jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 19, 2007 ... teledysk:p http://www.youtube.com/watch?v=4YHoeSVLWdM Stary już, ale go lubię:) Tylko sobie włączcie głośniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wielbiciel 70B 0 Napisano Marzec 19, 2007 hahahahaha :D:D ale czad :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZACOFANA NIECO Napisano Marzec 19, 2007 a co to jest teledysk? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mietek Wirażka 0 Napisano Marzec 19, 2007 ta Niewiasta blond-wlosa nieco przekarmiona to to jest ta slynna Shakira? ladnie śpiewa. slawna jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laguna 0 Napisano Marzec 19, 2007 heheh dobre :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Marzec 19, 2007 No jak dla mnie, to koleś widać musiał oglądać Shakirę bardzo wnikliwie, bo robi np. ten trik z wypełzaniem z wody:P No i te kocie ruchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Laguna 0 Napisano Marzec 19, 2007 heheh wypełzanie z wody jest the best-ile w tym gracji :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czarny Charakter 0 Napisano Marzec 19, 2007 Wyrąbiście zamiata bebechem! Normalnie ideał! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ANNNIA Napisano Marzec 19, 2007 suuuuper Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Li-Ia 0 Napisano Marzec 19, 2007 moj ulubiony teledysk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach