Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez sexu mi dobrze

Nie czuje w ogole popedu plciowego

Polecane posty

Gość Bez sexu mi dobrze

Nie czuje pozadania w ogole, ani do mezczyzny, ani do kobiety, bez wzgledu na to czy to moj chlopak, kolega, obcy i to trwa cale zycie, myslalam ze z tego wyrosne, mam prawie 26 lat i sex moze dla mnie nie istniec a najlepsze jest to ze nawet sie nie masturbuje, mam wspanialego chlopaka ktory mnie kocha nad zycie, ale musze odejsc, przeciez nie skaze go na przymusowy celibat, nie wiem co mam zrobic, nie wiem, chcialabym zyc bez sexu, uwielbiam sie przytulac, glaskac, calowac ale nic poza tym, jak jego reka wedruje w kierunku majtek to mam dreszcze, napawa mnie to obrzydzeniem, nienawidze tego, mialam kilku chlopakow i za kazdym razem jest to samo, nawet obcy w klubie, mnie podrywajacy nie dzialaja na mnie, nic nie dziala, ja pierdole 😭

Gość choleraa
idz do zakonu

Gość bvcetr
pozostaje ci samotnosc do konca zycia..

Gość NIEMOZLIWE
...

Gość przykro

Gość urzekła
mnie twoja historia:)

Do seksuologa nie na kafeterię. :P

Gość choleraa
bez watpienia to choroba, rowniez polecam wizyte u specjlaisty:)

Gość nie jesteś chora tylko nie
trafiłaś na odpowiedniego, doświadczonego faceta .

Gość tiaaa
chcesz pomoc kolezance? jakies nauki?

Gość Bez sexu mi dobrze
Trafilam, jestem z kims z kim chce spedzic reszte zycia, slyszalam o o tzw ASach, mowi sie ze to nie choroba a taka orientacja- a raczej jej brak (?) Nie mysle w ogole o sexie, nie mam potrzeby takiej, nie sprawia mi to najmniejszej przyjemnosci, probowalam juz wszystkich chwytow i nic, uwielbiam mojego chlopaka, zakochalam sie w nim, w tym jak wyglada, jak na mnie patrzy, kocham go, milosc kwitnie ale brakuje wlasnie sexu, on mowi ze poczeka, tak dlugo jak bedzie trzeba, problem w tym ze Ja walcze z tym od dawna i nic, moze Ja taka jestem Poprzedniego chlopaka zostawilam, nie tyle z tego wzgledu, chlopak ktory bez sexu nie mogl sie obejsc, tak sie we mnie zakochal ze powiedzial ze nie musimy sie kochac, wazne zebym przy nim byla, sa tacy ludzie, ale jak dlugo by wytrzymal, sa tacy to 5 lat czekaja ale predzej czy pozniej pekna Nie chce go zostawiac, nie wiem co robic, moze sa na to jakies leki 😭

Gość Bez sexu mi dobrze
Przepraszam za bledy, szybko pisze i stad taki placek

Gość Bez sexu mi dobrze
A gdyby kobieta waszego zycia nie chciala sexu, a Wy ja kochacie nad zycie i nie wyobrazacie sobie zycia bez niej, co byscie zrobili ?

Gość topola
jest na to rada Lek VAMEA - brałam przez 1,5 roku działa bardzo dobrze, będzie ci się chciało i będziesz miała przyjemność - POLECAM naprawdę się sprawdza i nie ma żadnych ubocznych skutków, nawet dobrze działa jeśli chodzi o dietę, bo się nie tyje. można więcej zjeść

Gość piekna 30letnia
Auitorko, nie szukaj porad na Kafeterii. jeśli nie myślisz o seksie 100 razy na sekundę i nie uprawiasz go 24/24 to niestety zostaniesz uznana za nienormalną.

Gość bver
``A gdyby kobieta waszego zycia nie chciala sexu, a Wy ja kochacie nad zycie i nie wyobrazacie sobie zycia bez niej, co byscie zrobili `` To nie jest problem zawsze moglaby robic to ręcznie lub oralnie..Do tego nie trzeba popedu seksualnego.. Co innego stosunek wtedy musisz sie zrobic wilgotna..

Gość a może się dziewczynami
zainteresuj. Jak zobaczysz gdzieś jakąś fajną to się chwilę powpatruj...