Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to znów ja222

pomóżcie, mam nadzieję na ciążę!

Polecane posty

Gość to znów ja222

Pytałam już o to na topiku antykoncepcyjnym, ale nie wiem nic, bo otrzymałam sprzeczne odpowiedzi. Mam cykle 28, 27-dniowe. Kochałam się kilka dni temu z partnerem w 17 dniu cyklu i skończył we mnie. Jakie mam szanse na ciążę? Bardzo chciałabym zajść. Martwię się i nie chcę się nastawiać i wmawiać sobie, że wszystkie kłócia w jajnikach to oznaka implantacji, nie chcę czekać z nadzieją na dzień miesiączki, a później się bardzo rozczarować. Pomózcie, na co powinnam się raczej nastawiać? To dla mnie bardzo ważne. anka

Gość to znów ja222
bardzo proszę o redy i sugestie... Jakie mam szanse? Nie wiem, czego sie trzymać, której wersji...

Gość to znów ja222
nikt mi nie pomoże...

Gość to znów ja222
będę jednak czekać , z nadzieją, ze któraś z was sie odezwie. Jakie są szanse w 17dcyklu?

Gość ***kropka***
mysle, ze szanse sa znikome

ja tez mialam klucie w jajnikach, dokladnie w lewym chyba 1o dni od przypuszczalnej owulacji trzymam kciuki za II kreski 🌻

Gość zla mama
a jaki mialas sluz ? jak taki rozciagliwy , takie niteczki cieniutkie jak wzielas w palce to powinna byc wtedy owulacja :)

Gość to znów ja222
śluz płodny miałam jakieś trzy dni przed stosunkiem. W czasie stosunku były ostatnie resztki śluzu szklistego. Czy to znaczy, że się nie załapałam? Że jajeczko już obumarło?

Gość to znów ja222
Evi, dziękuję...

mysle ze zalapalas sie jeszcze ;) ile dni jestes przed @?

Gość to znów ja222
Evi, dziękuję...

Gość to znów ja222
8 dni. 26-ego powinnam miec okres...

Gość zla mama
wiesz ...trudno powiedziec :) bo jezeli to nie ten wlasciwy sluz to pewnie ...nie no ale zycze zeby sie udalo :) jesli nie teraz to w nastepnym cyklu ja sie staralam przeszlo rok , bylo ciezko .. trzeba zawsze wierzyc ze sie uda :)

Gość to znów ja222
ale stosunek miałam w 17 dniu cyklu. już kiedyś straciłam ciążę, niedawno.

wspolczuje mam nadzieje ze tym razem sie uda ;)

Gość zla mama
to znowu ja - wydaje mi sie ze 17 dzien to troche pozno no ale trzymamy kciuki ze sie uda :) evi - obejrzalam sobie zdjecia , fajna rodzinka ,gratuluje ! :)

Gość to znów ja222
i czuję takie delikatne kłócie w lewym jajniku. Ostatnio miałam deprechę, a dziś jakoś się ustabilizowałam i jestem jakoś zadowolona z zycia, dawno tak się nie czułam. Wczoraj miałam dreszcze rano, myslałam, że choróbsko mnie bierze, a dzis juz dobrze. Pamiętam, że w tamtej ciąży tez mnie tak kiedyś chwilowo dreszcze rozłożyły, że sie zwolniłam z pracy i pojechałam do domu. Pewnie się niezdrowo nakrecam i nic z tego nie bedzie, ale jak same wiecie zapewne, nadzieja umiera ostatnia. Pownie bede musiała pposzukać sobie dobrego lekarza. Od niedawna mieszkam w Warszawce i nie znam tu na razie zadnego, a nie chce do byle jakiego. Ale mimo wszystko, mam te nadzieje. Wczoraj temperature miałam 37 "C i dziś też...

Gość to znów ja222
i w tamtej ciąży, tez pewnego dnia zaskoczył mnie dobry humor pewnego ponurego deszczowego dnia. Oj ciężko ze mną. Ale to powiedzcie mi, po co mówi sie, że dni płodne do 18 dnia cyklu, skoro w 17 tak trudno zaskoczyć...?

Gość zla mama
wiesz ja nie mialam 'zadnych objawow' czekalam ...kazdego miesiaca ...kazdego cyklu .... bywalo ze spoznial mi sie okres tydzien , wtedy zawsze byla nadzieja ze moze jednak ... gdy pewnego cyklu spoznil sie dwa tygodnie bylam prawie pewna ...zrobilam test ...no i udalo sie :) zycze zeby i Tobie sie udalo :)

Gość to znów ja222
ja myślałam, że 17 dc to jeden z najbardziej płodnych dni

najlepsze dni to 14 dzien na zaplodnienie jak chcesz to poszukaj w necie tam znajdziesz wiecej informaci o cyklu miesiaczkowania pozdrawiam i trzymam kciuki