Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 maria____ania

OD JUTRA DIETA DIAMOND脫W !!!!

Polecane posty

Go艣膰 santienga
posilki sa tylko 3? czy mozna przekaski?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 merry1253
witam czy moge dostac opis diety?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 merry1253
znalaz艂am taki - dobry? Dieta Diamond贸w Dieta Diamond贸w 4 kg w ci膮gu miesi膮ca Ta dieta to dzie艂o dwojga ameryka艅skich specjalist贸w z zakresu medycyny naturalnej. Tw贸rcy diety twierdz膮, 偶e nie tylko pozwala schudn膮膰, lecz tak偶e dodaje urody i pozwala odzyska膰 si艂y i energi臋. Zasady diety: G艂贸wne posi艂ki nale偶y je艣膰 mi臋dzy godzin膮 12.00 a 20.00. Jada si臋 3 posi艂ki dziennie, pierwszy w po艂udnie. Wcze艣niej, je艣li dokucza g艂贸d, mo偶na zje艣膰 owoc lub wypi膰 艣wie偶o wyci艣ni臋ty sok. Z ca艂odziennego menu nale偶y ca艂kowicie wykluczy膰 spo偶ycie mi臋sa i nabia艂u, zast臋puj膮c je ro艣linami str膮czkowymi i orzechami. Zaleca si臋 r贸wnie偶 nie艂膮czenie w臋glowodan贸w z bia艂kami. W trakcie stosowania tej diety nie trzeba liczy膰 kalorii, nale偶y jednak trzyma膰 si臋 zasady, 偶e 60 proc. energii dostarczanej przez pokarm ma pochodzi膰 z w臋glowodan贸w, 30 proc. - z bia艂ka i tylko 10 proc. z t艂uszczu. Nale偶y przestrzega膰 odpowiednich p贸r spo偶ywania okre艣lonych produkt贸w, tzn. w臋glowodany je艣膰 na 艣niadanie i obiad, bia艂ko za艣 na kolacj臋. Poprawia to trawienie i przyspiesza metabolizm. Codziennie powinno si臋 zje艣膰 co najmniej 2 porcje owoc贸w, przy czym melony i arbuzy nale偶y je艣膰 przed innymi owocami i raczej unika膰 banan贸w. Pomi臋dzy posi艂kami mo偶na pogryza膰 orzechy, jab艂ka, marchew, ananasy. Pi膰 mo偶na tylko mi臋dzy posi艂kami. PRZYK艁ADOWY JAD艁OSPIS 艢NIADANIE (do wyboru): - 艣wie偶o przygotowany sok pomara艅czowy, owoce - 2 jaja gotowane na parze, 1 pomidor - sok ananasowy, winogrona i figi - 1 tost z broku艂ami, sa艂at膮 i zio艂ami OBIAD (do wyboru): - nale艣niki faszerowane sa艂atk膮 z 2 fili偶anek porwanej sa艂aty, 1 pomidora, 1/2 fili偶anki kukurydzy z puszki, 1/4 fili偶anki ugotowanego kalafiora, 1 艂y偶ki majonezu i soku z cytryny - 1 tost z broku艂ami, sa艂at膮 i zio艂ami - 1/4 ugotowanego kalafiora wymieszaj z 1 艂y偶eczk膮 soku z cytryny, sol膮 i oregano, po艂贸偶 na pe艂noziarnisty chleb razowy. Dodaj do tego pomidor i kie艂ki sojowe. - 1 gotowana pier艣 kurczaka, 1 gotowana brukselka KOLACJA (do wyboru): - ryba pieczona na grillu, gotowana fasola lub b贸b - makaron z sosem grzybowym - kurczak z koperkiem. Posiekany koperek i 1/2 cebuli poddu艣 na 1 艂y偶eczce mas艂a. Dodaj odrobin臋 soku z cytryny i 10 dag piersi z kurczaka. Du艣 20 minut. - ryba z sa艂atk膮 warzywn膮

