Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość RóżanaDroga

ile płaciłyście za aborcje?

Polecane posty

Gość RóżanaDroga

ja 1.800 i nie wiem czy nie przepłaciłam, chciałam się zorientować :) Pozdrawiam

Gość karoo
Jak mogłaś coś takiego zrobić. I jeszcze się teraz tym chwalisz!!!!!!!! Jesteś okropna. Zabiłaś swoje dziecko!!!!!!!

Gość RóżanaDroga
zlepek komórek z którego mogło być POTENCJALNIE (przy dobrych wiatrach) życie

Gość karoo
Ty masz chyba coś źle poukładane w głowie!!!

Gość anty-koscielna
Rozana przeciez zaraz cie zlinczuja tutaj,wiec przygotuj sie:)raczej nie przeplacilas, to taka cena rynkowa, mysle, ze moglas drozej zaplacic, swoja droga ja uwazam, ze powinna byc za darmo, wiec sam fakt placenia mnie wkurza

Gość RóżanaDroga
anty-koscielna :) ach niektórzy demonizują niektóre sprawy 🖐️ tak już jest w kraju WYZNANIOWYM i pruderyjnym :D

Gość herbatink
jak tak bardzo ci na kasie zalezalo, to trza byo isc do weterynarza, albo do wujka na kwadrat i by ci na \"borysa\" zrobil. he?

o tym czy przeplacilas dowiesz sie za pare latek.moze sie okazac,ze nie mozesz miec wiecej dzieci(jak moja znajoma),i wtedy odpowiedz nasunie sie sama:tak przeplacilam i to ile!!!

Gość anty-koscielna
Różana przeciez to jasne, ze ciebie na pal powinno sie wbic, bo ty sie nie liczysz:):):)liczy sie tylko zlepek komorek i juz, on ma wieksze prawa a ty powinnas byc mu inkubatorem niezaleznie od okolicznosci bo tak zdecydowal ojciec zalozyciel, jacys panowie z sejmu, mochery i nietolerancyjne wszechwiedzace obronczynie zycia, ale tylko komorki a nie kobiety:)

hahahahaahhaahaa smieszy mnie to co pisza matki polki aczkolwiek...gdybym ja miala tkai zabieg nie chwalilabym sie nim i nie pytala czy drogo czy nie:/ to nie zabieg u kosmetyczki:/

Gość o matkooooo
tak bardzo Cię ciesz, ze poraz tsięczny na tym forum zostanie przewałkowany ten sam temat? :o jak Ci sie nudzi, to sobie kup bańki mydlane (zajęcie godne Twojego poziomu intelektualnego), a nie truj zycia porządnym ludziom :o żałosna jesteś :o

Gość BEZWZGLEDNAA
ja płaciłam 2 lata temu 600zł

Gość 2 tysiące

A...dziwisz sie----> Kobiety po poronieniu przechodzą zabieg łyżeczkowania macicy (zupełnie jak aborcja), też im powiesz, że mają szansę już nigdy więcej nie zostać matkami?

aborcja - jesli była uzasadniona - ok rozumiem... ale Twoje podejscie jest po prostu żenujące...twoje słowa skreslają cie nie tylko jako kobietę ale przedewszystkim jako człowieka. usunełaś ciąże - twoja sparawa ale miej na litość boską trochę pokory w sobie i stuknij się z cegły w głowę zamiast zakładać tak durny topik pytając o cenę z ciekawości czy nie przepłaciłaś a potem porównując dziecko do zlepka komórek. sama jesteś takim zlepkim moja droga i to jak widać niezbyt udanym bo mózgu bozia poskąpiła.

Gość lilly74
2500

aborcja - jesli była uzasadniona - ok rozumiem... ale Twoje podejscie jest po prostu żenujące...twoje słowa skreslają cie nie tylko jako kobietę ale przedewszystkim jako człowieka. usunełaś ciąże - twoja sparawa ale miej na litość boską trochę pokory w sobie i stuknij się z cegły w głowę zamiast zakładać tak durny topik pytając o cenę z ciekawości czy nie przepłaciłaś a potem porównując dziecko do zlepka komórek. sama jesteś takim zlepkim moja droga i to jak widać niezbyt udanym bo mózgu bozia poskąpiła.

Gość -nie wiem...
a targowałas się? Może trzeba było...

Gość BEZWZGLEDNAA
Jak ktos cche to niech usuwa, to jego indywidualna sprawa, nie rozumiem ludzi ktorzy potepiaja takie osoby.Ja usunełam swoja ciaze 6 razy i to nie tak ze sie puszczałam, tylko jestem ..płodna jak królica.Ale to moja sprawa

Gość koko777
nie rozumiem ludzi ktorzy krytykuja rozana za aborcje przeciez to jest sprawa kobiety to ona bedzie wychowywac dziecko to ona bedzie 9 miesiecy chodzic z brzuchem a nie facet nikt ja nie wyreczy niech decyduje za siebie czy chce urodzic, a lekarz powinien jej tylko uswiadomic konsekwencje czynu!!!!a to jej decyzja!!!!

Gość BEZWZGLEDNAA
Dlazcego sadzisz ze jestem kurwa? Mylisz sie, te ciąze to tylko z męzem, męża bardzo kocham i nie puszczam sie.

Gość lekarka weterynarii
jej cialo,jej zycie,jej sprawa tylko wkurza mnie to ze my kobiety nabijamy kase lekarzom:( ja usuwalam 13 lat temu,do dzis to czasem boli tylko do nas kobiet nalezy ta bolesna decyzja.... czsem mysle kim by bylo,jak wygladalo??? wtedy czuje sie podle,mimo to ze minelo tyle lat ale wiem ze zrobilam dobrze-dzis wiem,choc wtedy mialam ogromne watpliwosci i PROSZE nie potepiajcie nas,to jest naprawde bardzo bolesne,to nie wyrywanie zeba.....