Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktorr

Ja to tam bym nie chciał żeby kobiety chodziły rozebrane po ulicy.

Polecane posty

Gość Wiktorr
W New York jak ktos jest otyły to zawsze murzynka. Wszystkie biale dziewczyny są wspaniale zadbane. Te brzydkie takze bo wszędzie trafi się keidyś i brzydka. I nawet te brzydkie o siebie niesamowicie dbaja, nawet bardziej niż ładne. Ja to nawet nie wiedziałem ze dziewczyna może miec roszczepiony włos jak mieszkałem w New York. Nie wiedziałm ze może mieć krzywy ząb albo że może mieć grube udo z celulitem. Nie wiedzialem ze może cuchnąc od niemycia Ale sie dowiedziałem jak wróciłem do Polski

Gość no niezle
o moj boze... na dodatek RASISTA!!!

Gość no niezle
masz nadzianych rodzicow i sie madrzysz... watpie zebys sam na siebie swietnie zarabial i sam sobie prace zalatwil.

Gość Wiktorr
Czemu, takie sa fakty

Gość sdfghj
zansz sie na zegarku?10 min temu tonie jest dawno a moze mu poprostu wstyd glupoty,chociaz jak czlowiek jest glupi to sie nie wstydzi

Gość buaaaaaahhahahaha
bo fantazja.. ..... bo fantazja, bo fantazja jest od tego, żeby bawić się, żeby bawic się, żeby bawić się na całego...

Gość no niezle
ok, ja tez stad sie zmykam bo widze ze wszyscy co mieli rowno pod sufitem juz sobie poszli...

Gość buaaaaaahhahahaha
przeciez on nigdy nie byl w NY!

Gość Wiktorr
Zamiast tyle gardlować lepiej pomyslcie nad tym, zeby zadbać o siebie, mniej jeść tlustych rzeczy (kobieta mniej wtedy smierdzi), wiecej aktywności sportowej, czesciej się myć, lepiej czyścic ubrania.... tak jak na Zachodzie, tam to norma

Gość buaaaaaahhahahaha
akurat US jedza tylko tlusto i szybko. Byles to moze w klopie miejskim, gdzie byl napis Nowy Jork

Gość sdfghj
wiktorr,normalnie z malej litery bo ne zaslugujesz na szacunek,moze zacznij zwraca na ulicy uwage paniom zeby sie myly?owszem widzialm brudnych ludzi ale jesli chodzi o kobiety to jest to wynikim biedy a jesli chodzi o facetow to niechlujstwa,poprostu moze czasem jakas babke ie stac na dyzodorant,to ze smierdzi to nie znaczy ze sie nie myje,moze tak jest ale w patologii,normalna kobieta nie wierze czubie.a ze zapieprza caly dzien to sie spoci.wstydze sie swojego kraju ,przez politykow i takich kretymnow jak wiktorek

Gość buaaaaaahhahahaha
i tluste muszynki widziales :D

Gość sdfghj
a a meryke to ty znasz z teledyskow

Gość oooo lal la la la
czyścić ubrania !!! a myślałam, że ubrania się pierze :-p chciałabym zobaczyć jak Ty wyglądasz ? i wyobraź sobie, że nie tylko Ty byłeś w Nowym Jorku :-p skoro uważasz że w tym mieście nie ma zapuszczonych kobiety to chyba chyba widziałeś co najwyżej jedną ulicę !!! sprawdź sobie jaki jest wskaźnik otyłych osób w Stanach a jaki w Polsce

Gość Wiktorr
Biedy ?? HAHA widać że dziewczyna ma na sobie ubrania za przynajmniej 6 stowek, spodnie, bluzka, torebka, buty... i co? i np ma grube boczki co wyłażą. Albo ma stary lakier na paznkieć albo ma takie wielkie koła w uszach że można je nałożyć na durszlak albo że ma rozstępy jeśli obnaża się bardzie - to widać!! albo np ma zniszczone włosy, albo celulit i najgorsze że nic z sobą nie robią, uważają się za bóstwo takie jakie są!!! tak nie jest na Zachodzie

Gość oooo lal la la la
na zachód droga wolna !!! nikt Cię tu na siłę nie trzyma - po co wróciłeś ?