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 proszeeee bardzoooo
DIETA DIAMOND脫W Mn贸stwo 艣wie偶ych owoc贸w i sok贸w, gotowane oraz 艣wie偶e warzywa to produkty, kt贸re s膮 podstaw膮 diety opracowanej przez Harveya Diamonda z Instytutu Zdrowia w Santa Monica w Kalifornii oraz jego 偶on臋 Marylin. Dzi臋ki tej diecie nie tylko chudniesz, ale te偶 odzyskujesz si艂y, energi臋 i zdrowie. Kto mo偶e j膮 stosowa膰? Wszyscy, kt贸rzy nie licz膮 kalorii. Ile mo偶na schudn膮膰? W pierwszym tygodniu stosowania kuracji mo偶na straci膰 nawet po 1/2 kg dziennie. W nast臋pnych tygodniach kuracji tempo chudni臋cia jest wolniejsze - do 2 kg tygodniowo. Jakie s膮 zasady diety? Dieta nie zaleca ograniczenia ilo艣ci spo偶ywanych kalorii na konkretnie wyznaczonej granicy. Podstawow膮 zasad膮 jest takie skonstruowanie jad艂ospisu, by jedzenie dostarcza艂o nam energii, kt贸ra w 60 proc. Pochodzi z w臋glowodan贸w, w 30 proc. Z bia艂ka i tylko w 10 proc. t艂uszczu. Absolutnie zabronione jest spo偶ywanie cukru. Da艅 i produkt贸w bogatych w skrobi臋 oraz tych wysokobia艂kowych nie nale偶y 艂膮czy膰 w jednym posi艂ku. W臋glowodany jemy na 艣niadanie i obiad, potrawy bia艂kowe na kolacj臋. Dzi臋ki temu tempo procesu trawienia jest szybsze. Zalety: Zalecane produkty dostarczaj膮 organizmowi wystarczaj膮cych ilo艣ci witamin i sk艂adnik贸w mineralnych. Ju偶 po 2-3 tygodniach stosowania diety poprawia si臋 stan sk贸ry, paznokci i w艂os贸w. Wady: Osoby maj膮ce wra偶liwy 偶o艂膮dek mog膮 cierpie膰 na wzd臋cia i biegunki. Przeciwwskazania medyczne: Diety Diamond贸w nie powinny stosowa膰 osoby z bardzo du偶膮 nadwag膮 i wysokim ci艣nieniem. Czas stosowania: Organizm dobrze znosi diet臋 3-, 4 tygodniow膮. Mo偶na j膮 stosowa膰 dowolnie cz臋sto. O tym trzeba pami臋ta膰: 1. Rano wypi膰 porcj臋 艣wie偶ego soku owocowego. 2. Gdy czujesz si臋 g艂odna, si臋gnij po 艣wie偶e owoce. Jedz ich jednak tylko tyle, 偶eby zaspokoi膰 g艂贸d. Nie przejadaj si臋! 3. Codziennie zjedz co najmniej 2 porcje owoc贸w (co 2-3 godziny). 4. Melony i arbuzy powinny by膰 jedzone przed innymi owocami. 5. Banany mo偶na je艣膰, gdy czujemy si臋 szczeg贸lnie g艂odne i brak nam po偶ywniejszego posi艂ku. Mi臋dzy posi艂kami: Orzechy, jab艂ka, marchewka, ananas. Napoje: soki, ze 艣wie偶ych owoc贸w lub warzyw, woda mineralna, herbatki zio艂owe. Uwaga, nigdy nie pijemy ich do posi艂ku. Dzie艅 pierwszy 艢niadanie: sok z mandarynek, brzoskwinia. Obiad: siekany kotlet wo艂owy, chleb pe艂noziarnisty z 艂y偶k膮 majonezu i pomidorem. Kolacja: makaron z warzywami. 10 dkg makaronu ugotowa膰. Wymiesza膰 z 艂y偶eczk膮 oleju Podgrzanego z 艂y偶eczk膮 miodu, 50 ml wody, 艂y偶eczk膮 bulionu w proszku, posiekanym z膮bkiem czosnku i sosem sojowym. Po艂膮czy膰 z pokrojon膮 cukini膮, marchewk膮 i kapust膮 peki艅sk膮. Gotowa膰 5 minut Dzie艅 drugi 艢niadanie: sok truskawkowo -jab艂kowy. Obiad: kanapka z kalafiorem. 