Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pewien fotograf

czy można się reklamować na tym forum fotografia ?

Polecane posty

Gość pewien fotograf

Witam Panie. Czy na tym forum dozwolone jest reklamowanie swoich usług z zakresu fotografii ślubnej ? I nie chodzi mi o żadną nachalną reklamę w postaci 10 postów dziennie :) Pozdrawiam, Fotograf

Gość taka sobie moja opinia
Nie ma w regulaminie zakazu reklamy. Ale istnieje jeszcze coś takiego jak netykieta. Niektórzy fotografowie wchodzą w profile użytkowniczek i na ich prywatne maile bez wcześniejszego uzgodnienia wysyłają swoją nachalną reklamę. Jeśli wcześniej jakaś forumowiczka poprosiła Cię o więcej informacji na temat Twoich usług to ok. W przeciwnym wypadku jest to obrzydliwy spam, a ze spamem należy walczyć, a nie przyjmować usługi takich pseudoprofesjonalistów,

Gość pewien fotograf
> Jeśli wcześniej jakaś forumowiczka poprosiła Cię o więcej > informacji na temat Twoich usług to ok. W przeciwnym wypadku > jest to obrzydliwy spam, a ze spamem należy walczyć, a nie > przyjmować usługi takich pseudoprofesjonalistów, W pełni się zgadzam i nie mam zamiaru tak postępować. Pytanie czy wysłanie posta, założenie wątku powiedzmy raz 1-2 miesiące z adresem swojej strony www będzie spamem ? Pozdrawiam, Fotograf

Gość ooooooo
wklejaj ten adres, nie pierdol:D

Gość pewien fotograf
Nie ma sprawy, zaraz wrzuce :)

Gość aga z opola
gdzie adres?