Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość

Kiedy z człowieka odchodzi siła do życia - objawy zaburzenia psychicznego

Polecane posty

Gość
Jak poznać, że dzieje sie cos niedobrego, Co to znaczy byc normalnym, zyc jak inni tak? bez przekraczania zlych granic?

To istnieją takie złe granice? Złe emocje typu nienawiść i smutek kultywowane, doprowadzają do rozpaczy i depresji. Ludzie podtrzymują się nawzajem tylko znajdź ludzi którzy chcą ciebie podtrzymać.

Kiedy zachowujesz się jak automat, nie cieszy cię nic, swoje obowiązki wykonujesz dobrze, bo tak cię nauczono...tylko qrde dusza łka. :O

Gość
Czuje ze mam jakies problemy ze soba, jestem mloda, moze to dojrzewanie

Gość
Nie lubie byc do konca szczera, czasem zachowuje sie jakbym niepotrzebowala wokol siebie ludzi, albo jakichs znajomosci, chyba to taki okres przejsciowy, nie przezylam niczego traumatycznego szkoda, ze nie moge powiedziec o sobie: normalna, fajna, otwarta dziewczyna - tojest moj ideal samej siebie

Gość
Bywa, ze popadam w jakis nieznosny marazm, nie ide do szkoly, bo mowie, ze nie chce, i poźniej w rezultacie mimo, ze jestem zdrowa, nie ma przeszkod, to nie ma mnie tam kilka dni

Gość
Nie wiem jaka jestem, bo mam sklonnosci to zachowania ulozonego, spokojnego, grzecznego, ale rownie dobrze wiem, ze moglabym ulec wplywowi ludzi o odmiennym zachowaniu Mam 19 lat. Monika. Witam serdecznie

Gość obserwator30
spokojnie....na zaburzenie psychiczne trzeba sobie zasłużyć......okresowe obniżenia nastroju,zwłaszcza teraz,kiedy kończy sie zima są zupełnie normalne i nie wymagajmy od siebie,zeby uśmiechac się i udawać szczęśliwego na każdym kroku......to z pewnością przyjdzie,ale nie na zawołanie........ pozdrawiam :)

Gość
Jestem w maturalnej, i czuje, ze mam dosyc szkoly, ze chcialabym czegos innego, czesto mam tak, ze koncze zaczete sprawy przed czasem, nie dokanczam Lubie uczyc sie w domu, powtarzac itd, sporo czytam, szkoda, ze nie jestem taka jak inni, dopoki to nie kolidowalo z tym czego sie ode wymaga, moja \"innosc\" byla w porzadku, ale teraz zaczyna to przybierac zzbyt duze rozmiary. Jak sie zmienic, wyjsc do ludzi, wyjechac?

Skąd ja to znam? .. :d Mam 17 lat i stanowczo nie pasuje do ludzi wokół. Źle się czuje i staram się ich unikać poza szkołą a jakoś szczególnie nie szukaja mojego towarzystwa... O!

I też chwilami żałuje że nie jestem taka jak inni..., ale... Właściwie, bardzo to zmieniać bym się nie chciała... No może tylko... Troszeczke.

Gość
Jestem szczesliwa, kiedy robie to co chce. Wyglada to tak, sama czuje, z jakiego zakresu wiedze chce zdobyc, co przeczytac, co mnie rozwinie itd. czasami czuje sie jak w niewoli, jakbym walczyla z calym swiatem, a po mojej stronie tylko ja, Byc moze przez takie a nie inne poglady jestem ciekawsza, ale zycie nie jest prostsze I chyba to nie zalezy od pory roku. Czy to moze byc zwiazane z tym, ze dorastam, ksztaltuje mi sie charakter, szukam siebie??

Gość Zywy trup.
Ja nie wychodze z domu od wrzesnia, izoluje sie zupelnie, wylaczylam telefon, nie chce nikogo wiedziec, mam tak od kilku lat, z przerwami, zyc mi sie nie chce, codziennie planuje samobojstwo, ale tak jak zyc nie potrafie tak tez nie potrafie tego skonczyc

Gość
Zmieniac sie?? Sama nie rozumiem swojego zachowania. lubie np wyjsc do miasta, isc bez celu, przeczytac kolejna ksiazke, zupelnie w oderwaniu od swiata

Gość
Czasami mam nieodparta chec zeby zrobic cos nowego - hormony w gore wtedy, za dwoe godziny znow marazm

Gość
Dowiedz sie kim jestes i pozostan soba - swieta slowa, tylko nie wiem jeszcze kim jestem

Gość
Moze wmawiam sobie to wszystko Chcialabym uslyszec opinie kogos doroslego, kto wszelkie \"burze\" ma za soba

Ja też, ja też! :P Najgorsze że robie coś pod wpływem chwili, na żarty czy nie..., ale potem tego żałuje. Nikt tego już nie pamięta a ja nadal rozpamiętuje. Popierdolone....

Gość
Czekamy na kogos starszego ode mnie i od Pani Ambiwalencji

{ kto wszelkie \"burze\" ma za soba } Nigdy nie wiemy ile jeszcze burz nas spotka. ;)

Gość
No smialo :) Jak masz na imie A?

Gość nie mylcie
zaburzeń psychicznych do przesilenia wiosennego :)

Gość
Burze związane z dojrzewaniem,

{ Burze związane z dojrzewaniem, } O, to nie jestem własciwa osoba. Nie pamiętam jak to było. :o

Każde szaleństwo ma coś w sobie z geniuszu (bycie wariatem wcale nie jest takie złe) ;) :) ...chyba że dochodzi do tego jak w moim przypadku przedłużająca się depresja i myśli czasem o przecięciu sobie żył. Ale jak mam lepszy dzień, to nawet jest fajnie. WIdzieć jak większość ludzi \"liże sobie nawzajem dupe\" i \"podlizuje się\"..., ale najgorsze są te czyłości nadwyraz......................... Wszystko mnie wkurza. :/