jęśli któraś z Was chce stracić zbędne kilogramy to najlepiej po godz.18nic nie jeść tylko pić wodę mineralną,śniadanie powinno być najbardziej obfite bo powinno dostarczyć nam energii na cały dzień, obiad powinien być mniejszy od śniadanka a kolacja taka jak obiad ale pamiętajcie do 18...tak mnie uczono:-)

czesc moni :-) ja nie wiem jak ja mam sobie rozplanowac to jedzenie... bo jak jem ostatni posilek o 18 to pozniej glodna jestem i budze sie w nocy :-( nie pomaga wypicie szklaki wody

Dorotko to wtedy zjedz może coś nisko kalorycznego jak np. chlebek ryżowy,wasa albo jakiś owoc może jabłko,lub banana. Musiałabyś ładnie rozplanować sobie pory posiłków najlepiej jeść o tych samych godzinach... rozumiem że sama woda nie wystarcza ale może z czasem Twój organizm się przyzwyczaji. Pozdrawiam Bardzo Serdecznie!!!

Skoro śniadanie jest najważniejszym posiłkiem dnia to co można jeść? Jakieś płatki czy kanapki? Czy jeszcze coś innego.

Gość rak111
Cześć, poczytałam was i widzę, że większość chce zgubic troche kilogramów. Ja nie muszę, ale mam koleżanke która zrzuciła sporo i to prostym sposobem, bez katowania, trzeba byc tylko konsekwentna i nie ulegac pokusie. Powiem wam w skrócie co jadła. Wszystko, ale w malutkich ilościach to co tuczy, a więc słodycze, wedliny, tłuszcze. Najważniejsze to nie głodzic się, 5 posiłków dziennie, to wychodzi tak ok co 3 godziny, więc nie zdąży się zgłodnieć, w tym 3 główne i 2 przekąski. Popytałam ją i teraaz podam przykładowy jadłospis: Śniadanie - musli własnej roboty tj. płatki owsiane, ziarna słonecznika, dyni, rodzynki, orzechy i suszone morele z mlekiem, mandarynka, cherbata zielona, przed posiłkiem. II śniadanie - banan Obiad - zupa pomidorowa z ryzem, ziemniakim z małym kotletem i fasolką Podwieczorek - jogutr naturalny, sok Kubuś Kolacja ( nie później niż o 19) - naleśnik z serem Między posiłkami duzo picia, woda, herbaty ziołowe i owocowe, jak dociśnie głód jakis owoc lub warzywo. Raz w tygodniu pozwalała sobie na cos słodkiego. Na efekty trzeba poczekać, ale teraz to ona już nie jest w stanie zjeść więcęj, żołądek skurczył się i jak ostatnio zaszalałyśmy i zrobiłyśmy sobie świeżą bułke z domowym smalcem to nawet połówki nie zjadła. Wytrwałości zyczę. Ja chce poprawic cerę, skórę i włosy, oraz nabrać energii, bo jakos jestem bez życia. Jak macie sposób to bede wdzięczna.

Gość cośtamcośtam
Hej dziewczyny:) Jak tam? Mi wczorajszy spacerek sprawił bardzo duzo przyjemności, szkoda tylko że wieczorem się chłodno zrobiło:( Ja także staram się jeść tylko do 18 ale czasem mi nie wychodzi, bo porzed 18 to ja dopiero w domu jestem:( Ale jeśli podniosę sobie limit do 19 to chyba nie będzie tak źle co? Czy któraś z Was robiła już 6 Weidera? Bo kurcze zrobiłam dziś 5 dzień i już mam pionową kreskę na brzuchu. Czy to kształtuje mi się mięsień, bo kurcze jeśli tak to ja nie przestaję robić brzuszków, skoro efekty są już tak szybko:) to chyba nagroda za zakwasy i ból;)

Gość rak111
Przepraszam dziewczyny, ale zrobiłam błąd, HERBATA, oczywiście przez samo h.

hej! uff wlasnie jezdzilam na rowerku na dworzu...zrobilam zaledwie 15 km, bo na wiecej nie mialam czasu... ale obiecuje poprawe ;-) costacostam ..wydaje mi sie ze juz kszaltuje ci sie miesien, ale pewnie ty to masz plasciutki brzuszek..u mnie potrwa to troche dluzej ..bo maluska oponke mam ;-) rak111 na wloski kup sobie jakas odzywke, juz po paru stosowaniach zauwazysz roznice, wloski zrobia ci sie lsniace i beda zdrowsze. A na twarz naloz moze jakas maseczke? Bedac w aptece badz drogierii, powiedz, zeby ci doradzono jakas maseczke na twarz. Pozdrawiam was wszystkie :-)