膯wier膰 ugotowanego kalafiora wymiesza膰 z 艂y偶eczk膮 soku Z cytryny, sol膮 i oregano. Po艂o偶y膰 na pe艂noziarnisty chleb tostowy. Do tego pomidor i kie艂ki sojowe. Kolacja: chi艅ska zupa. Posiekan膮 cebul臋 podsma偶y膰 na 艂y偶eczce oleju. Doda膰 250 ml wody, fili偶ank臋 Kukurydzy, 2 艂y偶eczki bulionu w proszku, p贸艂 艂y偶eczki sosu sojowego, 1/4 p臋czka botwiny. Doprawi膰 Imbirem i przypraw膮 pi臋膰 smak贸w. Zagotowa膰. Dzie艅 trzeci 艢niadanie: sok pomara艅czowy, owoce. Obiad: 2-3 nale艣niki z m膮ki kukurydzianej z pokrojonym w plastry awokado. Kolacja: ryba w sosie cytrynowo-koperkowym. Dzie艅 czwarty 艢niadanie: sok jab艂kowy, jab艂ko z cynamonem. Obiad: pokrojony w plastry i upieczony na grillu ziemniak, g艂贸wka sa艂aty. Kolacja: zielona zupa. Na 艂y偶eczce mas艂a udusi膰 po p贸艂 posiekanej cebuli, selera naciowego, marchwi, cukini i kapusty chi艅skiej. Doda膰 10 dkg szpinaku, 15 dkg fasolki, 100ml wody i przyprawy. Gotowa膰 10 minut. Do tego pe艂noziarnisty tost. Dzie艅 pi膮ty 艢niadanie: sok ananasowy, banan, truskawki. Obiad: nale艣niki faszerowane sa艂atk膮 z 2 fili偶anek sa艂aty, pomidora, 1/2 fili偶anki kukurydzy, 1/4 fili偶anki broku艂贸w, 艂y偶ki majonezu i soku z cytryny. Kolacja: natarta zio艂ami ryba upieczona na grillu, gotowane szparagi oraz fasola. Dzie艅 sz贸sty 艢niadanie: melon, winogrona i figi. Obiad: sa艂atka z awokado, majonezu, musztardy, soku z cytryny doprawion膮 sol膮 i pieprzem. Kolacja: kurczak z koperkiem. Posiekany koperek i p贸艂 cebuli poddusi膰 na 艂y偶eczce mas艂a. Doda膰 odrobin臋 soku z cytryny i 10 dkg piersi z kurczaka. Dusi膰 20 minut. Dzie艅 si贸dmy 艢niadanie: sok pomara艅czowy, melon. Obiad: tost z broku艂ami, sa艂at膮 i zio艂ami. Kolacja: makaron w sosie grzybowym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiarte
Hej dziewczyny :) jak wam min膮艂 weekend i oczywi艣cie jak spos贸b 偶ywieniowy ? opar艂y艣cie si臋 pokusom? :) U mnie niestety z艂e wie艣ci zwa偶y艂am si臋 dzisiaj rano i dosta艂am depresji :( ale nie poddaje si臋 i walcz臋 dalej . Wczoraj sobie troch臋 poluzowa艂am zjad艂am ros贸艂 na obiad i takie tam jeszcze rzeczy kt贸rych nie powinnam. Dzisiaj od pocz膮tku... ale z wi臋kszym postanowieniem bo wiem 偶e si臋 da i przynosi to efekt. Powodzenia na dzi艣 i ca艂y tydzie艅. Pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @Justa@
Kasiarte nic si臋 nie martw. Ja te偶 sobi臋 troch臋 pofolgowa艂am przez weekend. Zalet膮 tej diety jest to, 偶e drobne odst臋pstwo nie niweczy ca艂o艣ci wysi艂k贸w, kt贸re w ka偶dej chwili mo偶na na nowo podj膮膰. Najlepiej si臋 trzyma Olus19, jak Twoje efekty, wa偶y艂a艣 si臋 ju偶? Nowym osobom proponuj臋 zajrze膰 do ksi膮偶ki B艂aszczyszyn, wszystko opisa艂a. Moje menu na dzi艣: rano: kawa艂ek arbuza i ananasa, jab艂ko, po 12: makaron razowy ze szpinakiem zgodnie z przepisem Kasiarte ;) wiecz贸r: serek wiejski z 艂y偶eczk膮 d偶emu :) Do boju, powodzenia kochane na ten tydzie艅!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 santienga
jaki tytul jest tej ksaizki?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiarte
Cze艣膰 @Justa@ :) ja dzisiaj zjad艂am tylko kiwi ale zaraz jab艂ko i potem banan, a na obiad makaron 艣widerki razowy z pesto i pestkami dyni a na kolacj臋 nie mam pomys艂u mo偶e jaka艣 sugestia ? :) i oczywi艣cie woda,woda,woda nie pijam sok贸w owocowych wg zalece艅 bo m贸j 偶o艂膮dek tego nie wytrzyma

