Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mod_essa

*** K U P I E---SPRZEDAM--ODDAM *** Rzeczy używane i nowe dla dziecka

Polecane posty

Gość zajrzyj przekonaj sie ze warto
Zapraszam :) http://picasaweb.google.pl/Elwira151 zajrzec warto,zapytac nic nie kosztuje a kupic warto dla korzysci obopolnej:) pozdrawiam elwira gg 5723776 elwmail@wp.pl

Gość dla dziecirodzicow
Zapraszam http://picasaweb.google.pl/Elwira151 zajrzec warto,zapytac nic nie kosztuje a kupic warto dla korzysci obopolnej pozdrawiam elwira gg 5723776 elwmail@wp.pl

Gość marcelina co ozn bcm

Gość yn wrynryn
BCM - Bez ceny minimalnej

Gość Monia113
Mam do sprzedania laktator Medela Mini Electric, zakupiony w grudniu 2008 roku, na gwarancji. Jest jak nowy, był użyty zaledwie kilka razy (szybko skończył mi się pokarm). Cena do uzgodnienia.

Monia chętnie bym kupiła ale napisz za ile??i czy mogłabyś jakieś zdjęcie przesłać mój e-mail stelka28@wp.pl

Gość Monia113
Stella - sprzedam Medelę za 170 zł (cena do negocjacji). Zdjęcia postaram się przesłać dziś wieczorem albo najpóźniej jutro rano.

Gość wózek taco
Sprzedam tanio wózek Taco Silver Collection City Voyager, jestem z Katowic, jeśli ktoś jest zainteresowany to może oczywiście go zobaczyć. Mogę wysłać też zdjęcia. Proponowana cena to 100 zł. Wózek jest w bardzo dobrym stanie, w kolorze zielonym.

Kupie pilnie lampe do tipsów tanio.Prosze o meila snoopy-1984@o2.pl

Gość mierzka
Mam do sprzedania sukieneczkę i opaskę do chrztu, ręcznie robione na szydełku. Zapraszam do obejrzenia http://www.allegro.pl/item689753290_hit_tego_lata_recznie_robiony_komplet_do_chrztu.html Robię też czapeczki bawełniane, z akrylu i z bardzo cieniuteńkiego akryliku (to jest cienkie jak kordonek) Gdyby ktoś chciał dla dziecka np. tunikę czy coś innego robionego na szydełku czy drutach to może do mnie napisać na mierzka@o2

Gość to do bani było
szukam zimowego kombinezonu coccodrillo dwuczęściowego dla chłopca w rozmiarze 86/92. Najchętniej spodnie 92, kurtka 86 ;-)

Gość i ja też szukam
kupię przez allegro ciepły, gruby kombinezon zimowy dla chłopca, rozmiar 62, z zakrytymi rączkami i nóżkami, wygodne zapięcie

Gość matka z córką
ja ci polecam coccodrillo, pierwsza zima małego w ich kombinezonie i rewelacja, dlatego nie czekam do zimy i szukam teraz, bo potem będą droższe

Gość ____up

Gość ____up