Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam sama ale mam pytanie

KOGO Z WAS stać na włąsne mieszkanie

Polecane posty

Gość blondyna jaja se robi
a moze ty w banku sprzątasz??

jak juz to dysortografie czlowieczku. ale chyba to co bazgrolicie chyba odbiega od tematu

juz lepiej jak bym prace jako sprzatacz mial niz byc bezrobotnym i non stop na kafe siedziec

dzis niedziela więc mam wolne

i puszek nie zbieram a po złom przejde sie wieczorem

Gość tonierób
wolnego , bo wyjdziesz z obiegu - trenuj w domu , albo idź sprzątać u ludzi - zarobisz na wielkie mieszkanie ,a może i pałacyk. Później siądziesz i napiszesz wszystkim jak wiele zarabiasz i na wszystkim się znasz

dzieki podszywaczu ale mnie rozbawiles:D ale wiem ze duzo ludzi mi zazdrosci to moja codziennosc.Jak kto pracuje za 800zl to wiadomo ze sie niczego nie dorobi. Uciekam pozdrawiam Wszystkich i zycze udanej niedzieli

Gość DYSGRAFIA
do ks.Rydzyka dysgrafia nie dysortografia

Gość hihahihahiahahahiahihiaha
JAk moze miec dysgrfie jak pisze na klawiaturze :D Patrz: objawy.

Debilizm – nieużywany obecnie, ze względu na negatywne znacznie w języku potocznym, termin medyczny określający niedorozwój umysłowy lekkiego stopnia.

Gość raz kozie śmierć
o rany boskie ludzie co się czepiacie dziewczyny. Skoro dorobiła się mieszkania to tylko jej pogratulować a nie tyle zawiści w was :-o

Gość tojuż
Uciekaj , bo wszystko o Tobie wiemy

Gość Kobieta o wysokim mniemaniu
Raz kozie smierc, Czy ty potrafisz czytac ze zrozumieniem i wyciagac wnioski? Blondyna z poznania to niestesty glupia blondynka (i takie potem rzutuja na calosc, gdyz sama jestem blondynka,ale thanks God nie taka..), a z tym mieszkaniem to podziel przez dwa:) to wynika z tekstu , nawet nie trzeba sie wysilac:)

Mnie nie stać i najgorsze jest to, że raczej prędko nie będzie stać;/ Nawet spłacanie kredytu to na razie daleka przyszłość... Najpierw stabilna praca a to nie jest łatwe;/

Gość laiczkaaaa
mnie również nie stać

Gość tak samo..........
mnie tez...

Gość odprawa emerytalna ojca
odprawa emerytalna ojca + 10 lat kredytu, 2 pokoje 53 metry na totalnym zadupiu w Trójmieście, ale własne . Meble i urządzanie najtańszym kosztem , zrobiłam łazienkę , kuchnię na tip top ( meble z castoramy ) , sypialnie porządne łóżko i szafę, w salonie komplet wypoczynkowy i koniec. Tanie panele, glazura, ściany na biało da się żyć z czasem będzie lepiej .

Rodzice mi pomogą - na to liczę. :classic_cool: Opcja nr 2 - znajdę bogatego męża :D Sama nigdy na to nie zarobię tak, aby wyłożyć gotówkę, musiałabym wspomóc się kredytem. Wolałabym jednak tego uniknąć.

mnie stać, byłem we właściwym czasie we właściwym miejscu i udało się, tylko 55m2, ale za kesz. Stać mnie też na remont domu rodziców, który już jest na mnie przepisany :classic_cool:

Gość Ze tez ludzie maja takie
Wynajac mozna co nie?

