Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość ike w przeciągu
witam kupie kombinezon na 74- różowy na zimę

Gość ile płacicie
za przesyłke?

Gość ile płacicie
zauwazylam ze najczesciej jest to 8 zł-zdaza sie 6,50 ale widziałam tez 10 badz nawet 12 zł za lekka paczke czyli sprzedajacy zarabiaja jeszcze na przesyłce????????

Gość hoooooooopsasaaaaaaaa

Gość rama7
najczęściej za przesylkę płacę 8 zeta, co mnie rozwala, bo zazwyczaj kosztuje ok 4 zeta, dodając pakunek to daje 5 - 6. reszta dla sprzedajacego. Datego najczęściej wystawiając towar przesylka jest po kosztach...5-6 zeta góra.

Gość ile płacicie
no -te 8 zł to jest dla mnie do przyjecia-ale jak widze 10 badz 12 to mnie juz rozwala a raz sie naciełam ale naszczecie uwzgledniono moje wycofanie-gosc sprzedawał kosze na zabawki od zł-nowe sliczne za ile wylicytujesz za tyle masz i wygrałam za 2 zł(wartosc takiego kosza ok 16)ale gostek wysyłał tylko gsl-em za uwaga!!!!26 zł-szok tego to juz zupełnie nierozumiałam

Gość ale cena przesyłki może być
może bardzo się różnić Np ekonomiczna, czy priorytetowa, za pobraniem czy bez, ze sprawdzeniem zawartości przy doręczycielu czy też nie, czy ubezpieczona.

Gość ile płacicie
ja pisze o zwykłej przesyłce poczta polska-dziwne to dla mnie jest bo cennik poczty polskiej jest inny a sprzedajacy sobie winduje inna cene nie pisze tu o piorytetach etc moja znajoma szczrze przyznawała sie do tego ze zarabia jeszcze na przesyłce ,poniewaz pobiera 10 zł

ale zależy też od wagi

ja też piszę o poczcie polskiej Tylko najgorsze jest to, że przy te ekonomiczne co niby w 3 dni dochodzą to wcale w te 3 dni nie dochodzą do adresata

Gość ratujcie
6,5 zwykła,8 priorytet,dolicz tez koperte,zalezy jakiej wielkości,ale średnia to koszt 1,5.Więc chcąc nie chcąc wychodzi ok 10zł,chyba ,że sprzedawca sam zapakuje np w worek i obklei taśmą.Więc dziwi mnie wasz reakcja.

Gość ile płacicie
z waga sie zgadzam w 100%-ale rzadko paczka wazy ponizej kg-wiec te 5zł tez rzadko wychodzi

Gość ratujcie
Jak wół w cenniku...Paczka pocztowa ekonomiczna Masa: do 1kg Opłata zasadnicza 6.50 zł To skad macie te 5 zł?

Gość ile płacicie
no wlasnie nie wiem skad te 4-5 zł

Gość ratujcie
to 5 zł to raczej dobra wola sprzedającego,tania przesyłka kusi do zakupu

Gość ile płacicie
za wysyłke 5 zł to widziałam tylko aukcje ze skarpetkami(buciko skarpetkami)

Forum - strona główna » forum Ciąża, poród, macierzyństwo i wychowanie dzieci Spis tematów | Nowy temat | Szukaj | Pokaż nagłówki | Preferencje » Odpowiedz na ten temat Temat: potrzebuje,oddam 15:49 gosia27 chciałabym zaproponowac zeby załozyc taki własnie temat jak na innych forach....moze wsród was tez znajduja sie mamy potrzebujace,chcace cos oddac ,moze jakies ciuszki lub cos innego po swoich pociechach....zapraszam do pisania...sama jestem mama :mam mała coreczke ma na imie Klaudia ,skonczyła 2 miesiace wiec razem z Klaudusia pozdrawiamy wszystkie forumowiczki.... 13:43 nadia20 usuń ja bym poparla ten top jest porzyteczny ale zbyt wielu chetnych nie widac szkoda ja zawsze chetnie sie przylacze 16:44 bolaja usuń Ja też się dołączam.Mam 3.3 letniego synka i napewno trochę rzeczy mi zostało. życie jest piękne 23:39 diora usuń ja tez sie dołacze mam dwóch urwisów jeden3 a drugi 7 miesiecy chetnie cos oddam i na starszego bym wzieła.pozdro super pomysł. 23:20 Kiki 12345 usuń Moja koleżanka jest w potrzebie Ma roczną dziewczynkę i sama ją wychowuje ,stara się jak może no ale cóż Przydadzą jej się jakieś ciuszki itp. Wiadomo ,że dzieci w tym wieku nie niszczą a ona bardzo dba o wszystko więc jak jej pociecha wyrośnie to oddamy wszystko dalej rasik@interia.pl 19:04 olaijulka-kielce juleczka0104@tlen.pl usuń hej ja chetnie przyjme 19:13 ojej jaka pogoda usuń ja moge cos oddac, szczegolnie dla dziewczynki, lozeczko stare, zyrandol, tylko bez kloszy, jakies zabawki, za pokryciem kosztow przesylki, nic wiecej nie chce 19:15 Ivanka 34 usuń Ja już po... ..Zrobiłam akcję u nas na osiedlu dla takiej młodej dziewczyny....dziewczyny oddały wszystkie ciuszki dla niemowlęcia,jestem im bardzo wdzięczna

Gość wowowow
musze przyznac ze ten zestaw dla dziewczynki powyzej jest naprawde fajny zycze udanie zakonczonej aukcji(szkoda ze rozmiarowka taka mała)bo nie dla mnie:)

ta kurteczka st bernard z aukcji powyzej jest prześliczna ...polowałam na nią na allegro ale nie mogłam spotkać...teraz juz córa za duza na taką :(

Gość ile płacicie
juliet-ja niestety juz nic nie mam na takiego maluszka-ale podnosze temat-moze dziewczyny pomoga

Gość odswiezamy