Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kunegondaaa

BOZE DZIEWCZYNY JESTEM TAKA SZCZĘSLIWA..MAM 96 CM W BIODRACH NARESZCIE!!HURRA

Polecane posty

Gość kunegondaaa

udalo mi sie :) mialam 92 a dzis mam juz 96 cm ;):)yes,yes,yes.. nie wierzylam ze to osiągne a jednak.. przy moim wysokim wzroscie (173 cm )nareszciem am idealne bioderka:) chcialam sie tylko podzielic szczesciem z wami:)

Gość -przeciez
wreszcie jakas normalna dziewczyna. Gratuluje.

Gość super na pewno fajnie wygladas
:D

Gość to już jest naprawdę nudne
i debilne:O codziennie ta sama osoba wymyśla jakiś wzrost około 170cm albo więcej i gada o swoich rozmiarach: udo, lydka czy jak dziś biodra dodając zawsze, że przy jej WYSOKIM WZROŚCIE... weź się jebnij w czerep i nie zaśmiecaj forum:P

Gość kunegondaaa
co atkiego?nigdy to nie zakladalam takiego wątku.. wiec nie oskarżaj mnie dobrze? poza tym jes twiele takich jak ja które chcą przytyc a jesli siedze i dziele sie z kims moim wzrostem i wagą oraz wymiarami to na watku chce przytyc a nie ogólnie. dzis chce sie tez pochwalic ogólnie wiec co w tym złego?

Gość niemasz idealnych
idealne do tego wzrostu to 98 i ja takie mam i jest super..bosko..

Gość to już jest naprawdę nudne
znam to na pamięć, za każdym razem piszesz, że jesteś pierwszy raz na forum, daruj sobie:O

Gość wez sie odwal ode mnie
dziewczyno ze tak niegrzecznie powiem. nie mam czasu za wiele tu bywać a jesli bywam to raz na tydzien bo pracuje .ucze sie i ciagle nie mam czasu na nic więc daruj sobie i nie wypisuj bzdur ze ciagle pisze tu jakies tego typu wątki. moze pomyslilas mnie z kimś ale i tak nie życze sobie żebysmnie tak oczerniała.. zresztą nie przejmuje sie juz tobą ..mysl co chcesz.pozdrawiam.

Gość to naprawde robi sie nudne
ej am de czolen to ty masz anoreksje pewno:(

Gość ALE WSTYDDDe
ja tez mam tyle i tez sie ciesze

Gość cvo ci da to 96
szkapa szkapa pozostaniesz

Gość nudni jestescie
a ja mam 170 i 90 w bioderkach i wygladam zajebiscie jednym slowem. super figura i tak ma byc!

Gość cvo ci da to 96
szkieletorka mysli ze jak utyla w bioderkach to i cala:)hhaa

Gość do autorki topicu
a jak to osiagnelas? przytylas tylko w biodrach? czy ogolnie po calosci? ja tez mam sczupla sylwetke, wzost 170 cm i chcialabym miec wiecej cialka, ale moge jesc i jesc i nic z tego... i ile czasu Ci zajelo to tycie?:)

Gość mikiłiki
matko to prawie 100 w biodrach ... jak ty to zrobilas ?

Gość kunegondaa
zajelo mi to doslownie dwa miesiace . w ciagu nich z wagi 55 kilo utylam do 60:)

Gość do autorki topicu
moje gratulacje! 2 miesiace... zazdroszcze... prosze o jakies szczegoly!:)

Gość kunegondaa
powiem co kochana ze od 5 lat opychalam sie jak swinia i kazdy kto mnie znal powiedzialby ze po takim zarciu bede sumo:) ale nic nie tylam .nic a nic..chodz jadłam naprawde tłusti i duuuużoooo jak nikt.. po 3 obiady nieraz i waga nie drgala.. nagle zaczelam pic siemie lniane na moje problemy zoladkowe i nie wiem czy to to czy nie to ale chyba to sprawilo ze przytylam odkad zaczelam je pic..powaga a teraz mam sliczne kobiece cialko.pozdrawiam.

Gość do autorki topicu
siemie lniane?? ojej;) moja babcia to pije, ale jakos nie zauwazylam, zeby przytyla:P

Gość ghgh
zazdroszcze

Gość ddddaaa
Sliczne kobiece ciałko? Bosh... laska, ty gruba po prostu jesteś. 96 w biodrach to jakieś chyba będzie 42. Tragedia. No i jak można tak żreć???? Pomyślałaś o zdrowotnych konsekwencjach???

Gość U żesz ty cholera twoja
To gratuluję większej pupy i ZADOWOLENIA z niej :) Ja bym sie zdolowala, a Ty sie cieszysz, fajnie ze sa jeszcze takie kobiety, ktore kochaja swoje cialo

Gratuluje zadowolenia z wiekszej pupy Ja bym sie zalamala, fajnie ze sa jeszcze kobiety ktore kochaja swoje kobiece cialo a nie maja manii bycia chuda za wszelka cene Tak trzymac

Gość kunegondaa
ale ja nie jestem gruba tylko mam nareszciekobiece bioderka. poza tym jestem szczupla jak cholera.

Takie objadanie sie jest bardzo zle- organizm gloduje, jesli dajesz mu same smieci, bo z czego ma czerpac odp skl odzywcze ? Jedz zdrowo a nie syf, szczescie ze sie nie spaslas, ale watroba i inne narzady wew na pewno nie byly zadowolone z takiego trybu odzywiania sie

Gość no chyba raczej kości ci się
nie rozrosly tylko tłuszcz, a tłuszcz z całą pewnością nie jest kobiecy:O

Gruba na pewno nie, 96 to taki normalny, kobiecy tylek ale zeby od razu gruba, na pewno nie Ja mam 86, a wzrost podobny i nie wygladam jak wychudzona anorektyczka, ktora ma kosci powleczone skora, jestem chuda ale zajebiscie sie czuje i wygladam, ani myslec tyc, nie ma mowy, moze za 10 lat