Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktusinska

Jak ladnie UMALOWAC OCZY ? ? Poradźcie...

Polecane posty

Gość kaktusinska

Witam....caly makijaz moich oczek to tusz...z ktorego zreszta nie jestem zadowolona [ Rimmel Extra Super Lash ] Poradzcie prosze jak ladnie podkreslic oczy ? Jakie tusze poleciacie ? Jestem brunetką, ciemne brąz oczy, ciemna oprawa, ciemne brwi itd.

Gość r3dg876
ja sie tak maluje tez mam oczy ciemne :) a wiedz dobry tusz rzesy gorne i dolne -ladnie pomalowane 2 razy czarna kredka dolna powieke obrysowac i powieki na dzien polecam zlocisty mieniacy sie cien,a na wieczor ciemnym kolorem narysowac linie na powiece, a pozniej jasniejszym dalsza czesc oka i rozetrzec granice pomiedzy nimi mi najbardzie j pasuja kolory ciemny grafit Zze srebrnym,szarym

Gość kaktusinska
nie no tak to nie dam rady ;) ja jestem poczatkujaca :P a jakiego uzywasz tuszu ?

masz chyba najgorszy tusz z możliwych :) Jeżeli chodzi o makijaż to ja lubie intensywne kolory cieni Inglota, a makijaż (a dokładniej jego barwę) dopasowuje do ubrania. Wg mnie beznadziejnie jest się malować codziennie tak samo. A jeżeli mam ochotę podkreślić usta jakąś mocną szminką to wtedy maluje bardzo delikatnie oczy. Ważny jest też dla mnie róż do policzków.

Gość r3dg876
aktualnie astor 3 style-jest fajny:) ja lubie mocno wytuszowane rzesy ;) ale super tuszem jet masterpise-jakos tak sie pisze max factor,,,oraz super full-avon

Gość r3dg876
moja siostra ma ten tusz rimmel -kiedys sie nim polaowalam -jets beznadziejny:( zmien go jak najszybciej

Gość sweetevil
a ja ten tusz bardzo lubię:) jest tani i bradzo dobry, o niebo lepszy od niektórych droższych