Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona zona

Co zrobić żeby GO pobudzić?

Polecane posty

Gość zrozpaczona zona

Wspóżyje z mężem od roku i nie miałam z nim jeszcze orgazmu. Często, podczas stosunku jego penis... wymięka, a z takim "flakiem" za wiele nie można :( Co zrobić żeby tak nie było? Jak go pobudzić? POMÓŻCIE!!!

zwiekszyć cisniene przepływu krwi w penisie

Gość zrozpaczona zona
Ja pytam poważnie!!! Nie mam zbyt dużego doświadczenia...

Gość P O W A Ż N I E
wymień na inny model !!!!!!! :P albo zaprowadź do serwisu !!!!! :P

Gość mam doswiadczenie
jestem takim mezem.... szybko mi staje, a potem jak mam wsunac to ....mięknie. Mamy dwoje dzieci...jestem ojcem ale na papierze, bo zapłodnił żonę jej przyjaciel. Cieszę sie bo poza tymi dwoma razami żona jest abstynentem seksualnym....nie licząc pieszczot pomiędzy nami

Gość zrozpaczona zona
Przyjaciel odpada. Chce być tylko z nim. Na viagre jest za młody, a ja nie uznaje seksu bez miłości. Jak go podniecić? Co zrobić?

Gość jak podniecić
nie jestes dla niego atrakcyjna. na samą myśl,z ę ma Cię bzyknać mieknie...... czyli?

Gość zrozpaczona zona
tylko bez takich chamskich tekstów,twierdzi ze go nakreca juz sam mój widok

Wg mnie Twoj maz ma jakis problem i musisz z nim porozmawiac, zeby ustalic czy problem ma podloze psychologiczne. Jesli nie, wizyta u lekarza jest chyba nieunikniona. To nie jest normalne, zeby facet mial problemy ze wzwodem rok po slubie. Ja jestem 14 lat po slubie a mojemu mezowi niewiele trzeba, aby...

Gość zostaje STRAP ON
a co ma wiek do viagry ????? :O daj mu 100 oryginału [po konsultacji z medykiem] to zobaczysz efekt !!!!! :D czuje narratofila/ke ????? !!!!!!!! ??????? :classic_cool: :D

Gość zrozpaczona zona
nam niewiele potrzeba by mu stanol i na poczatku jest wspaniale tylko podczas stosunku robi sie tak.......zflaczało

Gość żonaty 34
Witaj! A czy próbowałaś juz takich sposobów jak pończoszki, szpileczki, seksy bielizna itp? Jeżeli nie to spróbuj, a jeżeli już to przerabialiście to z nim rzeczywiście jest jakiś problem.

Gość kachniczka658
moj ma takiego miekkiego jak wlozy prezerwatywe.

Gość paranojka
Kup w seksszopie taki pierścień na penisa. On utrudnia odpływ krwi, więc nie zmięknie. Możesz zastępczo zastosować zwykłą frotkę do włosów. Jak mu stoi, to zakładasz u nasady bardzo ciasno (użyj żelu lub śliny). Po 20 minutach trzeba zdjąć chociaż na chwilę. Dobranoc.

Gość gość
A próbował ktoś kuracji (Nepal herbs) http://www.nepalherbs.eu/pl/ Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działa w sposób ciągły i nie potrzeba pilnować godzin. Komfort uprawiania sexu jest naprawdę bardzo duży a erekcja jak za młodych lat. Przerobiłem kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy bo naturalny bez chemii Oprócz silnej erekcji to wyniki badania krwi po 3 tygodniach kuracji wykazują duży spadek złego cholesterolu LDL. Naprawdę jestem zaskoczony ich skutecznością.

Gość gość
Najlepszy sposób to inna mloda kobieta i wszystko mu minie od reki, az będzie wyl z rozkoszy