Gość rany szok za szokiem
pewnie wkasnie wrociles z solarium i od kosmetyczki,pewnie jestes juz zolty od opalania i zaraz lecisz na silownie zadbac o swoja pekna figurke,a na obiad pewnie zjesz marchewke.potem znowu solarium,a wieczorkiem dla relaksu maseczka na pryszcze i zmarszczki....i masz pewnie na to czas bo jestes leiem smierdzacy i nie chce ci sie pracowac,a moze jestes utrzymankime i nie mozesz juz zniesc widoku kobiet

Gość sdfgh
przestan juz z tym zachodem,i nie wmawiaj ze dziewczyna ktora nosi bluzke za 600 zl smierdzi,a co z tego ze jej boczki wychodza?moze tak lubi

Gość Wiktorr
Na obiad zjem kebab

Gość sdfgh
zgadzam sie to pewnie chodzacy manekin ktory dotyka tylko druga osobe przez rekawiczke bo brzydzi sie brudu,hhehehehe

Gość sdfgh
ty jestes gej normalny gej,masz obrzydzenie do kobiet,malo znam facetow ktorzy by nie chcieli zebyk kobiety chodzily gole po ulicach....pewnie twoj chlopiec jest ladny jak ty i zadbany

Gość oooo lal la la la
i będziesz ładny, powabny oraz śmierdzący czosnkiem :-p wszystkie panny bez cellulitu się nia Ciebie rzucą ! ale spoko nic Ci nie grozi przecież tu wszystkie mamy cellulit - jesteś bezpieczny w oczekiwaniu na super laskę z Zachodu :-p

Gość no niezle
nie powinienes jesc kebaba bo go pewnie zrobi "brudna Polka" i na dodatek pewnie ze starym lakierem na paznokciach - moze kawalek tego lakieru ci sie dostanie w kebabie hehehe :P

Gość Wiktorr
Głupie jesteście, jestem hetero ale szczerze mówiac wolalbym brzydka dziewczynę ale wychowaną na Zachodzie niż ładną tutaj ale pewnie wasi faceci są szcześliwi że oszczędzanie na mydle, szamponie i dezodorantach to raz a dwa że dajecie zly przykład młodym dziewczynkom które zauważają, że można być obrzydliwym i nic z tym nie robić i tak rośnie kolejne pokolenie

Gość no niezle
no i jak smakowal stary lakierek? :P

Gość sdfgh
ty naprawde jestes glupi,jedz sobie stad,aha i jak bedziesz mial dziewczyne to moze sie przekonasz czy oszczedza na kosmetykach,bo raczej na to idzie wiekszosc pensji,a moze poprostu jstes taki beznadziejny ze dla ciebie zadna sie nie stara???no widzisz ja dla swoje faceta i nie tylko zawsze jestem pachnaca,czysta i piekna.a ty jestes gej do potegi i twierdze tak,mam prawo tak jak ty ze sie nie myjemy

Gość oooo lal la la la
"szczerze mówiac wolalbym brzydka dziewczynę ale wychowaną na Zachodzie niż ładną tutaj" jakoś mnie to nie dziwi, że nie masz dziewczyny :-p ponawiam pytanie : po co wróciłeś do Polski ?

Gość sdfgh
ide stad,innym tez radze,szkoda czasu na kretyna,lepiej pogadac z kims madrym.pozdrawiam wszystkich nawet geja w

Gość Wiktorr
Do Polski wróciłem bo mój ojciec prowadzi tu business ale powiem szczerze ze jesli tu zostane, to raczej nigdy nie bedę miał dziewczyny