Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mieszkam sama ale mam pytanie

KOGO Z WAS stać na włąsne mieszkanie

Polecane posty

Gość bez pomocy rodziców
ja nigdy nie pracowałąm w żadnej firmie, tylko na zlecenia.... włąsnie 8 lat temu mozna było swietnie zarobić!!! tylko trzeba było wiedzić za co się wziąć.... ja tam nie pakowałam się raczej w żadną reklamę- bo w tym zawodzie nie o honory mi chodziło tylko widziłam w tym kasę!!! robiłam imprezy okolicznościowe- wtedy to było marzenie, bo sprzet był bardzo drogi i wiedze trzeba było mieć sporą.... a powiedzmy sobie sczesrze ludzie tym się zajmujący- nie należeli do specjanie rozgarniętych.... więc brałam od nich zlecenia, za zlecenie 100zł.... 3 teledyski robiłam w 15 min.... potem 4 godz przeliczanie (takie warunki- sprzęt).... do tego pare idiotycznych ramek na fotki i kolejna 100zł.... w ciągu dnia miałam nie raz po 5 takich zleceń.... potem w nocy komp nie nadążał liczyć :) animacje dla takich ludzi sprzedawałam w nakładach po kilka tys.... a roboty ), jakiś durny napis skleciłam z trzema światełkami....i sprzedawało się jak ciepłe bułeczki!!! do tego korygowałam zdjęcia do prasy np z pokazów mody .... korekta takigo zdjęcia to było tedy ok 200 zł... mogę teraz o tym pisać.... bo to już zupełnie nieaktualne ;) teraz zarabia się na tym marne grosze, bo sprzet jest tani i każdemu wydaje się, że się na tym zana :P teraz zarabiam w zupełnie innej branży :P

Gość raz kozie śmierć
blondynapoznan jeżeli stać Cię na zakup mieszkania za gotówkę to mogę tylko pogratulować.

Gość ale kredyt spłacasz
??? to jak teraz zarabiasz?

Gość też mi coś
blondyna to niby na czym sie tak dorobilas? bo chyba nie na pracy w banku? a ze skladnia widze masz problemy wiec ta Twoja inteligencja o ktorej mowa w profilu jest chyba mozno przesadzona :O

Gość dgdgdgdgd
TU każdy moze się chwalic a jak jest naprawde..........

wzielam maly kredyt na 5 lat bo wiadomo ze przy budowie czesto sie zdarzaja sprawy ktorych w kosztorysie sie nie uwzgledni.Mieszkam w Poznaniu a tutaj dzialki sa strasznie drogie

Gość A JA wprowadziłam się
do babci .jak babcia zmarła wykupiłam mieszkanie od KZB i mam :D Trwało to 10 lat ale inaczej nie miała bym szans

Gość raz kozie śmierć
ja też tak chciałam nawet planowaliśmy kredyt na wykup mieszkania babci, ale babcia w między czasie zmieniała tysiąc razy decyzję i w końcu miałam dość.

Gość też mi coś
:O:O:O

Gość hehehe*
no prosze jaka ta blondyna jest zabawna:D

Gość bez pomocy rodziców
jak teraz zarabiam to oczywiście nie zdradze.... im dłużej utrzyma się nisze w rynku....tym dłużej są na tym dobre pieniądze... to chyba oczywiste, ale Polska to wielki rynek.... tu jeszcze mnóstwa rzeczy po prostu nie ma i można na tym zarobić.... aha i nie o przechwałki tutaj chodzi.... mam wielu znajomych, którzy mieli podobnie w różnych dziedzinach .... ja w zaradności nie widzę nic dziwnego.... nie wiem co to za dziwny trend, tu na kafe, że nie można zarabiać studiując....

Gość też mi coś
smiech przez lzy :O

mialas swietna sytuacje bo akurat ja nie mam szans na mieszkanie po babci , cioci czy innej osobie.A bardzo duzo ludzi dostaje mieszkanie po kims.Teraz 85 % mieszkan czy tez domow ludzie kupuja na kredyt i szczerze ich podziwiam

Gość mizuooko
moja kuzynka opiekowała się starszą sąsiadka i ta jej przepisała mieszkanie, to była samotna pani nie miała rodziny...trafiło sie :)

ja uwazam ze jak czlowiek ma łeb na karku to dojdzie to wszystkiego sam.Jest tyle mozliwosci pieniadze praktycznie leza na ulicy:)

Gość leza w banku

Gość a ja miałam mieszkanie
pierwsze po babci które zamieniałm na większe, wykupiłam za nieduże pieniadze ,sprzedałam,a teraz kupuje dom (mieszkam teraz z mama ale tylko narazie)

Gość kupisz sobie dziecko
bo na urodzenie moze będzie za póżno. no i nie wiesz jak to moze w zyciu byc

Gość DzonyBelzebub
blondynapoznan a w jakim banku pracujesz? Dobrze wiedziec, jakie placowki omijac. 1. Co to za baknowiec, ktory boi sie kredytow dlugoterminowych? 2. Robisz duzo bledow ortograficznych :(

Gość mnie nawet na wynajęcie
schowka na szczotki nie stać :(

powiem tak ze teraz taniej sie wybudowac niz kupic jakies fajne nowe miszkanie.My na poczatku myslelismy o szeregowcu na osiedlu zamknietym.Ale jednak lepiej miec dom wiekszy ogrodek i nie miec sasiada za sciana. Teraz mieszkanie beda staly w miejscu natomiast dzialki beda drogie.

Gość też mi coś
co to kurwa jest kont ? :O

Gość KĄT
To pisze się KĄT od kątów , a konto może i masz tylko - brakuje Ci oj duuuużo podstaw z ortografii . I kto Cię zatrudnia ? Nie dziwota że bajzel wszędzie skoro "ważne" paniusie pouczają same durnymi będąc

Gość asdasdasdasd
blondyna pewnie, ze beda staly w miejscu. A kto ma je niby ruszac?

przepraszam z pomyłke kąt miało byc bosch ale jestecie wszyscy nagle mądrzy. Widzicie przez ta prace tylko konta mam w głowie:D

Gość sefvregvcx
blondynapoznan Dziwię się że cię do banku przyjęli .Naucz się pisać po polsku.A moze masz dysgrafię?