Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łla łla łla

no to tera _____najpiękniejsze imiona_____

Polecane posty

Gość a jam bardzo oryginalne imie
Maja, Ola, Ala, Róża, Aga, Weronika, Michelle=michalina, Julia Bartek, Bruno, Maksym, Borys, Oliwier, Julek, Narcyz:P

Gość elmirkaa
up

Gość Ej ty Pozdrowienia
jak oceniasz madrosc ludzi po tym jakich imion nie lubia to wyrazy wspołczucia :-( ! Mnie sie tez Adolf kojarzy z Hitlerem :-P moze mi sie tak kojarzyc ? pozwolisz mi ? ! :-P dziekuje :-P no ewntulanie z Dymsza ;-) .

Gość Ej ty Pozdrowienia
tylko nie wiem czy ty wiesz kto to był Dymsza

Gość iaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Paweł i Julka ;p (wiem , teraz zatrzesienie tych julek, na zmiane zreszta z oliwkami, ale tak mi sie to imie podoba, ze szok !! )

Gość Krzys jest ładne

Gość ella OO0O
Mój ma dwa imiona Wiktor Wadim

Gość briseis
Natasza, ładne ale w bym nie ryzykowala takim imieniem w naszym kraju. No i jeszcze Tamara

wstydzil bys sie Adriana, Adrian, Lidia, Damian, Łukasz, Daniel, Weronika (choc troszke \"przejedzone\")- moje bierzmowane , Tekla (moje bierzmowane ale niedoszle bo ksiadz nie wyrazil zgody Dlaczego ksiądz nie wyraził zgody??? Przecież Tekla była świętą. Legenda Legenda podaje, że prześladowana za wiarę chrześcijańską przez własnych rodziców i ścigana przez wojsko rzymskie św. Tekla, podczas ucieczki dobiegła do Maaluli. Tutaj pionowa ściana skalna zagrodziła jej drogę. Jej żarliwe modlitwy spowodowały, że strome skały rozstąpiły się, umożliwiając dalszą ucieczkę. W ten sposób powstał wąwóz św. Tekli, który dziś należy do największych atrakcji dla odwiedzających Maalulę turystów i pielgrzymów. Jego ściany wznoszą się kilkanaście metrów nad wąskim dnem, a w pobliżu jego wylotu, w miejscu, gdzie modliła się św. Tekla, wybudowano kościół i klasztor pod jej wezwaniem. Według lokalnej tradycji, w skalnej grocie położonej powyżej klasztoru znajdował się niegdyś grób św. Tekli. Obecnie jest tam malutkie mauzoleum poświęcone męczennicy. I choć powszechnie uważa się, że św. Tekla została pochowana w Seleucji Izauryjskiej, jednak syryjscy chrześcijanie do dziś otaczają grotę w Maaluli wielką czcią. Każdego dnia jest ona miejscem modlitwy wielu pielgrzymów, zaś co roku 23 września w miasteczku uroczyście obchodzony jest dzień św. Tekli. Będę w Syrii właśnie w Maalouli, heh... no dziwię się temu księdzu...jakiś zacofany... A mi się podoba imię Luiza ;)

Gość agaaaooonnnkkaaa
Joanna, Julia. Kacper, Jeremiasz, Mojrzesz

właśnie z moim ukochanym jesteśmy na etapie wybierania imienia i drogą selekcji negatywnej wykluczyliśmy najbardziej oklepane obecnie: Zuzanna, Julia, Nikola, Oliwia, Wiktoria, Kuba, Bartek, Łukasz... po prostu nie mielibyśmy szans wywołać własnego dziecka z pisakownicy ;) Odpadają też wszystkie \"amerykanskie\" wynalazki, które mi nawet przez gadło nie przechodzą i kojarzą mi się tylko z patologicznymi rodzinami prosto z serialu \"Adopcje\": Andżelika, Dżesika, Brajan itp. Do ścisłej czołówki zaliczyliśmy: Kalina, Jaśmina, Róża oraz Eryk, Nataniel, Kajetan. Mój ukochany cały czas mi do głowy wbija Roderyka i jeszcze z rok mnie pomęczy aż się w końcu zgodzę ;) Pozdrawiam wszystkie Ole, nie Olki :)

Gość briseis
Mojrzesz to juz z lekka przegiecie :D Moze odrazu Jezus , chciaz w Hiszpanii jeste poplarne :)

Gość przedłurzacz .orgazmów .
Jolanta, Elżbieta, Kasia,Gosia, Patrycja, faceci Piotr, Sergiusz, ... Zbys........jest obrzydliweeeeeeeeeeeeeee:Pbłłłłłłłłłłeeeeeeeeeee:P

Gość mój mąż i syn
Filip :)

Gość Łajnona

Gość wstydzil bys sie
widocznie byl zacofany, a ja z skolei zaluje ze bardziej nie nalegalam i tak latwo sie poddalam, bo jednak Tekla jest jedyna w swoim rodzaju:) Luiza mi sie kojarzy z taka piosenka o Luizjanie:) A Natasza... mmmm podoba mi sie! Zreszta jak wiele rosyjskih imion. Brzmi lepiej od Natalii choc Natalia tez nie jest zle.

Gość a Emilia
Emilka, Emilcia, Emcia, Emila, Milunia, Milusia, Milka, Milcia, Emi, Emis, Miluś.... Julia, Natalia, Weronika, Lilianna, MAja, Polyanna

Gość Prawdziwa Dama
Tradycja jest najpienkniejszem imionem. U nos we wsi to se tak jedna baba dała swej curusi a na drugie ino bzydziej bo mo Tarsylia.

Gość a czemu zapomnieliscie
o Agatce? takie ladne imie

Gość fekekbwk
MONIKA !!!