Gość malymotylek8383 Napisano Wrzesień 30, 2010 gugaisnska----wlasnie takie operacje sa robione rowniez w Niemczech tylko, ze trzeba za nie samemu placic no i bardzo dobrze, bo nie wiem dlaczego ludzie maja na takie cos swoje podatki oddawac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gugasinska Napisano Wrzesień 30, 2010 malymotylek8383 no widzisz...A w UK im refunduja jako operacje ratujace zycie :O Bo jak sie pan mlody dowie, ze poslubil nie dziewice to ja zatlucze. Anglicy maja dosc, oni sie boja wypowiadac ostro ale w tym wypadku glos zabrali i powiedzieli NIE. Rada jest prosta - niech sie nie puszczaja i tyle. To samo z miesem. Muzulmanie chca aby wszystko bylo halal. W niektorych szkolach juz nie podaje sie innego miesa na lunch bo muzulmanskie dzieciaki by jesc nie mogly. W jednej ze szkol (nie pamietam miasta) muzulmanie zabrali swoje dzieci z lekcji muzyki bo...dzieci na bebnach sie grac uczyly a im religia czegos tam zabrania :O I chcieli wymoc zmiane nauki, na szczescie tak dyrekcja jak i pozostali rodzice sie nie zgodzili. Narzucaja swoje porzadki a niby z jakiej racji? Niech wracaja do Pakistanu i zyja sobie zgdnie ze swoja kultura - niech sie kamieniuja, zra swoje halal i nie graja na bebnach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość copywright Napisano Wrzesień 30, 2010 myśle że frustracja rośnie i dzięki Bogu, mówic zaczyna sie o nich glosniej! Przyjechali do Europy to dlaczego nie respektują naszej kultury. A to co nasi przodkowie nam zostawili powinni docenic, a jesli nie to zamknąc sie bo sa u nas! Jak nie pasuje to do pakistanu i do(nie)widzenia! mi nie pasuje w pakistanie to tam nie jade i tyle! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malymotylek8383 Napisano Wrzesień 30, 2010 wlasnie z tym jedzeniem to tu w Niemczech jest tez duzy problem. Nawet w szpitalach podaja 3 dania kotlet schabowy ze swinki, z kurczaczka albo wegetarianski. No i oni i tak tego nie chca jesc, bo uwazaja, ze ten kotlet z kurczaka byl smazony na tym samym oleju co kotlet ze swinki :) tak samo slodycze i mieso kupuja w swoich sklepach, bo mowia, ze w slodyczach niemieckich jest zelatyna, ktora zawiera mieso ze swinki :) no i ciagle cos im sie nie podoba. Jak mowie, ze jest mieso w sklepie tez z drobiu to oni mi mowia, ze i tak go nie kupia, bo pewnie bylo mielone ta sama maszynka co z innego miesa. Ja rozumiem na prawde , ze ktos nie chce jesc jakiegos tam miesa i mi to nie przeszkadza, ale nie lubie jak sie mi na sile wmawia, ze mieso ze swini jest brudne i ze nie powinno sie tego jesc!!jak nie chca jesc to niech nie jedza, ale niech nie wymagaja zeby kazdy sie do tego dostosowal...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość odnosnia Napisano Wrzesień 30, 2010 joanna ja byłam żoną pakistańczyka, tylko rok, ale sprawa ciągnie się za mną do dziś nie wiem jak od tego uciec, zapomniec. Jesli piszesz prawde to naprawde zazdroszcze bo u mnie swiat nie było, nie było radości, było cierpienie. nie chce opisywac mojej historii bo jest sztampowa, smutna i coraz czesciej spotyka nieswiadome, naiwne kobiety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rose99 Napisano Wrzesień 30, 2010 odnosnia, moglabym z Toba jakos o tym pogadac? tylko na priv.. odnosi sie to troche do mojej sytuacji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malymotylek8383 Napisano Wrzesień 30, 2010 odnosnia----bardzo mi przykro z twojego powodu!!!ja niestety tez znam duzo Polak po takich zwiazkach i przezyciach i te historie nie sa ciekawe, a wrecz przygnebiajace. Mam nadzieje, ze uda ci sie wyjsc z tego i poprowadzic nowe , lepsze zycie. Zycze Tobie tego z calego serca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kiok Napisano Wrzesień 30, 2010 Co do dostosowywania sie do muzulmanow, taka sama rzecz dzieje sie w przypadku homoseksualistow i dla mnie to jest chore. Nie wiem czy to prawda (moze ktos potwierdzi), ale w UK nauczycielka nie moze powiedziec na lekcji "mama i tata", tylko "rodzice", bo dziecko, ktore ma 2 "tatusiow" moze sie poczuc urazone. Wychodzi na to, ze nie moglabym uczyc w UK, bo na pewno nie dostosowalabym sie do tego wymogu:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość TAAAAA.... Napisano Październik 1, 2010 Joanna...ma swoja wlasna klinike chirurgiczna????...wiesz,trafila kosa na kamien,naprawde myslisz ze na cafe siedza niedouczeni ludzie,spoza swiada medycznego skoro takie farmazony opowiada,bo jesli juz ten twoj wspanialy maz faktycznie jest lekarzem,to pracuje jako trybik w maszynie u Brytyjczyka-Angola,a nie posiada wlasna klinike,nie osmieszaj sie bo juz bajki opowiadasz rodem z Pakistanu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Caristia Napisano Październik 1, 2010 na innym forum pisalas ze juz zakonczylas zwiazek z tym swoim pakolem i ostrzegadz innych przed nimi. Czytam to forum od poczatku i ta historia jest identyczna jak ta do ktorej podam linka, nie wspomne ze nick jest ten sam wiec sie zdecyduj wkoncu bo co forum to inna masz opinie na ich temat oto link; http://forum.aupairpoland.com.pl/viewtopic.php?f=4&t=5025&st=0&sk=t&sd=a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość joanna454 Napisano Październik 1, 2010 przeczytajcie wszystkie moje posty poczawszy od pierwszego i odpowiedzi innych dziewczyn na tym forum ktore twierdza ze biore pieniadze z benefitow ze zyje pozal sie boze patrzac na rzad wyzywajac od dziwek kurew i puszczajacych sie szmat wiec zanim zaczniesz komentowac ostatni post przewin do poczatku rozmowy a przekonasz sie ze nikogo nie urazam . dla mnie temat jest zakonczony ja jestem szczesliwa i tak juz zostanie a jak ktos nie lubi pakistanczykow-muzlumanow to juz naprawde nie boj problem szkoda czasu i nerwow na czytanie czegos takiego.ale jedno jest plusem tu poczulam sie jakbym miala 16 lat klotnie o byle co i z byle kim... ale wytarczy wspomnien z podstawowki i liceum.pozdrawiam i zycze szczescia kobieta z euroepczykami jak i z azjatami, afrykancami coz innego mozna dodac troche nam jeszcze brakuje do tolerancji i przerwania rasizmu w naszym kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość droga joanno Napisano Październik 1, 2010 A kiedy twoi pobratymcy pakole przerwa nienawisc i rasizm? Kiedy przestana zadac aby kraj europejski dostosowywal sie do ich zwyczajow? Kiedy przestana w koncu zyc z benefitow i wezma sie do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malymotylek8383 Napisano Październik 1, 2010 joanna-----ty strasznie tutaj wszystkie dziewczyny krytykujesz i uwazasz, ze zrobilas w zyciu jak najlepiej, bo wybralas Pakistanczyka. Jezeli jestes na prawde z nim taka szczesliwa to sie bardzo ciebie, bo musi to byc wyjatek!!!IAle nie wiem czemu podkreslasz to, ze on ma klinike i jest bardzo wyksztalcony??!!chesz go jakos tym bronic??czy to ma znaczyc, ze jak ktos nie jest super wyksztalcony to jest gorszy??bo nie rozumiem troche. Wczoraj rozmawialam z takim chlopakiem z Polski i mu opowiedzialam o tym forum i opowiedzialam niektore historie. Najciekawsze bylo dla niego to, ze dziewczyny z Polski uwazaja, ze Polacy to tylko w dresach chodza, sa ogoleni na lyso, pija piwo , mowia co drugie slowo na k... i bija swoje kobiety. On mi powiedzial tak, pokdreslam to jego slowa "poprostu to sa takie latwe dziewczyny, ktore wlasnie poznaly tylko takich chlopakow z Polski i jak przyjechal za granice i poznaly jakiegos muzulmana , ktory byl do nich milutki, ale po slubie zaczal bic :) , to wybraly z dwojkga zlego ta druga opcje ". W Polsce tez nie widac na ulicach tylko takich chlopakow poprostu trzeba sie obracac w takim "specyficznym" towarzystwie zeby ich znac. Moze cos w jego slowach jednak jest??nie wiem, ale musze powiedziec, ze niestety, ale takie zle przygody z muzulmaninami i nie mam na mysli tutaj tylko Pakistanczykow, sa poprostu na porzadku dziennym... