Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ence pence

podniecają mnie WYŁĄCZNIE faceci w szerokich spodniach..

Polecane posty

Gość ence pence

jesli ktos ma nawet jeansy normalne to nie zwracam uwagi.muszą byc szerokie....jakas dziwna jestem;)

Gość ence pence
Martisha** spoko, to nie jestem sama:) normalnie ja nie wiem czemu tak mam!!!!!!!!!!!!!!!! naprawde nawet jakby koels byl sliczny ale ubrany jak pedal to mnie zraża maxymalnie....

a mnie podniecają faceci z rudymi włosami, piegach na całym ciele, wydepilowany i obowiązkowo jasna karnacja. Biel jego ciałka musi po prostu dawać po oczach....

Gość ence pence
Martisha** ja tesh:) ale powiem Ci ze ja uwielbiam luzaków a mnie uwielbiają własnie Ci drudzy... kurde no i co tu począc???????? luzaki wolą chyba "laseczki" ,mini spodniczka,dekoldzik....te sprawy. ja jestem przeciwna temu typowi kobiety. wole bluze i szerokie spodnie, czapeczki itp. ale oczywiscie z makijazu nie rezydnuje. nie jestem typem "flejtucha" bo jestem zadbana, opalona, no po porstu jakos sie wyrózniam.

Gość _SK8 SMELS SHIT_
ence pence !!!!!!!!! TY ILE WOGOLE MASZ LAT ? 16-17 TO SKUMAJ TO LOLITO PO SOLARCE, PSEŁDO HIPOLKO ! TAK SOBIE WMAWIASZ ŻE JESTES WYROZNIAJACA SIE ! IMPONUJA CI KOLESIE W PEDALSKICH SK8 SPODNIACH, JAKIES CLINICK, B3 i TEGO TYPU BADZIEWIA - PSEŁDO HIPOLE, W DODATKU SZPANERNIA, I WIELU Z TAKIEGO KALIBRU JEST KONFIDENTAMI W MARKOWYM CIUSZKU - TO JEST KPINA ! JAK TAKI CIEĆ NIE MA NAWET POJĘCIA CO TO ZNACZY ŻYĆ W BLOKU. PEWNIE STARZY DYSPONUJĄ DOBRĄ "BAŃKĄ" W PKO CZY TAM INNYM.. A TAKA LEBIODA, WEGETUJE POD PACHĄ MATKI-OJCA! .... WIELE JEST TAKICH PAŃ JAK TY ! MYŚLĄ ŻE SĄ T_R_E_N_D_Y - A TAK NAPRAWDE JESTEŚ PEWNIE PRZECIĘTNA, I NIE UMIESZ INACZEJ NA SIEBIE ZWROCIC UWAGE BO PEWNIE NIC SOBĄ NIE PRAZENTUJES POZA SŁUCHANIEM TANIEGO POLSKIEGO ZJEB____EGO HH'u. PEWNIE LECISZ NA TE MODNE CIUSZKI ! A PISANIE O TYM ŻE KOLEŚ W NIESZEROKICH SPODNIACH = PEDALSKO UBRANY TO WEZ SIE LASKA JEB**** W DEKIEL! CO TY MOZESZ WIEDZIEC O LUDZIACH ? I BUJAJ DALEJ W CZAPERACH & LUZZ NACHACH ! MOŻE ZNAJDZIESZ JAKIEGOS WYMARZONEGO BORIXONA ! :/ POZDRO 700 ! :/