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 santienga
zaczelam dzisiaj ale nie wiem do 12 moge jesc owoce nawet ze 3 razy? zjad艂am teraz 3 kiwi , i mam jesczsze banana i pomarancze moge to zjesc jeszcze tak co godzine 1 owoc ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiarte
@santenga ja tak jem i efekt by艂 zauwa偶alny(mniejszy brzuszek :) ) , pomimo 偶e z bananami trzeba uwa偶a膰 ze wzgl臋du na kaloryczno艣膰 to jednak staram si臋 zje艣膰 codziennie do 12.00 oczywi艣cie. Na tej diecie nie powinno czu膰 si臋 g艂odu , niech mnie kto艣 poprawi je偶eli si臋 myl臋, nie czyta艂am ksi膮偶ki tylko wyrywkowe artyku艂y w necie. Jeszcze jedno zauwa偶y艂am te偶 偶e poprawi艂a mi si臋 cera na twarzy a to te偶 dla mnie bardzo wa偶ne no i tym bardziej mnie motywuje :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 santiega
dziekuij臋 to do 12 owoce a potem reszta :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiarte
hej dziewczyny :) jak min膮艂 dzie艅 w postanowieniach na nowy tydzie艅 ? u mnie raczej wzorcowo tzn do 12.00 owoce ,obiad makaron z pesto , na kolacje 2 razowe bu艂ki z pomidorem i teraz zosta艂am ju偶 na wodzie , od jutra zaczynam 膰wiczy膰 w domu abs zobaczymy czy wytrwam 6 tygodni ,ale to tylko 8 min to my艣l臋 偶e dam rad臋, pozdrawiam :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @Justa@
Hej :) No wreszcie mog臋 si臋 pochwali膰, 偶e u mnie dzi艣 te偶 wzorcowo :D makaron ze szpinakiem pychotka Kasiarte! B臋d臋 艣ledzi膰 Tw贸j jad艂ospis, za abs trzymam kciuki. Ja by艂am dzi艣 na fitnesie, wi臋c to te偶 zawsze krok do przodu ;) Witam Santienga :) B艂aszczyn napisa艂a kilka ksi膮偶ek, na pocz膮tek polecam "Dieta 偶ycia" - og贸lne zasady przyst臋pnie napisane plus jad艂ospisy, poza tym wyda艂a jeszcze same przepisy na ka偶da por臋 roku i "styl 偶ycia, czyli diety 偶ycia ci膮g dalszy". Co do owoc贸w, co godzin臋 - nie wiem, jak b臋dzie w Twoim przypadku, u mnie spowodowa艂o to, 偶e nie widzia艂am rezultat贸w w postacie utraty wagi tak szybko i tak bardzo ;) teoretycznie wg. zasad (w "dieta 偶ycia") w zale偶no艣ci od posi艂ku jaki si臋 zje, powinno si臋 odpowiednio odczeka膰, tzn. po samych warzywach 2h, po prawid艂owo skomponowanym posi艂ku z w臋glowodanami 3 h , a po prawid艂owo skomponowanym posi艂ku z mi臋sem 4h. Jest to wyt艂umaczone tym, 偶e tyle potrzebuje organizm, 偶eby prawid艂owo to strawi膰. Kasiarte, kiedy Ty pierwszy raz odnotowa艂a艣 mi艂y spadek wagi? Po ilu prawid艂owo skomponowanych dniach mog臋 wej艣膰 na wag臋 i wszechstronnie poczu膰 si臋 lekko :P ? Buziaczki i do jutra :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiarte
Cze艣膰 dziewczyny :) dzisiaj 艣niadanie to banan i jab艂ko teraz odczekam 2 godzinki i zjem jaki艣 owoc , dzi臋kuj臋 @Justa@ za cenne wskaz贸wki zaczerpni臋te z ksi膮偶ki, pope艂nia艂am jednak wiele b艂臋d贸w ale i tak widz臋 efekty. Na wag臋 nie wchodz臋 bo przesadzi艂am w niedziel臋 i waga mi wr贸ci艂a do stanu pierwotnego :( zwa偶臋 si臋 w niedziel臋 to si臋 pochwal臋 :). Niestety brak mi pomys艂u na dzisiejszy obiad ale chyba skusz臋 si臋 na leczo a kolacja to mo偶e pomidorki z zio艂ami i oliw膮 :) pozdrawiam i 偶ycz臋 mi艂ego dnia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @Justa@
Informacj臋 o przerwach mi臋dzy posi艂kami zauwa偶y艂am dopiero za drugim razem, jak czyta艂am. Wcze艣niej po prostu jad艂am dozwolone rzeczy w ci膮g艂o艣ci ;) tzn. np. chwilk臋 po obiadku wcina艂am winogrona... No i tak jak pisa艂am rezultaty by艂y u mnie spowolnione. A co do samych owoc贸w, B艂aszczyn pisze, 偶e po 1owocach mo偶na szybko wcina膰 co艣 innego, wystarczy odczeka膰 20 - 30 min, no po bananie 45 min, tylko w druga stron臋 po posi艂ku, 偶eby wr贸ci膰 do owoc贸w potrzeba wi臋cej czasu jak pisa艂am wy偶ej. Owoce pono膰 wr臋cz "przelatuj膮" przez uk艂ad pokarmowy ;) Dzi艣 mam w planach: jab艂ko, mo偶e dwa, banan, po 12: bu艂a grahamka wype艂niona sa艂at膮, pomidorkami, rzodkiewk膮 i co mi si臋 jeszcze nawinie. A potem chyba nie do ko艅ca ok, ale dosta艂am w podarku ;) pierogi! A jak si臋 uda, to skocz臋 na si艂owni臋. Kasiarte, leczo dobry pomys艂 :) obserwuj, co daje abs i informuj. Pozdrowienia i powodzenia na dzi艣!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kasiarte
Jestem po serii abs, maaaassaaaaaakkrrrrra, jedzenie dzisiejsze wg wszystkich norm ,jestem z siebie zadowolona, teraz ju偶 tylko woda :) a jak u was?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @Justa@
Hejka! Ciekawa jestem Kasiarte, kiedy b臋dziesz widzia艂a jakie艣 efekty. Zjad艂am troch臋 wi臋cej ni偶 planowa艂am, ale za do da艂am sobie wycisk na si艂owni, wi臋c og贸lnie te偶 jestem zadowolona. A co zreszt膮? Dziewczyny piszcie :)

Udost臋pnij ten post

Hej dziewczyny ,jestem ma艂ym t艂u艣cioszkiem mam nadziej臋 ,偶e b臋dziecie mnie dopingowa膰 zaczynam diet臋 Diamond贸w. By艂am latem na dukanie zjecha艂am z 75 na 67 w ci膮gu trzech miesi臋cy , ale nie uda艂o mi si臋 wytrwa膰 z powodu braku OWOC脫W, KT脫RE UWIELBIAM. PONOWNIE WA呕臉 TYLE SAMO I CHC臉 ZACZ膭膯 Z WAMI . Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

mo偶 ei ja spr贸buje od jutra, a ten makaron z pesto moze byc bia ly czu raczej pe艂noziarnisty?

Udost臋pnij ten post

mam problemy z netem i zjada mi literki wiec przepraszam za te literowki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @Justa@
P膮czu艣123, to i tak dobrze 偶e wr贸cilo Ci tylko to co zrzuci艂a艣. Ja by艂am na dukanie i przybra艂am raz tyle (ale uczciwie m贸wi臋, 偶e to nie dlatego, 偶e dieta badziewna, tylko dlatego, 偶e po zaprzestaniu diety nie mia艂am zahamowa艅..) Jaki masz wzrost? Oczywi艣cie, 偶e b臋dziemy dopingowa膰! Do roboty! :P Lilka208 zapraszamy. W zasadzie to mo偶e by膰 bia艂y makaron (i to w臋glowodany i to ;) ) tyle, 偶e wiadomo 偶e pe艂noziarnisty / razowy czy orkiszowy s膮 zdrowsze. Zalecane pieczywo to te偶 to ciemne :) Pozdrawiam!

Udost臋pnij ten post

zapomnia艂am zjesc owoce najpierw , to juz 1 dzien zaprzepasci艂am , tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @Justa@
Lilka208 mam nadziej臋 nie podda艂a艣 si臋, dlatego 偶e nie zjad艂a艣 na pocz膮tek owoc贸w, co ;P? Ja dzi艣 zgrzeszy艂am ca艂膮 paczk膮 paluszk贸w ptysiowych... No co偶, nie zawsze idzie idealnie, ale zaraz potem trzeba zn贸w powraca膰 do diety, jak syn marnotrawny... Byle do przodu! Pozdrawiam :) A gdzie si臋 podzia艂a reszta ;)?

