Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zelel

nie rozumiem/

Polecane posty

Gość Wredniaczka
On ma więcej - na pewno. ale w akademiku. Wiele koleżanek... :P

Gość deser mordercy
relacji!

\"spanie w jednym łóżku ma sens wówczas gdy można sobie pozwolić na więcej.\" no wiec, czy po 2,5 roku zwiazku moznaby spac w jednym lozku w odleglosci pol metra od siebie? (zakladajac, ze lozko na to pozwala) on sobie moze pozwolic na wiecej. juz mi sie znudzilo powtarzac, ze o TO na pewno nie chodzi. deser mordercy, masz racje z ta komunikacja. ale problem chyba nadal w tym, ze on jest bardziej niesmialy ode mnie (chociaz to tez dluga historia, ale oprocz tego, co jest glownym tematem, jego niesmialosci w stosunku do mnie nie zauwazam). Wiem i czuje, ze jest COS, co powoduje, ze on NIE CHCE ze mna zostawac. Tylko nie wiem co to jest. Gdyby chcial - ma droge otwarta - czyli warunki ok, bo to nie akademik, inna para w tym samym mieszkaniu, wiec to, ze zostalby ze mna nie byloby niczym nowym, no i w koncu iles razy mowilam mu, zeby u mnie zostal, wiec wie, ze ja tego chce.

Gość deser mordercy
Proszę napisać co ze sobą robicie. Czy pieścisz go ręką czy ustami czy on Ciebie pieści w ten sposób? Czy też nic nie robicie. Co tojest to "więcej"..?

Gość Wredniaczka
A może on jest gejem i woli przytulić się do kolegi z pokoju i spać z nim? :P

No nie....... Sorry, ale wy chyba troche nie umiecie czytac. Albo omijacie zdania, w ktorych mowie, ze JESTESMY BLISKO. tak EROTYKA, a co?:/ Trzymac sie za raczke to teraz juz dzieci w zerowce zaczynaja :/

Gość Wredniaczka
Za rączkę tak. A trzymasz go za penisa? :)

Przyznam szczerze,że sytuacja jest troszkę dziwna..I nie chodzi mi tutaj,że nie uprawiacie seksu bo to sprawa między Wami ale o sam fakt zostania na noc.Nie słuchaj wypowiedzi typu\"nie ma seksu to po co ma zostawiać\" bo takie teksty są głupie.Mój chłopak też u mnie zostaje na noc i nie zawsze jest seks ale właśnie przytulamy się do siebie,czujemy bliskość i jest wspaniale. Nie chcę Ciebie zasmucać ale może on coś przed Tobą ukrywa skoro nie chce zostać??? Mój chłopak zawsze pyta wprost,czy może zostać i zostaje :) a jak nie to nie. Porozmawiaj z NIm szczerze co mu leży na sercu.

Gość Wredniaczka
Kolega będzie zazdrosny :P

Gość deser mordercy
W kółko to samo... Najprawdopodobniej to "cos" to jest brak seksu + jego nieśmiałość (fakt, że nie doprowadził do współżycia potwierdza to co mówisz o jego nieśmiałości :D wręcz chorobliwej) Czy nie potrafisz zrozumieć, ze spanie bez sypiania jest jednak trochę sztuczną sytuacją. Ty chcesz bliskości ale bez zbliżenia. Masz do tego prawo ale zatrzymaj się na progu własnej sypialni bo stawiasz go w dziwnej i niezręcznej sytuacji. Ja tak to rozumiem. Może źle ale jak do tej chwili nie napisałaś dlaczego nie uprawiacie seksu. Bez tej informacji nie będziemy rozumieć kontekstu waszych zachowań.

Gość a tak z ciekawosci
hmmm trudno powiedziec.... jesli jest ta erotyka, bo seksu wiadomo ze od razu nie musi byc, czyli z tym nie ma problemu... to niech sie zastanowie co to moze byc...

Pitahaya27 DZIEKUJE. Wreszcie jakas konkretna odpowiedz. Ale z tym czy cos ukrywa... Watpie.

hej kochana :) a moze on sie boi ze do czegos moze dojsc a on nie podola?? to moze byc przyczyna... :o glupie ale faceci maja opory na poczatku... czy nie zostana odrzuceni, wysmiani itd

Gość x-zone
A zapytałaś go wprost czemu nie zostanie na noc? Co odpowiedział?

