Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna pani

a wiecie ze brzydale sa najlepsi

Polecane posty

to nie jest typ o klasycznej urodzie, ale na pewno cos w sobie ma... poza tym ma cos szalonego w oczach - kobiety to lubią

ten facet nie ma przede wszystkim kompleksow - jest z aktorskiej rodziny, zna swoja wartosc...

Gość bcbv
ten facet nie jest brzydki, zacznijmy od tego. Poza tym, kazdemu podoba sie co innego.

Gość Luśka z...
Też mi się wydaje, ze brak kompleksów jest kluczowy No i co za zbieg okoliczności, typem urody ten gość przypomina mi trochę tę moją sympatię z zezem, czyli normalnie nie uznałabym go za przystojnego. To tak pisze na poparcie twierdzenia, ze to tak zwane coś ma dużo do rzeczy :)

jest jeszcze kwestia dbania o siebie. ten sam facet w innych ciuchach, fryzurze itp. może wyglądać zupełnie inaczej. mój byly-brzydal zmienił się znacznie, jak zadbał o cerę-wizyta u dermatologa czy lekarza może zdziałać cuda jeśli chodzi o atrakcyjność.

Gość Izóchnaaaaaaaa
:D hahahahaha Vincent to taki przystojny potworek :P Jak zresztą większość tu płci męskiej...

Gość brzydale dla kasy tak
.

zawsze mam ubaw, kiedy grupa lasek nie mających facetów lub spotykających się z brzydalami zaczyna dyskusję na temat tego, jacy to przystojni mają zjebany charakter. no ale czego się nie robi dla poprawienia samooceny i zracjonalizowania faktu, że żaden przystojny was nie chciał, nieprawdaż? :P

Gość Marcin84ww,
Pierdolisz dziewczyno.

Gość gość
ja tego nie rozumiem... zwiazek to nie cos na 1 raz tylko juz glebsze kontakty tak wiec czy wyglad jest w zwiazku najwazniejszy? modne jest teraz mieszkanie razem i czesto w 'milosci' opartej tylko na seksie daje im rade:P