Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biala meduza

gdy facet rozwala po domu smierdzace skarpetki i majtki....

Polecane posty

Gość mamusia -piotrusia
to jednak nie tylko ja mam takie problemy ,mój potrafi puste opakowania po czym sie da przechowywać jak swięte relikwie!

Gość brumbrum
Normalnie śmiech, dobrze, że potrafimy się z tego śmiać, ale faktycznie na co dzień jest to wkurzające....

Gość mamusia -piotrusia
taaaaa...jak trafi na mój zły humor to iskrzy nie żle ! Talerza tez cholera do zlewu nie wstawi ,tylko na szafce obok! a jak robie pranie to w koszu kilka łachów a reszta wala się gdzie bądz!

O rany! A ja mojemu mezowi robie awanture o niesprzatniete okruchy na desce do krojenia chleba... Macie przechlapane...

Gość nooo*******
okruchy na desce :O wierz mi w porównaniu z moim to pikuś :O a pety w kazdym wolnym słoiczku ,buty na srodku korytarza , echhh...

Ale jesli Was to pocieszy to moj tez taki byl na poczatku. A teraz robi zakupy, sprzata, gotuje, pierze... Ciezko nad nim pracowalam, ale oplacilo sie.

Gość nooo*******
jezuuu !jak ci się udało tego dokonać !Bo mój jest całkiem niereformowalny:O

Gość Wredniaczka
Wyjechać na 2 tygodnie i zostawić faceta samego. A jak nie pomoże, wyjechać na jeszcze dłużej - aż mu się skończą czyste rzeczy i nie będzie już miejsca w mieszkaniu od brudnych rzeczy. Może się ocknie wreszcie? :)

Kiedys, dawno temu, tak sie wkurzylam, ze zrobilam z tego powodu awanture. Pozniej, jak ochlonelam, wrocilam do tematu, przemowilam mu do sumienia i udowodnilam, ze czasy niewolnictwa skonczyly sie: ja pracuje, ty pracujesz, ja sprzatam, gotuje, prasuje, ty nie, no to dzielimy sie obowiazkami po polowie. Tesciowa nawet zrobila mi wyklad, ze nie wypada, aby mezczyzna.... Wiec powiedzialam jej to samo. Wiadomo, ze nie zmienil sie z balaganiarza w pedancika w jeden dzien, ale warto bylo.

Gość brumbrum
Taaaa, mam dokładnie taka samą teściową , żal jej serce ściska jak jej synek będąc w moim towarzystwie ma coś zrobić sam..... bo jakże to, przecież to mężczyzna, od tego ma albo Mamusię albo żonę-słuzącą....

Gość noo superrr
zostawić na tydzień?!! własnie dziś wróciłam :O harowałam cały dzień !jutro muszę chyba kupic wiadro domestosa bo łazienka wygląda jak terrarium dla gadów ! pod względem wizualnym i zapachowym:O :O :O :O

Gość brutalny sposob
Jesli nie trafia do niego normalna prosba, to rzuc na jego brudne skarpety zuzyty tampon, albo podpaske. Jak zapyta "co to do diabla jest?", to mu odpowiedz: "komplet!".

Gość brum brum
Mega dobre z tym kompletem ;-)

Gość brutalny sposob
Klin klinem, prawda? :D

Ha,ha! Moja teściowa uważa mnie za sadystkę (dosłownie) bo każę swojemu facetowi sprzątać za dupą cały ten syf który wokół siebie produkuje :D Że aż się ośmielę zacytować małpę jedną:\"kobietę po to stworzył bóg aby ta usługiwała mężczyźnie\" i w związku moimi całkowicie odmiennymi poglądami uważa mnie za \"durną feministkę\" :classic_cool: Tymczasem gdy moje brudzące słoneczko dziarsko rozrzuca po chałupie brudne skarpety, koszulki i spodnie uważając że jak mi się nie podoba to mogę sama se posprzątać, biorę go sposobem - tak długo nie sprzątam aż jemu samemu zaczyna to trochę doskwierać i gdy okien już spod warstwy syfu nie widać połapie się, co też jest nie tak ;)

Gość ech jakbym ja tak czekała
to potem musiałabym zamówić armię bab do sprzatania bo sama nie dałabym rady...:O

kiedys jak pampersy śmierdzace zamiast wynosic do kubła na podwórko składował przy drzwiach wyjściowych ,to zapakowałam mu w torbe do pracy razem z drugim sniadaniem i dołożyłam kilka zasyfiałych skarpet to biedny nie zjadł nic bo wstydził sie otworzyc teczke w biurze :D :D :D ale wierzcie mi niczego to nie zmieniło...:)

tylko tyleże przed wyjściem zagląda do torby...

Gość traumatic
Niektórzy mają balkony i pampersy składują na balkonie......bo im się nie chce ich wynosić...

Gość zrób niespodziankę ****
:D :D :D :D :D

Zapakuj mu to wszystko do torby przed jego wyjściem do pracy :)

Gość ankatarCHO
mnie kiedyś nie było parę dni i jak wróciłam - patrzę a tam na środku pokoju wielka, częściowo już wyschnięta kupa makaronu po prostu mu się wysypał z garnka jak ugotował i uznał że nie ma co zbierać bo jak wyshcnie to się sam wykruszy :-o