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Październik 1, 2010 Ja powiem tak: nie nawidze pakistanow i innyh ciapatyh (przepraszam, jesli kogos urazilam tym wyrazeniem ale inaczej nie jestem w stanie napisac). I nie jest to kwestia rasizmu ale mojej wiedzy na temat tych ludzi, ich kultury, a takze kwestia obserwacji i analiza ich zachowan. I prosze nie mylic ich a Arabami bo nie maja nic z nimi wspolnego oproczreligii. Kurcze, nie wiem, razi mnie jak ktos myli ciapatego albi jakiegos kurda czy afgana z Arabem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość major wez usun to Napisano Październik 1, 2010 wez usun to zdjecie co masz okulary na nim bo wygladasz fatalnie jak stara baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mkmk Napisano Październik 1, 2010 Mayor, a co ty tak bronisz arabow? Tak naprawde z arabami wiele polek przechodzi gorsza gehenna niz z pakolami. Wyznawcy Islamu maja takie samo podejscie do kobiet, bez wzgledu na kraj zamieszkania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciapat to len i obibok Napisano Październik 1, 2010 sa cholernie leniwi,a jakakolwiek uwage pod adresem swojego nierobstwa przekrecaja w rasizm. Nienawisc wobec nich nie jest spowodowana kolorem skory,a skorwialym chamskim postepowaniem,sa wcieleniem najgorszych obrzydliwosci mentalnych w ludzkiej postaci.przynosza wstyd ludzkiemu gatunkowi...ale polka dumna tylek nadstawia takiemu i wmawia wszystkim ze jest wielka pania a wszyscy wokolo sa nietolerancyjni,ona jedna przeciwko twardym niezbitym dowodom ogolu.zenada:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mayor of London 0 Napisano Październik 1, 2010 Zgadzam sie z poprzednim postem. :o Niestety. Ja Arabow nie bronie, chodzi o to, ze to ta sama religia ale zupelnie inna mentalnosc. To tak jakby porownac Polaka i Wlocha. Oboje katolicy, ale zupelnie inna mentalnosc i kultura. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dam Wam Lekcje Napisano Październik 1, 2010 A ja podsumuje krotko: do tych, co wszystko krytykuja, a siebie nie widza, jestescie beznadziejni ludzie, bo tylko potraficie sie obrzucac blotem, wielu z was ma jakies klapki na mozgach, ze nie potraficie juz dostrzegac LUDZI, nie potraficie dostrzec czlowieka w innym czlowieku niezaleznie od jego narodowosci, badz koloru skory. UPRZEDZENIA wami rzadza, stereotypy i to 'co inni powiedza'. Nie macie za grosz walsnego mozgu do myslenia, albo nie wiecie jak go uzywac, tylko do krytykowania innych ludzi, ten zly bo z Pakistanu, ten nie tak, bo ma inna religie, oczywisice kazdy inny niz JA, czyli nie Polak, nie bialy, nie 'Katolik' i tak dalej, to juz wogole musi byc zly i nie daj PAnie Boze jakas osoba narodowosci polskiej przyjazni sie badz wiaze z osoba innej narodowosci niz polska, to juz temat do klapania jezykiem, do krytykowania, obrzucania wyzwiskami! Jak sie to forum czyta, to sie slabo robi i szlag czlowieka trafia, jakie prymitywne jednostki w tym moim narodzie, cale szczescie ze juz dawno wyjechalam do Anglii i tutaj czuje sie dobrze wokol NIE-POLAKOW, tak, tak, wlasnie nie-polakow, bo sa otwarci, usmiechnieci, normalni, pomocni, zyczliwi i zawsze chetnie sluza pomoca gdy tego sie potrzebuje, a Polak to zamiast podac dlon drugiemu polakowi w potrzebie, to mu nasra na dlon a potem dupe obrobi.W Anglii dopiero mozna poczuc sie CZLOWIEKIEM majac do czynienia z LUDZMI. Polacy nadal reprezentuja prymitywne myslenie, zero tolerancji i brak wychowania oczywiscie, czyli tak zwane chamstwo. Oczywiscie zdarzaja sie wyjatki odbiegajace od tej reguly i takich Polakow tez mozna spotkac, ale niestety jest ich mniejszosc.szkoda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Do dam wam lekcje Napisano Październik 1, 2010 Fajnie się stoi na zmywaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malymotylek8383 Napisano Październik 1, 2010 do dam wam lekcje-----dziwne tylko jest to, ze to wlasnie ty krytykujesz wszystko co polskie, a nie my, my stwierdzamy poprostu fakty i juz!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahah Napisano Październik 1, 2010 maly motylku, trzebaby ci lopata do glowy wbijac, zebys zrozumiala przekaz od Dam Wam lekcje... osoby takie jak ty motylku sa faszystami, rozumiesz to? jestes faszysta, nie lepszym od ludzi hitlera. oni tez "stwierdzali fakty" o zydach i polakach. To ze dam Wam lekcje ma dosyc ludzi takich jak ty, nie znaczy ze jest antypolska. Jakby spotkala jakis normalnych polakow toby sie z nimi zaprzyjaznila pewnie. uprzedze pytania - nigdy nie bylam i nie bede z kims odmiennej rasy bo nie mam takich preferencji, ale nie traktuje tych ludzi jak podgatunek. Wasz katolicki bog musial miec chyba faze jak stwarzal swiat skoro 50 procent jego dzieci bozych to