Gość wiśnióweczka ;-)
skąd młody człowiek, na starcie ma kasę na mieszkanie? też mnie to zastanawia? nawet jak zarabia, sporo zarabia, to ile lat musiałby odkładać na własne M? Większość posiadająca własne mieszkania/domy albo zaciągnęła kredyty, często już wspólnie z mężem, albo gotówką wsparli rodzice. Znam też takich, którym rodzice spłacają kredyt, a nawet wzięli na siebie, bo młodzi nie mieli zdolności kredytowej... Ja mam swoje mieszkanie i dom, ale sami żeśmy się tego nie dorobili... chociaż wiele inwestowaliśmy w budowę... Samochód kupiliśmy pierwszy grat po 5 latach małżeństwa, sobie nowy samochód kupiłam dopiero po 8 latach małżeństwa, za pieniądze, które udało nam się z mężem dorobić w ciągu 2 lat... Chciałabym, żeby był zawsze nowy, bo nie wiem, czy teraz odłożę kasę na auto z salonu... chyba do emerytury się nie wyrobię ;-)

Gość Lemoniadowy
Mnie stać dopiero po 4 zmianie pracy i 4 latach doświadczenia. Mam 31 lat i mieszkam ze wspólokatorami w Wa-wie. Nikt mi nie może pomóc i na wszystko pracuje sam. Poczekam jeszcze do I może II kwartału 2013 aż jeszcze troche pospadają i kredyty i ceny bo na tą chwilę kupno miszkania wydaje się troche złą decyzją. Udało mi się zaoszczędzić kilkadziesiąt tysięcy ale zamierzam to wrzucić kupno garażu i wykończenie mieszkania. W sumie miałbym na 20% wkładu ale przeliczyłem, że koszt ubezpieczenia, który bym musiał ponieść przy kredycie to ok. 60 zł miesięcznie, więc nie ma sensu pakować we wkład wszystkich oszczędności. Obracając taką kasą mogę zarobić 5 razy tyle na miesiąc. Mam nadzieje, że wszystko się uda :-)

Gość perelka cicha
lemoniadowy az ci zazdroszcze :(

Jak będzie mieszkanie to i może dziewczyna się na dłużej zatrzyma, bo co którą zapraszam do siebie i widzi, że mieszkam w 10m2 pokoju to nie za bardzo ma ochotę na coś więcej niż test mojego łóżka:-/

ja mysle, ze za jakies 2-3 lata nazbieram na dom (mieszkam za granica), aby kupic go bez kredytu. Na rodziców oczywiscie tez nie mam co liczyc. W Polsce przewaznie mieszkania na wlasnosc kupuja ludzie, ktorzy pracowali za granica, ewentualnie maja w spadku po rodzicach, dziadkach, czasem dostaja np dzialke, a pieniadze oszczedzaja i buduja sie latami powoli.

Gość Nie piszcie bzdur!
Gdy czytam te wpisy to zwyczajnie śmiać mi się chce. Potraficie dobrze godpodarować,zarabiać niektórzy np;1500 zł,inni 2500 i potraficie za taką kasę wynająć mieszkanie,spłacać kredyt za mieszkanie i odłożyć????.To co piszecie to się w pale nie mieśći! Zgłoście się do PO takich "mundrusiów" Tusk potrzebuje.Oby żyło się lepiej idioci! Co wam to da że się przechwalacie?

Gdyby nie Kaczorowa rodzina na swoim już dawno mieszkania byłyby w normalnych cenach. Mieszkania już dla większości ludzi były za drogie w 2007 r i popyt na nie spadał. Rzad Kaczyńskiego wówczas aby ratować spadek sprzedaży mieszkań a tym samym opóźnić widmo kryzysu wprowadził program RNS przy okazji wmawiając głupiemu społeczeństwu, że zależy mu na rodzinach aby mieszkali sobie w swoich 4 kątach. Czym było RNS było to zasilanie z kas państwa konta banków oraz deweloperów, bo gdyby zostawić rynek w spokoju, wówczas mieszkania zaczęły by spadać do cen, na które ludzie nie musieliby brać tak gigantycznych kredytów. Gigantyczny kredyt = duża marża banku oraz duży przychód dewelopera. Jak jeszcze raz mi ktoś powie ile to Kaczyński zrobił dla Polski i Polaków przysięgam, że jebnę go w mordę!!!