Udost臋pnij ten post

hej dziewczyny :)) nie odzywam si臋 bo brak czasu :( idzie mi super.. ani jednego przewinienia :)a czy schud艂am.. nie wiem.. boj臋 si臋 wa偶y膰 ;p buzki ;*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @Justa@
Witam drogie Panie :) Dzi艣 m贸j dzie艅 wa偶enia: 168 cm 19.05.2012 75 kg 26.09.2012 74 kg Efekt nie jest piorunuj膮cy, ale od d艂u偶szego czasu mam problem z szybkim gubieniem kg. Podsumuwuj膮c sw贸j tydzie艅, mog臋 powiedzie膰, 偶e dwa razy zjad艂am co艣 czego nie powinnam ;) (w r贸偶nych dniach), ale te偶 by艂am 4 razy na si艂owni. Poza tym my艣l臋, 偶e jad艂am za ma艂o owoc贸w, ale za to bardzo du偶o pij臋, g艂贸wnie wody mineralnej, ale te偶 herbat (czerwona). No c贸偶 w tym tygodniu mam nadziej臋, te偶 by膰 4 razy na si艂owni i mo偶e uda mi si臋 ju偶 tylko raz zgrzeszy膰 (a w nast臋pnym mo偶e zero ;P). Tak, czy siak jestem optymistycznie nastawiona :) Olus19 wskakuj na wag臋, chce wiedzie膰, jakie mo偶na mie膰 efekty, jak si臋 ma tak siln膮 wol臋, jak Twoja :) POZDRAWIAM!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @Justa@
Witam drogie Panie :) Dzi艣 m贸j dzie艅 wa偶enia: 168 cm 19.05.2012 75 kg 26.09.2012 74 kg Efekt nie jest piorunuj膮cy, ale od d艂u偶szego czasu mam problem z szybkim gubieniem kg. Podsumuwuj膮c sw贸j tydzie艅, mog臋 powiedzie膰, 偶e dwa razy zjad艂am co艣 czego nie powinnam ;) (w r贸偶nych dniach), ale te偶 by艂am 4 razy na si艂owni. Poza tym my艣l臋, 偶e jad艂am za ma艂o owoc贸w, ale za to bardzo du偶o pij臋, g艂贸wnie wody mineralnej, ale te偶 herbat (czerwona). No c贸偶 w tym tygodniu mam nadziej臋, te偶 by膰 4 razy na si艂owni i mo偶e uda mi si臋 ju偶 tylko raz zgrzeszy膰 (a w nast臋pnym mo偶e zero ;P). Tak, czy siak jestem optymistycznie nastawiona :) Olus19 wskakuj na wag臋, chce wiedzie膰, jakie mo偶na mie膰 efekty, jak si臋 ma tak siln膮 wol臋, jak Twoja :) POZDRAWIAM!

Udost臋pnij ten post

Witam! A ja znowu wracam jak ta c贸rka marnotrawna. Jednak mam co艣 dla Was kochane. Zdoby艂am ponownie ksi膮偶k臋 Mai B艂aszczyszyn z biblioteki miejskiej i zrobi艂am dla Was jej skany. Aktualnie pakuje j膮 w艂a艣nie na mojego chomika tak偶e za par臋 minutek podam wam link to tej偶e ksi膮偶ki. Jestem zachwycona tym, 偶e temat o偶y艂 :) Czekam na Wasze wpisy. Ze sportem u mnie nie ma problemu, je艣li ju偶 wyje偶d偶am to robi臋 ponad 10 kilos贸w, tak wi臋c ruch mam zapewniony - a przynajmniej jego namiastk臋. :P

Udost臋pnij ten post

Trwa艂o to troch臋 d艂u偶ej ni偶 sie spodziewa艂am. Nie mniej jednak prosz臋 o uwag臋 podaje link :P : http://chomikuj.pl/Bacha17/Dokumenty Serdecznie zapraszam. Nie jest to 偶adna reklama chomika, bo na nim jest tylko dieta. Pozdro :*

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 @Justa@
Bacha19 witamy :) Mi艂o, 偶e chcia艂o Ci si臋 udost臋pni膰 ksi膮偶k臋 B艂aszczyszyn. Ja takow膮 posiadam, wi臋c zach臋cam do czytania, mo偶e sporo wnie艣膰 ;) Niestety przez weekend troch臋 poszala艂am :( ale obieca艂am sobie, 偶e do pi膮tku (mojego wa偶enia) nie b臋d臋 ju偶 mia艂a przewinie艅 :P i 偶e p贸jd臋 przynajmniej 3 razy na si艂k臋. M贸j jad艂ospis na dzi艣: - przed 12: arbuz - po 12: makaron z sosem cebulowo - koperkowym - ok. 16: jab艂ko - przed 20: kanapka z pieczywa razowego z pomodorkiem, sa艂at膮, og贸rkiem, rzodkiewk膮. Zacz臋艂am te偶 艂yka膰 thermline II, zobacz臋, czy b臋d膮 lepsze efekty ;)

Udost臋pnij ten post