Gość cośtamcośtam
płaściutki to on tak do końca nie jest, owszem rano jak wstaję jest boski i mam czasem ochotę ubrać krótką bluzkę ale w ciągu dnia trochę mi się niestety powiększa:( Mój problem polega na tym że mam na brzuchu, sama nie wiem jak to opisać, skórę mam miękką nie napiętą, kojarzy mi się to troche z cellulitem, ale jeśli faktycznie te ćwiczenia coś dają to będę je sumiennie robić:) raku111----> jeśli chcesz odżywić włosy to polecam odżywki naturalne(jajko + olejek rycynowy + cytryna) a z takich gotowych to użekła mnie odżywka placenta -firmy Kallos(może zapach ma nie koniecznie przyjemny) mam włosy rozjaśniane i troche zniszczone a ona mi pomogła:) Dorotka---> 15 km to nie jest wcale tak mało, oby tak dalej;)

Gość cośtamcośtam
Hallo, jest dziś ktoś? Ja dziś poszłam na calość i zrobiłam 3 serie 6 weidera od razu pod rząd, myślałam że już nie dam rady...ale się udało uff. Żeby był efekt trzeba się trochę powysilać:) pozdrawiam

Gość rak111
Dzięki dziewczyny za rady, kupiłam w salonie fryzjerskim dobra odzywke, droga, ale raz mozna sobie pozwolć, ponadto maseczki, chociaz tych to ja uzywam systematycznie. Cośtamcośtam, ja chyba też poćwiczę aler dla odzyskania formy, więc wybiorę sie raczej na rower albo szybki spacer, żeby jednoczesnie się dotlenic. W murach to siedze przez większośc dnia i dlatego niechętnie patrzę na fitnes kluby itp. wolę przjsć sie po parku. pa

Witam Was Dziewczynki!jak Wam idzie ja z pieskiem byłam na długim spacerku taka pogoda to trzeba kożystać!choć dziś już zimniej...niestety ale mam nadzieję że pogoda się poprawi!właśnie smaże frytki muszę dużo jeść żeby przytyć.Mam pytanko znacie może jakiś dobry balsam nawilżająco-rozświetlający?bo jest ach tyle że nie mam pojęcia jaki kupić:-(Pozdrawiam i życzę miłego dzionka!

Gość lollola ej
chyba wszystkie upadlyscie na tym formu na glowe!!! ojej!!! ta, najlepiej wypic 2 galony wody, 100 herbatek z pokrzywy, 2000 przysiadow, do tego porcja kurczaka dzienie i zalatwione- JESTESMY NIEDOZYWIONE!!!

Gość cośtamcośtam
Cześć dziwczyny, jak Wam idzie upiększanie? Ja wczoraj byłam u fryzjera i od razu humor mi się poprawił:) lollola ej ----> bez przesady my się tu nie głodzimy (przynajmniej ja) chcemy tylko poprawić sobie kondycję i ogólnie wygląd, nigdy nie stosowałam drakońskich diet i głodówek bo wiem że się do tego nie nadaję, a dzięki ćwiczeniom i racjonalnemu odżywianiu chce lepiej wyglądać i zdrowiej się czuć i tyle:) pozdrawiam

Gość Asaselo
Czesc, mam pytanie do Dorotki83. Czy ten olejek "birken cellulite öl" jest fajny i widac po jego zastosowaniu efekty? POzdrawiam was wszystkie :) I trzymam kciuki

Witam 🌻 Ten olejek moim zdaniem jest swietny, tylko trzeba uzywac go codziennie. Zauwazylam, ze cellulit sie zmniejsza :-) konsystencja olejku tez jest dobra. Na pewno kupie go jeszcze raz, bo jestem nim zachwycona :-)

Gość cośtamcośtam
Hej dziewczyny, chyba pogoda nie taka wiosenna(a wiosna tuż tuż:) ) to się odechciewa ruchu na świeżym powietrzu... Dorotka a co to za olejek? Możesz coś więcej napisać? Ja gdzieś wyczytałam, że olejek cynamonowy jest świetny na celulit...wprawdzie wiele go nie mam ale fajnie by było mnieć gładką i jędrną pupę...no i udka też;) p.s. od jutra zaczynam tanczyć

Gość marta5143
Ja od dzisiaj codziennie będe chodziła na spacerek, jadła dużo warzyw i owoców, starała się dbać bardzo o higienę całego ciała, nawilżać skórę, oczyszczać się wewnętrznie, pić dużo wody i jeść małe ale częste i urozmaicone posiłki. Trzymajcie za mnie kciuki. Mam nadzieję że się uda :0 Pozdroffki dla Was. :*

Gość cośtamcośtam
Hej dziewczyny...upiększania z każdym dniem już koniec? Co jest? Czemy nikt tu nie zagląda ? :(

hejka :-) gdzie sie wszystkie podzialyscie? costamcostam ten olejek nazywa sie \"birken cellulite öl\", firmy Weleda. jak juz pisalam jestem nim zachwycona, bo zobaczylam efekty po pierwszej zuzytej buteleczce :-) oczywiscie wmasowywalam go w miejsca oblezone cellulitem po pare minut. Tylko nie wiem czy jest on dostepny w Polsce. Moze znasz niemiecki ..to podam ci link, poczytasz sobie troche o nim. Niestety nie znalazlam opisu tego olejku na zadnej polskiej stronie internetowej... a ja dzis robie dzien 15 a6w..i powoli wysiadam z tymi cwiczeniami ;-)