podludzie - wg was. Dlaczego wiec ich stworzyl? nie oczekuja odp bo u was w glowie jest jedna wielka pustka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malymotylek8383 Napisano Październik 1, 2010 do hahaha----wcale lopaty nie trzeba. Czego tak sie czepiasz czlowieku??jaka jestem faszystka??bez przesady!!Ja mam w Niemczech bardzo duzo znajomych i nie sa to wszyscy znajomi z Polski, bo jak poznaje czlowiek to nie patrze na narodowosc tylko na to jakim jest. W zadnym wypadku nie jestem faszystka zeby to bylo jasne!!A co do muzulmanow napisalam juz nie raz, ze poprostu to co sie widzi i co o nich sie ciagle slyszy niestety nie jest pozytywne!!i chcialabym wiedziec czy ty hahaha mieszkasz w Polsce czy za granica??bo wydaje mi sie, ze w Polsce!!!jakbys wyjechal za granice i niestety czesto spotkal sie z tym ich klamstwem itp. to bys zmienil zdanie i to by nie mialo nic do tego czy jestes faszysta czy nie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brygada rr Napisano Październik 1, 2010 http://pl.wikipedia.org/wiki/Faszyzm -to jest faszyzm, ale co sie dziwi że nie wiesz :D w końcy po numerze IP widze ze najpierw podpisalas sie "dam wam lekcje" a teraz podpisujesz sie inaczej... poza tym ja jestem ateista i patrze nasprawy obiektywnie i panie maja tu racje, pakistanczycy sa jak zaraza i tyle. a religii tutaj nie mieszaj. Tu chodzi o mentalnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malymotylek8383 Napisano Październik 1, 2010 ostatnio ogladalam program , w ktorym wypowiedzialy sie 3 dziewczyny z Turcji jak one byly zmuszone do poslubienia mezczyzny z ich kraju, bo tak rodzice kazali. Siostra tych dziewczyn odebrala sobie zycie, bo nie mogla sie pogodzic, ze musi poslubic kogos kogo nie kocha i nie zna, bo tak rodzice chca. Dziewczyny zostaly wychowane w Niemczech. I moze mi powiesz, ze ja mam takie zachowanie akceptowac tylko temu zeby mi ktos nie powiedzial, ze jestem faszystka??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malymotylek8383 Napisano Październik 1, 2010 brygada rr----wydaje mi sie, ze masz racje, ze hahaha jest ta sama soboa co dam wam lekcje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahah Napisano Październik 1, 2010 Najsmieszniejesze jest to, ze z NIEKTORYMI rzeczami wymienionymi w tym forum moglabym sie nawet zgodzic (z tego co zauwazam w islamskiej kulturze kobieta jest na nizszej pozycji niz meszczyzna itd itp) - ale jak widze ten wylewajacy sie jad na tym forum, to widze ze cos jest z wami nie tak i to bardzo. najglosniej krzycza panny ktore swego czasu byly posuwane przez kogos z tamtych rejonow, ale im nie wyszlo i teraz kazda dziewczyne ktora jest w takim zwiazku nazywaja dziwka itp. A wy kim bylyscie w takim razie - uzywajac waszego toku myslenia. Albo taki mayor of london - ona byla z Arabem wiec to jest ok i teraz co 5 min tlumaczy jaka jest roznica miedzy arabem a "ciapatym" - i co lepiej sie po tym czujesz, jak sie wytlumaczysz? czujesz sie bardziej akceptowana wsrod rasistowskich polakow i mozesz razem z nimi rzucac wyzwiskami. Przykro mi, ale tacy ludzie i tak bede cie widziec jako szmate a inteligenti ludzie jako rasistke wiec kochana nie nalezysz do zadnej grupy. Jak nawet nie znam dobrze zadnego Azjaty i nie obchodzi mnie jacy sa czy nie sa, bo nigdy z zadnym nie bede. ciesze sie SWOIM zyciem i nie odmawiam prawa do czlowieczenstwa i szacunku nikomu kto nie udowodnil ze na nie nie zasluguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahah Napisano Październik 1, 2010 mieszkam w londynie motylku - znam takich jak ty, ktorzy "nabawili" sie rasizmu po przyjezdzie do duzego miasta, bo na wiosce zadnych ciemnoskorych nie bylo, wiec nie bylo kogo nienawidzic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahah Napisano Październik 1, 2010 A pozatym jestem kobieta, chcialbym zauwazyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahah Napisano Październik 1, 2010 nie, nie jestem poprzednia osoba ale domyslam sie ze ona tez moze byc z londynu. nie wiem co to jest jakis kurwa numer IP wiec mi tu nie zawracaj glowy. wielkie zdziwienie ze az 2 osoby smialy sie sprzeciwic wiekszosci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach