Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erewr

chcemy z mezem schudnac 10 kg!!

Polecane posty

Gość erewr

oboje przytyliscie, jaka diete polecacie biorac pod uwage jak trudno namowic mezczyzne na diete..

Wedlug mnie to nie powinniscie przechodzic na zadna diete tylko zaczac sie odzywiac racjonalnie.Czyli wiecej warzyw,owocow.Jesc mniej,tzn podzielic posilki na 5 posilkow i ostatni okolo 19 nie poznej:)

Gość erewr
oki dzieki tyle to sama wiem, ale moze chociac?mniej wiecej jakas diete.. konretne ktorej sie trzymac

Gość wiecej seksu
:D

Gość odchudzająca się też
wg mnie naprawdę nie ma lepszej recepty niż takie proste sposoby bo jakieś skomplikowane diety od razu Wam obrzydną i szybko się zniechęcicie a tak małymi kroczkami ale za to trwale dojdziecie do konkkretnego wyniku. Tak jak mówisz mężczyznę trudno namówić na cokolwiek więc trzeba mu przemycać więcej warzyw i nie kupować słodyczy i tyle. Ogromne znaczenie mają pory posiłków (regularnie), trzymajcie się zasady że lepiej mniej a częściej i ostatni posiłek przynajmniej na 3 godziny przed pójściem spać. No i więcej ruchu, wyróbcie sobie nawyk wieczornych spacerów czy wspólnego basenu, cokolwiek. Małe zmiany nie będą tak mocno odczuwalne, nie zrobią Wam rewolucji na stole i na pewno będzie to przyjemniejsze niż jakaś ściśle wyznaczona dieta.. Pozdrawiam i powodzenia ja też chcę schudnąć jakieś 8 kg..