murb 806 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Z camo? Nie, z jakiegoś innego czegoś. Zawsze powinno się człowiekowi zapalać czerwone światełko kiedy się okazuje, że produkt jest tańszy niż w innych miejscach i jest cała rozmiarówka. Nie wiem czy oni będę teraz kradli te buty na moje zlecenie, czy co. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Kupiłem ze 4x donuta wedla za 3.99 wypelnionego czekoladom bez dziurki w środku Moje ciacho jest kruche, a w środku płynna czekolada. Trochę za słodkie, ale daje radę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Ostatnio mi tak długo paczkę z Sinsaya wysyłali, że ze wstydu dali mi kupon -15%. Szałowo. Zobaczymy co będzie ale mnie dziady skusili tym, że buty będą jutro czyli dziś. A tu się okazuje, że może być szukanie wiatru w polu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 60 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Nie, z jakiegoś innego czegoś. Zawsze powinno się człowiekowi zapalać czerwone światełko kiedy się okazuje, że produkt jest tańszy niż w innych miejscach i jest cała rozmiarówka. Nie wiem czy oni będę teraz kradli te buty na moje zlecenie, czy co. Bo jak z camo, to już chciałem pisać, żebyś szukała innych butów moje na allegro 270, a niby na stronie pumy na FB 180 i coś mi śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu A ja jestem podjarany moimi nowymi słuchawkami za 500zł, są piękne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Toya napisał: Bo jak z camo, to już chciałem pisać, żebyś szukała innych butów moje na allegro 270, a niby na stronie pumy na FB 180 i coś mi śmierdzi. Różnica duża. Warto było podejmować ryzyko. Ja się połaszczyłam na 30 zł. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Miałam dziecko w wózku, torbę wózkową i dolny bagażnik podwieszany. Nic tylko korzystać z promocji Czy ten ochroniarz nie mógł za nami chodzić akurat wtedy gdy bejbik dorzucił nam do zakupów środek do czyszczenia płyt ceramicznych choć nie mamy płyt ceramicznych To nic ja się kiedyś wstydu najadłam jak robiłam zakupy, chłopaki krążyły po sklepie nie pilnowałam ich bo zawsze bili grzeczni nic nie brali, byli cicho coś tam pooglądali i tyle. Wiec po co za nimi chodzić krok w krok? W pewnym momencie podchodzi do mnie ochroniarz i pyta: to pani jest ten chłopczyk w niebieskiej czapeczce z daszkiem? Tak. To proszę go lepiej pilnować bo cichy alarm włączył. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 138 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: To proszę go lepiej pilnować bo cichy alarm włączył. Co to jest i gdzie to się włącza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, murb napisał: A pogoda taka, że się nie chce siedzieć w fabryce. Snuję fantazję co bym mogła robić. No trochę szkoda ja przeglądam internety co kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 138 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: No trochę szkoda ja przeglądam internety co kupić Ja właśnie kupiłam parasol ze Stitchem i szczotkę do kibla. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Męczcie się w pracy Edytowano 1 godzinę temu przez Sernikowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 60 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Różnica duża. Warto było podejmować ryzyko. Ja się połaszczyłam na 30 zł. Niby oficjalna strona pumy. Sam już nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca pieprzowa napisał: Co to jest i gdzie to się włącza Kasjerzy mają to przy kasie, by dyskretnie wezwać ochronę, tego nie słychać w sklepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Ja właśnie kupiłam parasol ze Stitchem i szczotkę do kibla. Ze stichem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 81 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Toya napisał: Bo jak z camo, to już chciałem pisać, żebyś szukała innych butów moje na allegro 270, a niby na stronie pumy na FB 180 i coś mi śmierdzi. Ja tesz chodzę w pumy dałem 200 jusz mi palca widać muszę zszyc 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernikowski napisał: A ja sobie idę niedługo do lasu i nad wodę, a wy męczcie się w pracy Pogoda ładna. Korzystaj. Ciekawe czy konwalie już kwitną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Toya napisał: Niby oficjalna strona pumy. Sam już nie wiem Nie jestem specjalistką od zakupów w necie. Kupuję emocjonalnie. Napalam się, wygrzebuję coś w necie i jazda. No i teraz męka czekania i niepewność. Też grzebałam w pumach ale ostatecznie zamówiłam ajbidasy. Edytowano 1 godzinę temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 236 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Ja właśnie kupiłam parasol ze Stitchem i szczotkę do kibla. Buszuje na stronie niemieckiej drogerii, oczywiście tylko na promki patrzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sernikowski 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Pogoda ładna. Korzystaj. Ciekawe czy konwalie już kwitną. Wczoraj chyba z 20km na piechote zrobiłem. Słuchałem świerszczy na polu, ptaków xD. Wszędzie zajeebiście zielono :D. Dzisiaj akurat troche pochmurno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sernikowski napisał: Wczoraj chyba z 20km na piechote zrobiłem. Słuchałem świerszczy na polu, ptaków xD. Wszędzie zajeebiście zielono :D. Dzisiaj akurat troche pochmurno. Teraz zieleń jest najbardziej soczysta i w różnych odcieniach. I akacje kwitną. Pachną zajefajnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 138 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, murb napisał: Ze stichem? Szczotka akurat z kryształkami. Okazało się ostatnio, że dziecko przerzuciło się z kapibary na Stitcha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, taka_pokraka napisał: Buszuje na stronie niemieckiej drogerii, oczywiście tylko na promki patrzę Kupiłam wczoraj chusteczki do czyszczenia białych butów. Promocja mnie skusiła. Do wczoraj myłam buty pod kranem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 138 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Pogoda ładna. Korzystaj. Ciekawe czy konwalie już kwitną. Ja mam jakieś oszukane kobwalie. Same liście mi wyrastają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Szczotka akurat z kryształkami. Okazało się ostatnio, że dziecko przerzuciło się z kapibary na Stitcha Aaaaa, to jakaś postać? Myślałam, że to coś technicznego co robi coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 138 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, murb napisał: Kupiłam wczoraj chusteczki do czyszczenia białych butów. Promocja mnie skusiła. Do wczoraj myłam buty pod kranem. Szczoteczką do zębów i mydłem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Ja mam jakieś oszukane kobwalie. Same liście mi wyrastają Może to nie konwalie a czosnek niedźwiedzi? Liście są bardzo podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 138 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Aaaaa, to jakaś postać? Myślałam, że to coś technicznego co robi coś. Takie włochate uszate. Nikt w rodzinie tego chyba nie oglądał (przynajmniej nie ja), ale skoro kuzynka ma wszystkie ciuchy z tym stworem, to wiesz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 138 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: Może to nie konwalie a czosnek niedźwiedzi? Liście są bardzo podobne. Nie. Dostałam sadzonkę od matki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 806 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Szczoteczką do zębów i mydłem? Taka była metoda. Czasem płyn do zmywania naczyń zamiast mydła. A od wczoraj - tadam! Specjalistyczne chusteczki do czyszczenia białego obuwia! Nowa jakość życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 138 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, murb napisał: Taka była metoda. Czasem płyn do zmywania naczyń zamiast mydła. A od wczoraj - tadam! Specjalistyczne chusteczki do czyszczenia białego obuwia! Nowa jakość życia. I to serio takie dobre? Dej link. Dziecko mi wyciąga chusteczki kibelkowe do butów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach