Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestemmleczna

Dlaczego nikt nie pija juz mleka???

Polecane posty

Gość ***********
a czy nie dziwi was fakt, ze mleko ma dziwnie długa date przydatnosci do spozycia??!! przeciez to logiczne ze wielkie koncerny pakuja w to ile sie da, by tylko dłuzej wytrzymało..jakie "normalne" mleko krowie wytrztma w stanie idealnym 2 ,3 tygodnie u bedzie sie nadawało do jedzenia.. niestety innego mleczka juz nie mozna dostac, chyba ze ma sie rodzine na " prawdziwej " wsi, i mozna sobie przywiezc pyszne mleczko bez chemii

Ja lubie mleko, ale tylko zimne :) gotowanego nie przelkne, bleee... Tak na marginesie, to co ma dzisiaj malo chemii, co nie jest obrzydliwe jesli sie temu przyjrzymy z bliska? Moze jedynie zywnosc organiczna :)

Gość mukhareje
Ja,mój mąż i synek mleka nie pijemy bo tojest syf.W kilku plasterkach sera żółtego jest więcej wapnia niż w szklance mleka. Nawet w przedszkolu mają zakaz podawania mleka mojemu dziecku.

Gość optymista77
enamorada---> zacznij od przyjrzenia się zawartości tego co kupujesz. Jeżeli znajdziesz tam składnik oznaczony literą E oraz liczba trzycyfrową to lepiej odrzuć ten produkt. oto link składniki E stabilizatory http://uploaded.to/?id=w3hov4

Gość jak nie pije jak pije