Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrweer

co dla kobiety jest bardziej obraźliwe?

Polecane posty

Gość wrweer

Nie jestem żadną ze stron opisanej sytuacji, tylko mnie ciekawi. Jak myślicie - czy dla kobiety, żony, bardziej przykre jest gdy mąż ją zostawi dla młodej, zgrabnej, pięknej dziewczyny, czy gdy zostawi ją dla osoby średnio ciekawej z wyglądu i w wieku podobnym do wieku żony? Oczywiście wiem że każda zdrada boli, ale nie o to pytam.

Mnie by tysiac razy bardziej zabolało gdyby zostawił mnie dla kobiety w moim wieku i jeszcze średnio ciekawej. Brrrrrrrrrrrrrrrr.....samo wyobraźenie jest straszne......

Gość a ja wolałabym żeby zostawił
mnie dla brzydkiej, w zblizonym wieku i nieciekawej :D Ba! Ja bym im nawet życzyła szczęścia na wspólnej drodze życia :D A dla siebie poszukała jakiegoś nieziemskiego przystojnaczka :)

Gość tamittt
dla ładnje boli ale jak zostawi dla mniej ciekawej to jeszcze bardziej boli

Gość nie ma to znaczenia
obraźliwe jest pozostawienie nas dla innej

Gość kocmolucha
Nie wiem , trudno powiedzieć Chyba bym wolała , żeby mnie zostawił dla brzydkiej. Wtedy bym sobie mogła wyobrazic , że byłam dla niego za piekna , po prostu - nie ta liga ;)

Gość mikisalakcjano
mnie zostawil dla laski starszej ode mnie i nieciekawej. ja mialam 26 ona 37.Zalamalam sie. Ale jak teraz tak patrze to pasuja do siebie :P

Gość dobredobre
Gdy facet zostawia nas dla brzydkiej zastanawiamy się czy przypadkiem nie jest od nas bardziej inteligentna.....brrrrr Gdy zostwia nas dla młodszej czujemy się jak stary kapeć....brrrrrrr

Gość iknow
Dlaczego kobieta ma sie czuc obrazona, ze trafila na meza palanta bez jaj, ktory jest takim cieniasem, ze nawet nie potrafil jej powiedziec, ze odchodzi.

Gość wrweer
Ja myślę że jak zostawia dla młodej, pięknej, zgrabnej - możemy popaść w kompleksy, porównując się do niej i wychodząc na minus. Ale gdy zostawi nas dla nieciekawej, niemłodej - zastanawiamy sie "czemu"? "Skoro ona jest lepsza ode mnie, to jaka ja muszę być?!"

Gość ja się nie porównuję
jak zostawiłby mnie dla jakiejkolwiek - znaczy że jest frajerem i niech spada na bambus. Drugiej takiej świetnej kobiety nie ma :)