Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidd

olewalem ja 11 miesiecy, mam szanse ja odzyskac?

Polecane posty

Gość Może sam autor
coś napisze, a nie tylko podnosi temat. Chciałabym wiedzieć, co u Ciebie słychać?:)

Gość przerażasz mnie...
Ja czekałam pół roku na swojego byłego, miałam nadzieję, że wróci. On niestety olewał wszelkie moje próby kontaktu z nim. Teraz mija już chyba 8 miesiąc i jeśli chciał by wrócić to już bym go nie chciała... chyba się wypaliłam przez to czekanie. Jednak tego cierpienia przez tyle czasu, kiedy to się czekało naiwnie aż ukochana osoba się odezwie, nie da się zapomnieć.... tak myślę.

Gość hooopppppppp

Gość honeysugar*etc
ja zapomnialam...zostawil mnie nie bylo go 5 miesiecy w moim zyciu ale wrocil...wybaczylam i mysle ze zapomnialam to co bylo....moze teraz bardziej dbam o SIEBIE i wiem ze dam sobie rade sama i nie umre z bolu jesli znow by sie to samo zdarzylo.

Gość ffsfffs
honeysugar*etc ........>>>a jak to bylo?mozesz cos wiecej napisac walczylas o niego i czemu sie zostawil o co zerwal?

Gość achhhh Ty
:P:P:P:P:P:)

Jakbym słyszała mojego już byłego. Moja historia jest bardzo podobna.Facet mnie kompletnie olewał a ja walczyłam o NAS ponad 5 miesięcy.Nie wytrzymałam i w Sylwestra zerwałam z nim,bo po raz kolejny olał mnie. Te 5 miesięcy było okropne...ja walczyłam,starałam się, a On - nic,zdarzało się że zapominał że istnieję,nawet w moje urodziny zrobił mi awanturę.Nigdy nie usłyszałam od Niego słowa przepraszam. Kilka razy z nim zrywałam,ale kochałam go i wracałam do niego i dalej walczyłam. Dzisiaj wiem,że to był błąd...To jest taki typ i już się nie zmieni.Mimo tego nadal Go kocham...nie chcę z Nim rozmawiać nie chcę Go widzieć...ale mimo wszystko nadal Go kocham.

Gość Achhh Ty
Czy to Ty przysłałes mi życzenia?:)

Gość RTRRTYRY

Gość elle...............
ten topik to dowod na to ze faceci to DEBILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Daj sobie spokoj i nie marnuj zycia tej dziewczynie..i co rozku znowu ja olejesz tym razem na 24 miechy????????????

Gość GFRGFGFG

Gość chcesz porozmawiać
?

Gość tatatatatatata

Gość maciek wu wua
mmialem ten sam problem bylem z laską i ją olewalem bo widzialem ze jej na mnie zalezy .. dopiero po 5 miesiacach jak juz ona dala sobie spokoj bo juz dluzej nie bylo sensu tego ciagnac to ja zaczolem o niej myslec powaznie ;/ a teraz to juz chyba sie nie da nic zrobic ale niewiem proboj

Gość maciek wu wua
a jeszcze dodam jedno ze jak by do ciebie wrocila to bys znowu ją olewal :D :D :D :D tak juz jest