Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktorr

Ja to tam bym nie chciał żeby kobiety chodziły rozebrane po ulicy.

Polecane posty

nie widzicie, że pijawka ma atak?! :D przepraszam, ma atake! co za znieczulica!

Gość Afryka moja kochana
Nie masz pojecia o tym co piszesz, same bzdury, puste frazesy Jestes kolejnym zakompleksionym polakiem, rzygam juz na was, zalosne Bez odbioru idioto

Gość Wiktorr
W afryce w miejscowościach turystycznych tez są piękne zadbane dziewczyny łatwo polke od nich odróznic

Gość hmmmmmmmmmmmm
wiktor business powiadasz,ale ty jestes glupi ,no fakt dzieci bogatych rodzicow mysla ze sa ustawione i sie nie ucza,potem rosa takie glaby,polki ci sie nie podobaja?????????????ty jestes naprawde zacofany i to sporo ,jesli nie wiesz podrozniku ,to polki uwazane sa na swiecie za najpiekniejsze kobiety,i najlepsze,jesli chodzi o prace,prowadzenie domu,i inne sfery zycia.a luchaj twoja mam tez jest niezadbana?

Gość Wiktorr
Prowadzenie domu to sie zgodze, mieliśmy w New Yorku sluzaca z Polski, dobra dziewucha dobrze czyściła i nie kradła

Gość wiktor-śmiktor
:classic_cool:

Gość hmmmmmmmmmmmm
dopada mnie bezsilnosc,hahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahhahahahaha caly swiat stoi otworem dla ciebie i te piekne kobiety na calym swiecie ,te czyste,bez cellulitu i ladnie ubrane i uczesne,tylko my biedne,brzydkie,smierdzace polki,psujemy wizerunek swiata,hahahahahahahhahahahahahhaha,ciesz sie ze na necie jestes anonimowy bo by chyba dali cie do jakiegos programu,wybryki natury,chod=ciaz tak do konca to nie jestes,hihihi

Gość hmmmmmmmmmmmm
tobie chyba snil sie ten NY

Gość hmmmmmmmmmmmm
oza tym uwazam ze to prowokacja bo nie chce mi sie wierzyc ze ktos jest taki glupi,

Gość no niezle
popatrzcie tylko jaki bogacz! mial sluzaca ! mam nadzieje ze zadna Polka na ciebie nie wpadnie przez przypadek na ulicy i nie bedzie miec rozowych okolarow -wspolczuje tej ktora przeona sie kim jestes dopiero po kilku spotkaniach, wspolczuje tym ktorzy musza takie gowno jak ty mijac na ulicy pewnie smierdzi od ciebie tym zgnilym mozdzkiem na kilometr chodz juz nawet tu w Moskwie czuje ten twoj smrod... A posadzasz Polki!!! ja pierdole!!!

Gość hmmmmmmmmmmmm
dobre dobre ja tez pierdole hehehe inaczej nie mozna