Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blacki

Jak z waszym libido po Yasmin?????

Polecane posty

Gość Blacki

Przez branie tabletek przytyłam a na dodatek libido spadło mi do zera...słyszałam, że Yasmin nie powodują tycia, a jak działają na libido???? Prosze o rade ;)

Gość kropka nad i-wtraca sie
ja biore i jest oki. nie przytylam ale zaokraglily sie moje piersi...przynajmiej maja jakis ksztalt a nie takie szpiczaaste byly :/ libido roznie...ale bardziej wieksze jak mniejsze.

Gość nijak kocamy się może 3 razy
w miesiacu a i nawet na to nie zawsze mam ochote, gdy nie brałam tabsow było zupełnie inaczej

Gość erkafelka
moje libido po yasmnin --hmmm jakie libido ja nic takiego nie mialam zero przyjemnosci i zero chceci i jeszcze dostalam po 3opakowaniu wysypki na calym ciele takie pecherzyki co zajebiscie swedzialy a jak sie rozdrapalo to zostaly blizny w ulotce bylo napisane ze to wystepuje w obijawach niepozadanych wystepujacych rzadziej i jeszcze bol glowy bylam napuchnieta i placzliwa a gin mowila ze takie cudowne tabsy ze nie wystepuja objawy niep.no i zaczelm brac harmonet nic mi po nich niebylo tylko piersi sie powiekszyly ale nad tym akurat nieubolewalam a teraz od pol roku nie biore nic

jak bralam yasmin to moje libido bylo ogrooooooooooooooooooooooooooooooomne.... wiem ze u dziewczyn na frum tak samo...jak odstawilam to troche zmalaBo...

Gość iiiiza
bernadetka - milo Cie widziec :) moje libido chyba takie jak bylo hmmm chociaz moze troche mniejsze bo juz nie ma tej swobody ze sie nie wpadnie ;) ale tak to jest ok, mam nadzieje ze okres terminowo dostane a jak Twoje zrowko??

izza :) moje zdrowko nawet nawet... nie jest idealnie ale moge usiedziec i to sie liczy... mialam isc na posiew w poniedzialek ale nie chcialo mi sie w iec ruszylam tylek w piatek.... w poniedzialke po poludnoiu bede wiedziala czy jest cos niedobrego w wymazie( ale pewnie bedzie) i bede musiala wtedy poczekac kolejne kilka dni na wynik... bo w tym laboratorium pobieraja 2 wymazy..jeden sieja od razu i jak po 3 dniach jest cos jeszcze z wyjatkiem fizjologicznej flory bakt. to sieja jeszcze raz i trzeba poczekac dluzej na wynik.... podpytaam sie poloznej ktora mi pobierala wymaz ktorego lekarza by polecila i znam juz nazwisko...to nic ze bede musiala prywatnie chodzic ale w koncu musze sie wyleczyc.... No w kazdym badz razie jest na tyle dobrze ze nie mam mysli w glowie zeby sie drapac ;) moge normalnie zyc, pracowac:) zdarza mi sie- dosc czesto kochac sie ze swopim kochaniem i nie cierpie z tego powodu... oczywiscie jedziemy tylko na gumkach i ostatnio odkryBam durex elite , ktore polecam jesli ktos nie probowal ich...dotychczas bylam przekonana ze arouser sa najlepsze a tu zonk, bo elite sa gladkie i naprawde cieniutkie :) i prawie nie czuc ich w trakcie stosunku........ no ale wiadomo ze najwspanailej jest bez lateksu ............. Jak odbiore wynik posiewu yto sie na pewno odezwe co i jak :) pozdrawiam

Gość a ja po prostu
nie mam libido po yasmin. Czasem jakiśtam seks jest ale to nie to co kiedyś. A ten mój głupi lekarz stwierdził że to może znudzenie partnerem... :O

Gość Paragon fiskalny 123
2 lata zażywalam yasmin, libido tragiczne. po 3 latach niezażywania nie może mi wrócić takie jak dawniej :(

Gość Hommm
u mnie bylo zerowe

Gość tajasne
zazywałam bodaj 6 lat o ile nie wiecej, libido bezproblemowe :)