Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barbara22

od kiedy pizama dla niemowlaka?

Polecane posty

od kiedy ubieralyscie dzieci inaczej w nocy, a inaczej w dzien? i pizama to jaka? pajacyk?

Myślę, że pajacyk. Gdyby były ładne, takie wielkie to bym do dziś dzieci w nie ubierała na noc. Ciepłe stopy, zakryte plecy..Więc póki pielucha to chyba lepiej pajaca?Co do pytania kiedy inaczej niż na noc - na spacery oczywiście:D A po domu..hmm nie pamiętam:D Ale przez pierwsze 2,3 miesiące chłopcy w pajacach byli w dzień, z córką miałam gorzej;) Nie mogłam się oprzeć, żeby jej trochę nie postroić od małego:D

moj synek zaczal 6 m-c i jak dotąd ubieralam go tak samo w dzien, jak w nocy. na spacer oczywiście zmieniamy ubrano. Mamo trójeczki: czy powinnam już zacząć zmieniać ciuszki na dzień?

Ja ubierałam córkę inaczej na noc odkąd skończyła 3 m-ce, wtedy już dziecko bezwzględnie powinno odróżniać porę nocną od dziennej, więc po każdej wieczornej kąpieli była ubierana w pajaca do spania a rano przy przemywaniu buziprzebierana w ciuszki na dzień, czyli jakiś bodziak, spodenki, bluzeczka.

Gość s-a-m-o-t-n-a
Od urodzenia ubierałam córkę w piżamę, bardzo długo używałam pajacyków :)

slonko dzięki. Tak myślałam, że to już najwyższy czas, ale nie byłam pewna. Takie małe dziecko i tak dużo śpi.

No to pozazrościć bo moja Mała jak skończyła 3 m-ce to nie chciała w dzień spać. W nocy rewelacja a w dzień koszmar....

ja dziecko w pizame ubierałam tak po 4 m-cu bo do 3 m-cy spał w samych bodach bo było lato i strasznie ciepło. Ubieram mu do dzis pizamki dwu czesciowe bo w pajacykach mu sie zaplontywały nogi jak kopał w nocy i czasem miał dwie nogi w jednej nogawce:P

Gość w pale sie nie miesci
mamo trojeczki czy ty naprwde masz troje dzieci czy to blef nie mozna miec gromady dzieci i siedziec non stop na kafe moze ugotuj im obiad posprzataj zrób pranie wszystkim radzisz a nic nie robisz dla swej rodziny?

kurcze, co wyscie sie tak do mamy trojeczki przyczepily????nie panimaju...jakas chora zawisc ze kobieta umie zorganizowac sobie czas...:o niejednokrotnie widzialam ze kobiety z wieksza liczba dzieci maja wolny czas bo umieja nim odpowiednio gospodarzyc:) a teraz na temat----- ja od pol skonczonych 5 m-cy mam dla cory pajace do spania.

w pale sie nie miesci zajrzyj na topik \"O czym marzą..\" I daj mi spokój. Zamknę dzieci na 24 h w domu, żeby Cię zadowolić:o Po co mam sprzątać od rana w poniedziałek, jak mam błysk po niedzieli, obiad też mam na 2 dni. Idź zajmij się sobą, usuwają Twoje głupie topiki, to chyba coś w tym jest, a Ty dalej za mną łazisz!

też tego nie rozumię. Jak można być takim chamem. Mamo trójeczki może one Ci zazdroszczą, że jesteś świetnie zorganizowana i masz czas dla siebie. Powinnaś być z tego dumna i olać te głupie uwagi.

pizamki uzywamy odkad mały skonczyl pol roczku, normalnej dwuczesciowej pizamki bo mały w pajacyku nie usnal bo bylo mu za goraco w nózki, do dzisiaj tak ma ze stópki musi miec gołe, nawet jak go przykryje kołderką stópki wysuwa spod niej, wczesniej były body i spioszki, oczywiscie w dzien inne a na noc inne ale strasznie mu przeszkadzalo to ze mial zakryte stopy i musielismy przejsc na pizamke, byly nawet problemy z jej kupieniem bo takich malych rozmiarów nie bylo wiec kupilam najmniejszy z mozliwych a ii tak byla za duza :D

Gość ludziska no nie
stary obiad bleeeeeeeeeeeeee

Gość jjjjjja
ugotuj zarcia na tydzien i siedz w necie

Gość jjjjjja
widzisz?

Gość jjjjjja
musisz pracowac uczyc sie gotowac mrozic i rodzic dzieci a co na to twoj ..................bzykacz on oprócz bzykania robi cos

Mamo trójeczki- nie przejmuj się, to zwyczajna zazdrość i zawiść i cholera wie, co jeszcze. Ja odkąd pamiętam gotowałam obiad na 2 dni. Dotyczy to głównie zup, pierogów, knedli itp. Wszystkie takie idealne, podają na stole 4-daniowy obiad, a mąż pan i władca się cieszy, że żona taka posłuszna.:P

Gość jjjjjja
zazdrosc\? a niby czego mam zazdroscis czwartej ciazy czy mrozonego obiadu?

Gość jjjjjja
nie rozumiem co to za mąz kóry pozwala pracowac zonie która za chwile urodzi 4 dziecko on ciebie zaorze

jjjjjja czwartej ciąży zapewne - wtedy byłoby w Tobie mniej jadu i zdecydowana poprawka na wyimaginowane problemy:D Jeżeli ktoś tu się nudzi, to na pewno Ty:) I zejdź ze mnie jak nie chcesz bloka na stałe na kafeterię;)

Gość jjjjjja
straszysz? myslisz ze sie tego boje ? nie jestem uzalezniona od kafe w przeciwienstwie do ciebie

jjjjjja - nie martw się - jak widzisz mam taką pracę, że i na forum mi starcza czasu. Załóż swoją firmę to będzie Cię stać i na czworo dzieci i na czas wolny:P

Gość jjjjjja
no wiesz moj maz nie POZWOLIŁBy na to abym pracowała bedac w ciazy zwyczajnie obijałam sie i nic nie musiałam NIC

A ja w życiu bym sobie nie pozwoliła na uzależnianie się od faceta. Więc pozwól, że ja będę żyła swoim życiem a Ty swoim:)

Gość jjjjjja
dopiero co marzyłas o firmie i juz ja masz? moze ci sie śniło?