Gość deser mordercy
Ale co to jest ta "erotyka"? Coś jest nie tak. Jeśli na anonimowym forum nie potrafisz napisać co ze sobą robicie to albo nic nie robicie albo masz jakiś problem z seksualnością. Pitahaya27 ALE Ty napisałaś, że generalnie uprawiacie seks, więc to jest inna sytuacja. Raz sie kochacie (niekoniecznie mam na myśli stosunek) raz nie, więc sytuacja jest jasna.

Kolejna idiotka* z wielkim* problemem szukajaca zrozumienia i rad na forum ;-) najwyrazniej tej gliny z naszego zebra na mozg juz nie starczylo.

Dlaczego nie ma seksu? Bo nie podjelismy jeszcze wspolnej decyzji o tym, ze chcemy sie kochac? Wybaczcie, ale to nie jest dziwne, ze sama nawet nie czuje sie na to gotowa. A moze teraz taki swiat, ze nie dziwi innych jak ktos chodzi od dyskoteki do dyskoteki i uprawia seks z kim popadnie, a dziwne jest to, ze 20-latka nie wspolzyje z chlopakiem, z ktorym jest 2,5 roku?:/

Może być właśnie też tak,że on bardzo chce już zbliżenia ale boi się,że Ty go odrzucisz i nie pozwolisz mu na to.Tak naprawdę w tak długim czasie związku mężczyzna chce już seksu..to jest pewne...Może nie chce zostać bo boi się,że posunie się za daleko i nie chce tego????

Ha ha, zauwaz ze tutaj same tego typu problemy:D Ale byc moze nie starczylo ci inteligencji, zeby to zauwazyc. I wybacz, ale nie szanuje osob takich tak ty i nie obchodzi mnie twoje zdanie:)

;-) a na koniec bedzie buba... bo sie okaze ze facet nie ma instrumentu ;-) i 3 lata pirun wezmie.

;-) oj wybacz ja sie tylko z Ciebie nasmiewam i z Twojej glupoty

No właśnie. Ty chcesz bliskości i tego, żebyście spali razem (bez seksu), a on też by chciał z Tobą spać (ale z seksem). A jeśli nie jesteś w stanie zdecydować się na współżycie (po 2,5 roku - to dużo czasu!), to on być może nie chce się zdecydować na \"lizanie cukierka przez papierek\"?

Gość do ha ha
ha ha chyba ma lekko nie taki humor widze... i brak mu kultury niestety.... :o

Gość deser mordercy
No to powtarzm jeszcze raz. Nie masz raczej (oceniam to jedynie na podstawie tego co napisałaś i z całym szacunkiem) dobrego (głębokiego) kontaktu z nim. Być może jest tak, że On ze względu na swoją nieśmiałość i uczucie do Ciebie zgadza się z Tobą i nie próbuje Cię namówić do współżycia ALE jest mu trudno znieść taką sytuację gdy leży blisko Ciebie i moze się tylko przytulać. Czy to jest tak trudne do zrozumienia..? To jest najprostsze wyjaśnienie, które a priori odrzucasz bo kwestionuje ono Twoje zrozumienie sytuacji i jego samego. Czy to jest dziwne, ze nie sypiacie ze sobą..? Niekoniecznie, to zależy od motywacji.

ha ha ha ile masz lat 15?? ze bawi Cie pisanie takich rzeczy?? :o to trzeba zalozyc specjalny topik dla Ciebie pt. \"dla dzieci\" i tam bedziesz swoje flustracje mogl pisac ile wlezie!!

Powiem Ci jedno ;-) przez te 2.5 roku musialas temu facetowi zrobic wode z mozgu ;-) albo on byl taki od poczatku... ;-/

Nie rozsmieszaj mnie ;-) rownie dobrze moge byc 12 latkiem jak i doktorem nauk biologicznych.... co nie zmienia faktu ze zalozycielka tego topicu najwyrazniej jest kretynka skoro po 2.5 roku nie wie co mysli jej facet i dlaczego sie tak zachowuje.

A zapytałaś go wprost czemu nie zostanie na noc? Co odpowiedział? Pytalam sie dlaczego nie chce ze mna zostac. Powiedzial, ze to nieprawda, ze nie chce - chce, tylko glupio mu sie o to zapytac:/ Dla mnie to nielogiczne.

;-) moze szczoteczki do zebow zapomina... albo reczniczka ?;-P a moze umyc mu sie nie dajesz ... a moze a moze a moze ... wracam do pracy ... wy tez sie wezcie za cos produktywnego nieroby.