Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktorr

Ja to tam bym nie chciał żeby kobiety chodziły rozebrane po ulicy.

Polecane posty

Gość Wiktorr

Może gdzieś na Zachodzie, gdzie dziewczyny są ładne i nie czują nienawiści do mydła... ale u nas:o

Gość Wiktorr
tak napisałem bo przeczytalem na jakims topiku że faceci to by chcieli, żeby babki gole chodziły. W polsce to bylby koszmar:o

Wiktorr=====>już drugi mądry się dzisiaj pojawił na kafe :-p co to, plaga jakaś? Albo to jest właśnie ten niespodziewany atak na kafeterię? :-D

Gość Wiktorr
Jakie nieogolone, jakie poplamione skad wy czerpiecie tą wiedze

Gość Gagatonek
Nie możemy wszystkich kobiet wsadzać do jednego wora....są także zadbane,które nie musiałyby się niczego wstydzić...chociaż muszę przyznać,że mam w klasie jedną laskę od której niemiłosiernie cuchnie....dlatego gdyby ona miała wyjść nago na ulicę to chyba bym się....

Gość Wiktorr
jestem z Warszawy i jestem czysty

Gość Gagatonek
No a dlaczego tylko mężczyźni dyskryminują kobiety?Masz rację niech spojrzą na siebie...po w większości przypadków to faceci nie dbają o siebie....chociaż metroseksualni też się zdarzają i takim mówię "NIE".

Gość helgunia+++
Witorr, a kogo to obchodzi co ty byś chciał a czego nie chciał, do ciężkiego groma.

Gość nie wiem ale
Jakby kobiety sie rozebraly i wyszly gole na ulice to bys sie przerzucil na facetow :D I to samo z facetami, w ogole bysmy sobie siebie obrzydzili Bo ladnych cial jest malenko, nie ma idealow, niestety a do slonca widac kazda wade, jak cellulit, rozstep, blizny po tradziku, wszystkoooo widac i nie jest to ladne, he he

Gość nie wiem ale
a moze wrecz przeciwnie- moze twdy przestalisbysmy miec kompleksy, nawet najwieksze gwiazdy, mlode maja cellulit i rozstepy, jak Mischa Barton itd :)

Gość Wiktorr
to jakas szmira że wlasnie w Polsce jest tyle blizn tyle celulitu, tyle brudu nie umieją o siebie dbać dziewczyny albo nie chca Na zachodzie inaczej..

Gość no niezle
to jedz na zachod

lepiej sie zamknij jak nie wiesz co gadasz....ja ze swojego dosc sorego srodowisza nie znam zadnej dziewczyny ktora by o siebie nie dbala,zadnej.fakt cellulit,rozstepy zdarzaja sie ale staramy sie z tym walczyc iczasem nie od nas to jest zalene,nie macie tkanki tluszczowej to nie macie cellulitu.druga sprawa,co drugi facet jaikego mijam na ulicy smierdzi,ma tluste wlosy albo brudne panokcie.

Gość no niezle
czy ty jestes jakims licealista czy co... Bo zachowujesz sie jak dupek - w mojej klasie tez pelno bylo takich tyle ze ja nie jestem uczniem i patrze na to z innej perspektywy...

Gość sonieczkaaaa
Może gdzieś na Zachodzie, gdzie dziewczyny są ładne i nie czują nienawiści do mydła приятные девушки. не худые, как воблы...:-p

Gość no niezle
--> wiktor Ale jestes gnojek! jak mnie tacy zawsze wkuzali gdy trzeba bylo ich pilnowac np. na korytarzu na przerwie. Nawet sobie spokojnie jakiegos artykulu nie moznabylo poczytac bo jakis gnojek znowu cos odwalal... Ciesze sie ze juz z takimi nie musze pracowac... Boze pomoz nauczycielom!!!

Gość Wiktorr
mezczyzni nie mają tkanki tłuszczowej ? AHAHAHA A co kobiety na Zachodzie tez jej nie mają? Bylem w Paryz, Madryt, Sztokholm, Amsterda, Rotterdam, Edynburg, Nowy york - wszedzie nie doświadczylem takiego czegoś jak w centrum Warszawy w lato gdzie każda dziewczyna ma przynajmniej 3 felery

Gość nie wiem ale
Ha ha ha Udajesz glupiego ? A moze jestes naiwny ! Cellulit ma 9 na 10 kobiet, i zmartwie cie- na calym swiecie Ma go Pamela Anderson, ma go Mischa Barton, ma go Uma Thurman i wiele innych gwiazd Myslisz ze pryszcze i cellulit unikaja slawnych i bogatych, osob ktore dbaja o siebie, he he he Niestety nie Dbac trzeba, ale pewnych rzeczy nie przeskoczysz, nie rob z siebie posmiewiska i nie pisz glupot typu- ze na zachodzie jest inaczej, bo nie jest Zwiedzisz troche swiata, to pogadamy Zawsze mozna lepiej wygladac, bez wzgledu na to w jakim kraju sie znajdujesz :D

Gość no niezle
a na dodatek jak mysli ze warszawiak to juz najmadrzejszy i najpiekniejszy na swiecie! masakra!

Gość sdfghj
niektorzy ludzie ciezko pracuje,niestety kobiet tez musza czasem pracowac ciezko i fizycznie zeby zarobic na chcleb,wiec ,spocone,nienajswiezsze ,po 10 godz wracaj do domu i spotykaja takiego leniwego pewnie nadundanego gogusia jak autor topiku,ktory smialo stwierdza ze to po prostu brudasy niezadbane,puknij sie w pusta czaszke..bawlwanie i lec szybciutko do kosmetyczki na manicure

Gość nie wiem ale
Ha ha ha w New York byles ? Na pewno nie, tam co 2 osoba jest otyla, hipokryta :D Cellulit mamy, walczymy z nim, to sie nayzwa dbanie a nie hodowanie :D

Gość nie wiem ale
Wiecie co, racja, po co odpisywac, nie lubie marnych prowokacji, szkoda czasu :) Pozdrawiam

Gość nie wiem ale
Jednak to niemozliwe, zeby on wierzyl w to co pisze :D Ok juz ide ;)

Gość no niezle
nawet sobie sprawy nie zdaje ze jak jedzie do jakiegos kraju to nie zwiedza "ciemnych" zakamarkow. A moze jednak zaglada babom pod spodnice... -moze jakis zboczek!

Gość sdfghj
posluchaj baranie nowy york ameryka 40%ludzi sa otyli,tylko tego nie pokazuja w wiadomosciach,bylam w kanadzie,tam kobieta na codzien chodzi w pogniecionym dresie,co druga ma lekko 10 kg za duzo,lato,zakladaj krotkie spodenki,bluzeczki na ramiaczka ale sie nie przejmuja niczym ,nie wstydza sie swojego cellulitu i rozstepow bo nie ma tam takich kretynow jak ty

Gość Licealista z Marsa***
Autor już się dawno zmył, a Wy dalej piszecie.