Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawidd

olewalem ja 11 miesiecy, mam szanse ja odzyskac?

Polecane posty

Gość dawidku
noo juz nie mow ze byles idealny!ze wszystko to jej wina!!jesli bys ja kochal to bys dal jej szanse i wybaczyl tak jak ona znosila cierpienie tyle czasu!!co ci ona takiego robila.. moze podasz przyjald bo wydaje mi sie ze przesadzasz teraz zwalasz cala wine na nia!!

Gość Dawidd
bo mnie kiedys traktowala jak psa, czyli wyzywala sie na mnie wiele nocy plakalem, to teraz ona placze juz dawno mi koledzy mowili abym ja zostawil bo mnie zniszczy

Gość Dawidd
jej jest potrzebny ktos kto z mocnym charakterem

Gość Dawidd
bo sama ma taki i lubi sie rzadzic i ustawiac

Gość dawidku
a ty swiety byles? nigdy jej nie wyzwales? nigdy nie zraniles? jak ty sluchasz kolegow to ja ci gratuluje:)ludzie sie zmieniaja a czasem rozstania daja wiele.ona duzo przeszla,,, o wiele wiecej niz ty napewno...wiec jakbys kochal to bys szanse dal bo bys zyc bez niej nie umial ani z inna proste

Gość Dawidd
dobra powiem szczerze: ona jest dziwna bo tak naprawde ma bardzo dobry charakter ale czasami staje sie agresywna bez pwoodu . Nawet jej rodzice byli przerazeni tym jak mnie czasami traktowala. Moze ona powinna pojsc do psychologa?

Gość dawidku
piszes zawile i dziwnie. jakbyc kochal dalbys szanse....i byscie od nowa probowali.. proste nie?

Gość Dawidd
ona potrafi wyzywac czlowieka bez powodu ; od tak wstac i zaczac mowic: ty swinio, debilu przeciez nawet jej rodzice mowia, ze cos nie tak z nia sie dzieje moze wysle ja do psychologa?

Gość Dawidku
Nie odpisałeś mi na post z godz.14.08.

Gość Dawidd
Ejjj koniec tematu. mam juz nowa dziewczyne, ktora mnie szanuje i nie nazywa gruba swinia!

Gość dawidku
hehehe smieszny jestes srales sie za nia a teraznagle zwalasz wine na nia...NIGDY NIE KOCHALES JAKBYS KOCHAL DALBYS WAM SZANSE ZYCZE CI ZEBY Z TA NOWA CI NIE WYSZLO..A ZEBY BYLA ZNALAZLA SOBIE SUER GOSCIA A TY ZPOSTANIESZ SAM!! NARA

Gość Dawidku
Miałam odrobinę podobną sytuację.... Mam wrażenie, że osoba która pisze ''dawidku'' jest byłą Dawida, albo facetem któremu Dawid zaszedł za skórę i w ten sposób próbuje się odwdzięczyć.

Gość dawidku
hehe nie znam kolesia..i szczerze powiedziawszy wcale nie chcialabym go znac.. gosc jest smieszny maci dziewczynie w glowie a pozniej nagle ma inna i ex idzie w odstawke spojrz na tytyul topiku sam go zalozyl!! hehe jest zalosny..a jaka ty masz sytuacje skoro piszesz ze podobna?

Gość odrobinę podobna
ale nie chcę o tym pisać:) Pozdrawiam.

Gość nisiooa
napisz moze pomozesz tez innym zeszlas sie z bylym?

Gość vgjyuf

Gość vgjyuf
:)

Gość carlain
uważam, ze dawid nie masz szans juz na odzysakienie dziewczyny, wiem co mowie bo sama to nie dawno przechodzilam :)

Gość carlain
tak, niby tak sie mowi, ze jak kocha to wroci,ale uwierz mi, ze mozna kochac i juz nie wrocic wiecej do tej osoby

Gość erereer
CARLAIN....>>ale to ty pewnie bylas osoba porzucona a nie on.wydaje ci sie ze kochasz..jakbys kochala bys wrocila..wybaczylabys ze odszedl..inni nawet zdrady wybaczaja...bolalo cie ze odszedl..widocznie juz przestalas kochac..tylko ci sie teraz tak wydaje..uwierz mi ze bys wrocila jakbys kochala...wiem sama po sobie...chcialas poczuc ze on chce cie znowu ze kocha....ale jak to dostalas poczulas ze go juz nie chcesz..wcale juz nie kochasz....

Gość NMJNMMNMN

Gość Dawidku
Widzę, że temat nadal istnieje tylko autora wcięło:P Jak kobieta naprawdę kocha to przebaczy:) Natomiast może pozostać nieufna w stosunku do faceta, który ją zostawił, odrzucił:(

Gość FFDDF
DAWID JA OLAL ZNOWU JAK TYLKO ZOBACZYL ZE ONA GO KOCHA ZNOWU POZNAL INNA I JA KOPNAL W DUPE PRZECZYTAJ CALOSC GLUPI HUJ Z AUTORA