Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andrzej77

Czemu wszystkie dziewczyny na siłę zapuszczają włosy?

Polecane posty

Gość dokładnie.........

Do Pffffffffffffffff ----> \"Może dlatego, że piękne, długie zadbane włosy są atrybutem kobiecości i prawdę mówiąc 9 na 10 mężczyzn (przynajmniej tych, których ja znam) uwielbia długie włosy u kobiety. \" Rozumiem, że kobiety, które są dotknięte np. problemem łysienia, nie mają już według Ciebie i znanych Ci mężczyzn szans na bycie i czucie się kobieco? Grtuluję podejścia... Nie rozumiem, dlaczego czepiacie się Andrzeja. Facet po prostu mówi, że według niego nie każda wygląda dobrze w długich włosach, że są dziewczyny, które wyglądają lepiej w krótkich fryzurkach - no i świetnie, że ktoś ma inne zdanie niż, według pffffffff, 90% mężczyzn. I naprawdę - włosy nie stanowią o kobiecości. A na pewno nie w takim stopniu, w jakim uważa większość wypowiadających się tutaj panien. Pozdrawiam zero-, krótko-, średnio- i długowłose/ych! :-) 🌼

Gość ryżyk
No bo tu na forum mnóstwo takich mądrali co to wiedzą jak powinna wyglądać "prawdziwa" kobieta. Biust minimum D, szczupła, z długimi włosami na głowie, reszta owłosienie wygolona na zero (bo jak nie to flejtuch!) itd. Smieszne to i straszne zarazem.

Gość czemu zapuszczają
hmmm..... to tak jakby zapytać, dlaczego noszą wąskie jeansy, buty z zaokrąglonymi czubkami, czy długie swetry itd nie ma obowiązku..... nie każdemu to pasuje.... ale wypada być trendy.... proste..... za rok im przejdzie.... jeśli cię to autorze pocieszy :D ale ja czciałam o czymś innym... otóż mówicie, że tylko GRUBE włosy ładnie wyglądają ja są długie.... jam mam taką 'szopę' i wcale mnie to az tak bardzo nie cieszy.... po myciu kilka godzin muszę z nimi wlaczyć prostownicą i szczotkami, żebym nie wyglądała jak yeti :( w takim wypadku ani krótkie włosy nie są dobrym rozwiązaniem- ani długie..... bo na modelowanie krótkich trzeba poświącić mase czasu, a długie sa koszmarnie ciężkie..... ale z dwojga złego już lepsze długie.... przynajmniej mozna jakoś upiąć, wrazie braku czasu na modelowanie.... więc nie wiem czego tu zazdrościć..... ja tam zazdrościłam raczej koleżankom, które miały mniej włosków....

Gość mam krotkie
wlosy jak mialam dlugie skrecaly sie a od prostownicy lakierow i innych kosmetykow niszczyly sie teraz sa lsniace i zdrowe chociaz krotkie.

Gość podnoszęęęęęęęęęęę